Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Livescore Mundial 2026
niestety nierówności społeczne uniemożliwiają czarnoskórym angliką wyjazd na mundial
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
no kurwa, teraz to dwóch białych jest 
jakoś nie mogę kibicować chorwatom, o ile w 2018 super mieli tę ekipę, to w katarze już mnie odstręczali przepychaniem meczów w karnych, gdyby chcieli być fair to na podium po odbiór medalu powinni zaprosić lakakę za memiczne pudłowanie z pół metra w meczu o wszystko i tite za kretyńskie zmiany w ćwierćfinale
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Też tak mam już z nimi w 2016 już lubiłem i do 2021 włączając euro super ekipa
im dalej w las tym bardziej stają się już nudni meczach grą z Marokiem trochę im się udało tamci już byłi wypompowani całkowicie turniejem no i teraz to trochę lepiej ale niewiele niż na euro 2024
im dalej w las tym bardziej stają się już nudni meczach grą z Marokiem trochę im się udało tamci już byłi wypompowani całkowicie turniejem no i teraz to trochę lepiej ale niewiele niż na euro 2024
Również dołączam do chórku, super byli na świeżości w 2018, ale od tamtej pory jadą cały czas na tym samym patencie, tych samych nazwiskach. Zero świeżości i męczenie buły. Irytuje mnie ta powszechna sympatia do nich.
Siuuu x2
Kolumbii jeszcze nie widziałem, ale czuję że nie przegrają , tylko czemu Muńoz nie gra to nie wiem
Boras na majki o tej godzinie
CR7 2 brameczki i można iść spać
CR7 2 brameczki i można iść spać
Kolumbia to bierze
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
z Ariasem na prawej obronie Kolumbijczycy rozjebali Wielką Polskę 3 do 0, więc wybór był prosty
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Ale bramka Ubeków
nie uzna tego zapewne
I proszę gwiazdy holyłud
Kolumbia vibe 2014 - i prawdobnie znowu wyjazd w ćwierćfinale chociaż myślę że szansa będzie na pewno mecz z Argentyna szykuje się na wielkie widowisko
Ale Kolumbia najlepsza gra z tych drużyn nieoczywistych od początku mistrzostw kibicuje mocno
Ale Kolumbia najlepsza gra z tych drużyn nieoczywistych od początku mistrzostw kibicuje mocno
Fajnie się to ogląda mimo bezbramkowego wyniku, Kolumbia lepsze wrażenie trochę, Ziom Cordoba z przodu to vibe Brobbeya daje.
Dodano po 15 minutach 59 sekundach:
Pedro Neto najgorszy, bez sensacji
Dodano po 15 minutach 59 sekundach:
Pedro Neto najgorszy, bez sensacji
nie dam rady drugiej polowki chyba nawet zerkac, doktor kongo no nie zasluguje jak do tej pory na wyjscie z grupy, mam nadzieje ze diaz cos uszczknie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
spoko jest ta Kolumbia, intensywność, przebojowość, dokładność, futbol reaktywny kiedy trzeba (chociaż niedawno cristiano dostał prezent, ale był na spalonym i i tak zjebał), no da się ich lubić, brakuje jedynie konkretów, za to Portugalia niezła hujnia
Wielkie Dr Kongo! 
nie wpadnie dzisiaj ta piłka do siatki, diogo costa jako jedyny zasługuje na pochwały z tej bandy huja, ale hamulcowy do końca