Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
przecież Kowal to jest Kowal i nie musiał wybierać jak jakiś Mati Janiak, tylko się pojawia tu i tu
Dodano po 17 minutach 55 sekundach:
02.02 premiera
Dodano po 17 minutach 55 sekundach:
02.02 premiera
weszlackie quizy to ten rodzaj hermetycznego internetowego przeruchanego kontentu ze w sumie nie wiadomo po co istnieje
poza odcinkiem z Leszke
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Swoją drogą właśnie się zaskoczyłem że Rokuszewski który poszedł do C+ pewnie też trochę podciągnąć yt notuje gorsze liczby niż na weszło gdy było z 3x razy mniejsze
mainstream wykastrował kolejnego dobrego chłopaka z podziemia po prostu
trójkąt bermudzki wola mokotów
quizy weszło to był taki sztos przez pierwsze pół roku, a może i rok
potem już była tragedia przeruchana, a nie oglądam od tak dawna że nawet nie pamiętam, podejrzewam jak to wyglada jak dalej jest ruchane co 1-2 tygodnie
potem już była tragedia przeruchana, a nie oglądam od tak dawna że nawet nie pamiętam, podejrzewam jak to wyglada jak dalej jest ruchane co 1-2 tygodnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
On niedawno w jakimś q&a sprawiał wrażenie, że niespecjalnie mu się tam podoba i chyba spodziewał się czegoś innego. No rozczarowanie miał wymalowane na twarzy.
a on tam nie szedl przypadkiem z misja zbudowania canal+ w internecie, po czym ktos inny przejal paleczke i zostal szeregowym pracownikiem?
No właśnie tak mi się wydaje, że takie miał zadanie na początku, ale potem się trochę pozmieniało i dlatego jest rozczarowany. Nawet w tym qa tak chyba mówił. Chyba że coś pojebałem
Swoją drogą Roki jako komentator, nie spodziewałem się pójdzie w te stronę. No warunków to za bardzo nie ma
Nie oglądam ekstraklasy to nie wiem jak sobie radzi.
dziś Bortniczuk w kanale sportowym bronił dotacji ministerstwa dla ośrodka pierwszej reprezentacji, czekamy na f2f z Nitrasem
Dodano po 36 sekundach:
Nitras nie dojechał do studia, ale próbujemy się z nim połączyć telefonicznie widzowie
Dodano po 36 sekundach:
Nitras nie dojechał do studia, ale próbujemy się z nim połączyć telefonicznie widzowie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Chuj, wrzucę tutaj
Spoiler
boniek w koncu nie zaczepil skompromitowanego pisowca/celebryty i troche pod gorke
kciuki za jarka
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
nwm czuje jakas podswiadoma sympatie do projektu krolewskiego, chociaz wiem ze obiektywnie istnieje milion klod o jakie ten okret moze sie spektakularnie rozpierdolic eh glupi
kciuki za jarka
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
nwm czuje jakas podswiadoma sympatie do projektu krolewskiego, chociaz wiem ze obiektywnie istnieje milion klod o jakie ten okret moze sie spektakularnie rozpierdolic eh glupi
no i mamy odpowiedź
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
wredna ruda małpa
świadomość swojej ignorancji
Czemu sympatycznemu Zibiemu wszyscy wypominają ten nieszczęsny mecz z Łotwą 20 lat temu czy niepowodzenia trenerskie j.w., że tak powiem lata mijają, ludzie się zmieniają
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
ani nie jest sympatyczny, ani to nie był nieszczęsny mecz
trójkąt bermudzki wola mokotów
Przeciez ten buc powinien być dawno zcancelowany z polskiego internetu a tymczasem wyznawcy gorzej niż u Stanowskiego, przecież swego czasu jak go taki bezjajowiec jak Roki wyjaśniał to tylko się faflunił z wkurwienia jak ktos smie śmieć
nie wkurwiaja was te zarozumiale dziadki w polskiej pilce, ktorzy mysla ze jezeli 50 lat temu byli jednymi z najlepszych pilkarzy-alkoholikow to moga byc ekspertami i znaja sie na dzisiejszej pilce? vide lato, tomaszewski, boniek
jeszcze jak