NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
przecież im się nie chce uczestniczyć w tym cyrku
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- jest_zasadzka
Takie w sumie jest założenie tego eventu. Imo to trochę takie zaspokojenie próżności dla powołanych tam zawodników i raczej chętnie z tego korzystają ale mogę się mylić.
- zemsta1camzata
jak masz sezon przeładowany meczami (ci co dojdą do finałów to koło 100 spotkań się zakręcą) to zamiast jechać na pajacerkę na asg wolisz przez tydzień posiedzieć w chacie, wyleczyć jakieś mikro urazy i odpocząć przed najważniejszymi tygodniami
- zemsta1camzata
suns może, oni już go chcieli w trade deadline ale nie mogli nic sensownego wysłać do spurs
Beka ze spurs, ja rozumiem różne koncepcję były, ale pozbyć sie rfa bez wyciągnięcia chocby jakis pickow w 2 rundzie to trzeba byc pierdolnietym; no ale moze cos jebnelo po dzisiejszym blowoucie z lal, dziękuję pane Lebron
dobry news na wieczór. ciekawe co shams ma na myśli pisząc o multiple interested teams, bo ja szczerze mówiąc nie mam faworyta albo jakiegoś konkretnego tropu kto mógłby go chcieć. czy jakaś ekipa z myślą o pomoc w playoffach (lakers, boston) czy jacyś słabiacy tankerzy (wizards, pels)?
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- zemsta1camzata
suns, hornets i knicks byli na pewno zainteresowani nim w deadline
- zemsta1camzata
nie wiem czy to jest dobry wybór patrząc na to kto jest w knicks już, na papierze ciężko o minuty może być
z drugiej strony chyba nie jest tak głupi, żeby podpisać tam bez jakiejś gwarancji ile minut będzie dostawał
z drugiej strony chyba nie jest tak głupi, żeby podpisać tam bez jakiejś gwarancji ile minut będzie dostawał
może się skończyć tak, że pogra ile w spurs, w nowym jorku akurat skrzydłowi są i to solidni: bridges, anunoby, towns, hart, żadnego z nich przecież z minut nie wyleczy, no ale kontrakt i tak tylko do końca sezonu, a gorzej niż w san antonio przecież nie będzie, knicksi go chcieli mocno, bo jeszcze przed trade deadline przecież planowali wymienić sochana za yabusele, więc może brown będzie miał po prostu na niego pomysł
Dodano po 21 godzinach 47 minutach 15 sekundach:
CP3 koniec kariery
Dodano po 21 godzinach 47 minutach 15 sekundach:
CP3 koniec kariery
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nie liczył pewnie na tournee jak Kobas, ale no chłop skończył karierę za pomocą instagrama, przerzucany jak worek kartofli
Dodano po 11 godzinach 36 sekundach:
Youtube właśnie mi podrzucił na głównej. Ja pierdole, już 10 lat...
Dodano po 11 godzinach 36 sekundach:
Youtube właśnie mi podrzucił na głównej. Ja pierdole, już 10 lat...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ten jeden konkurs który akurat postanowiłem obejrzeć na żywo i zarwać nockę 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął