Sentino
Re: Sentino
Z tego długiego strumienia podświadomości wynika że Polska go zjadła i wysrała gdzieś daleko na półwyspie iberyjskim. Jaro też włączył się w dyskusję:
https://youtu.be/LfTYPrz9EAI?t=41
https://youtu.be/LfTYPrz9EAI?t=41
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
hahaha testo vibes 100%
Ma ktos calego lajwa z dzis?
Duzo beki daje. Mam nadzieje ze ruszy z patostreamami. Ogladalbym
Duzo beki daje. Mam nadzieje ze ruszy z patostreamami. Ogladalbym
Ja przed chwilą skończyłem ten z 27 marca
Co Sentino ma do Kabe?
O co poszło?
Spoiler
Co Sentino ma do Kabe?
O co poszło?
- SentoAlainDelon
@lygrys nie ma nic, po prostu pcha na rynek z malikiem typa który się nazywa FrancuzMordo i jest jego bezpośrednią konkurencją
Oglądałem ten live z twojego posta @lygrys i gdzie on ma coś do Kabe w nim?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Pod koniec mówi, że Kabe niedługo zostanie zjedzony przez innego Francuza, więc myślałem, że jakiś kolejny beef.
Sentino przewijał coś, że Francuz Mordo zje Kabe (w sensie bycia lepszym raperem). Ogólnie Sento tego otwarcie nie mówił, ale można odnieść wrażenie, że wkurwia go stylizowanie się Kabe na francuskie korzenie i to jak ludzie się tym jarają, kiedy zaś Sentino za te swoją "egzotyczność" nie był doceniany tak samo. Swego czasu Seba z resztą mówił o Francuzie Mordo jako "prawdziwym raperze z Francji, a nie gościu co był tam 2 lata i udaje francuza".
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Sentino mówił na livie
Spoiler
Ten Kabe z tym swoim francuskim to jest taki one trick pony, że ja pierdolę. Przynajmniej tak mi się kojarzy, że on tam za każdym razem jakieś wersy po francusku musi wrzucić, żeby było o tak COOOOOOL. Coś jakby jakaś grupa objazdowa trubadorów, a wśród nich jeden, który oprócz śpiewania i opowiadania kawałów, umie jeszcze salto robić, jak taki pajac na gumce, i za każdym razem robi to salto, choć już gawiedź znudzona, to on i tak raz na początku, raz na końcu występu musi jebnąć to salto, ludzie ziewają, a on myśli, że wszyscy skaczą pod sufit do wiwatu, jak on tylko salto zrobi i daje ludziom radość.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
czy mordo to imię wspomnianego francuza czy to coś na zasadzie PolakTypie?
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
akurat z tym wtracaniem tych francuskich wstawek to ma Sentino w chuj racji i tez mnie to wkurwia
xDDDDDD
Ale to nie Sentino mówił, tylko to post kogoś z forum a @jajca se jajca robi.
Ale to nie Sentino mówił, tylko to post kogoś z forum a @jajca se jajca robi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Lubię muze Sebka, ale Francuz musiałby być skończonym idiotą, aby wchodzić z nim w interes mając obok do wyboru Malika
- yungXpaproch
zajebisty ten live byl, najbardziej mi sie podobalo jak sento sie zapytal "kto jest lepsza wytwornia, diox czy step records, tak czy nie?"
przeszedl juz do statusu legendarnego mysle
przeszedl juz do statusu legendarnego mysle