kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
bo tak gej ma
geje tak mają brat
geje tak mają brat
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- gods bidness
Pikej to nawet pod TVN czekał na 50 centa i jakimś randomowym dupom mówił, że on jest polskim 50 centem. On często zresztą w tym TVN bywał, a ludzie się dziwią, że oni promowali jakąś Natalię Janoszek. Jakby oni się w ogóle przejmowali czy ci ludzie są autentyczni czy śmieszni, byle kontent był.
W ogóle radzę sobie przypomnieć MC Grzesio vs polski hip-hop na jutubie.
A the game to największa pizda na świecie.
W ogóle radzę sobie przypomnieć MC Grzesio vs polski hip-hop na jutubie.
A the game to największa pizda na świecie.
- scam_sakawa
Match do tematu niecodzienny
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
beke ewidentnie cisnal, to mimo wszystko inteligentny typ skoro nie poniosl nadal odpowiedzialnosci za wyrzucenie magika przez okno
A brat Rahima klęczał przed Krzysiem Kozakiem gdy ten chciał spalić hajs. Bo jemu te pieniądze potrzebne były.
- marmolad_k2
Papieżowi też się upiekło i zmarł bezkarny.
no nie, to było frajerskie zagranie bo tłumaczył, że go znajomi wywieźli żeby nagrywał a jak wyszły te kawałki to się okazało, że vnm je słyszał przed całą akcją także kompromitacja cwela na 100%
Tak bylo, polecam ten odcinek vnma z yurkoski i jego mine
https://www.youtube.com/live/rwJzw5QLG6 ... lHhnyV0F-h
Ok 53:30
https://www.youtube.com/live/rwJzw5QLG6 ... lHhnyV0F-h
Ok 53:30
Ciech, który spruł się do Te-Trisa o "Prawo do bragga", dostał dissem lepę na ryj i odpowiedział po dwóch latach tylko po to, żeby znowu dostać wpierdol.
- Oportunistycznyebaka
A czy gruby Mielzky się nadaje? Wiele tego by było, ale np jechanie po szpadyzorni i później wydanie u gorala
Tak, do tego jeszcze nagrywanie piosenki z Young leosią i okim po swojej kampanii antynewschoolowej
Nie nie, przecież tłumaczył potem, że to rewolucyjny projekt i coś odświeżającego znaleźć się w studio z tyloma ciekawymi osobami, ja mu wierzę.
A tak serio, to gruby może wyszedłby trochę bardziej z twarzą, gdyby w tym późniejszym oświadczeniu przyznał, że za małolata się wojowało, był bunt, kurwienie na mainstream pijąc alko na mrozie, etos dobrze znany każdemu truskulowi, natomiast życie okazało się z deka inne, pozmieniało się dookoła i człowiek ma trochę mniej sił na bicie się z resztą świata, tymczasem z tego co pamiętam on tam zesrał się do jednych i drugich chcąc złapać nową srokę za ogon bez puszczania tej starej, ale tak się nie da Mielon i z perspektywy czasu robienie całych albumów o tym że hurr durr wszyscy uśmiechnięci kolorowi a ja ostatni prawdziwy może budzić politowanie, a wielkiej kariery w zamian też nie zrobiłeś. W ogóle nie wiem kto tam kurwa wpadł na wrzucanie Mielona w tę juwenaliowo-newoncową papkę - bożyszcza nastolatek, Young Leosia, pan omg takie mądre rzeczy śpiewa i jeszcze jest taki przystojny aka Taco Hemingway, zostało miejsce na jeszcze jedną zwrotkę, kogo by tu dać, może hmm, zbuntowany 30 latek z całym zapasem linijek cisnących po pozostałych członkach labelu, dawaj go tutaj.
A tak serio, to gruby może wyszedłby trochę bardziej z twarzą, gdyby w tym późniejszym oświadczeniu przyznał, że za małolata się wojowało, był bunt, kurwienie na mainstream pijąc alko na mrozie, etos dobrze znany każdemu truskulowi, natomiast życie okazało się z deka inne, pozmieniało się dookoła i człowiek ma trochę mniej sił na bicie się z resztą świata, tymczasem z tego co pamiętam on tam zesrał się do jednych i drugich chcąc złapać nową srokę za ogon bez puszczania tej starej, ale tak się nie da Mielon i z perspektywy czasu robienie całych albumów o tym że hurr durr wszyscy uśmiechnięci kolorowi a ja ostatni prawdziwy może budzić politowanie, a wielkiej kariery w zamian też nie zrobiłeś. W ogóle nie wiem kto tam kurwa wpadł na wrzucanie Mielona w tę juwenaliowo-newoncową papkę - bożyszcza nastolatek, Young Leosia, pan omg takie mądre rzeczy śpiewa i jeszcze jest taki przystojny aka Taco Hemingway, zostało miejsce na jeszcze jedną zwrotkę, kogo by tu dać, może hmm, zbuntowany 30 latek z całym zapasem linijek cisnących po pozostałych członkach labelu, dawaj go tutaj.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@SWN

No jak to kto, zapewne koledzy dwa sławyW ogóle nie wiem kto tam kurwa wpadł na wrzucanie Mielona w tę juwenaliowo-newoncową papkę
Może trochę na wyrost, ale płyta Muzyka Emocjonalna. Rzewne piosenki o złamanym sercu dla nastolatek. Jak byłem w gimnbazie to nawet słuchałem, ale byłem wtedy mocno wkręcony w rap i słuchałem wszystko co wychodzili od Pezeta, teraz byłoby mi wstyd słuchać tej płyty. Już Radio Pezet to mniejszy przypał, bo było tam kilka naprawdę zajebistych kawałków.
Rozumiem, że takie sytuacje są bolesne, ale mógł sobie to nagrać i ulżyć sobie, a nie wydawać jako płytę.
Rozumiem, że takie sytuacje są bolesne, ale mógł sobie to nagrać i ulżyć sobie, a nie wydawać jako płytę.