Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
A może przejdą na 523?
Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Ramos?, Kimpembe, ?? - Verratti, Wijnaldum - Di Maria, Mbappe, Neymar
ja pierdole jaka paka i ten Pochettino
Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Ramos?, Kimpembe, ?? - Verratti, Wijnaldum - Di Maria, Mbappe, Neymar
ja pierdole jaka paka i ten Pochettino
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- nihil Novi
Zizou by tam wszedł i z miejsca robi LM. Pochet wylot z PSG najpóźniej w grudniu.
Sensei życia
- nihil Novi
Hakimi zadebiutował w Realu podczas pierwszej kadencji Zizou, wiec trochę nie sadze. Gdyby nie względy ekonomiczne i debilne zarządzanie klubem przez Pereza w ostatnich latach, to Hakimi nie odszedłby do Interu
Sensei życia
https://transfery.info/aktualnosci/luka ... ego/151205
Podolski na rok jako juror w niemieckim Mam Talent, a potem do Górnika.
Podolski na rok jako juror w niemieckim Mam Talent, a potem do Górnika.
DiMarzio zapodał, że ostatecznie Nuno Espirito Santo ma wbić do Spurs, Benitez do Evertonu
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 22:19 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Andre Silva idzie do Lipska za 23 mln plus bonusy
28 goli w poprzednim sezonie Bundesligi. Promocja w chuj 
Biorac pod uwage zeszly sezon, to faktycznie wydaje sie promocja, ale trzeba pamietac, ze gosc poza Eintrachtem srednio sobie radzil. Stad pewnie ta cena.
mial klauzulę odejścia 35mln podobno, 23 dla klubu i 12 dla mendesa
Messiemu się dziś kontrakt kończy, a dalej nic nie wiadomo, ale on trzyma ta barcelonę za pysk 
Barca nie lepsza z tymi negocjacjami
Barca nie lepsza z tymi negocjacjami
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- ebismolarek
Do Barcy jako wolny zawodnik ma wbić malolacik z PSG Kays Ruiz-Atil
- Cz4rny1337
- Moderator
[Bouhafsi] Achraf Hakimi will sign a 5 year contract with Paris Saint-Germain tomorrow after passing his physical (RMC)
Inter CEO Marotta confirms: “We’re at final stages for Achraf Hakimi to Paris Saint-Germain, it’s gonna be completed in 24 hours”
Inter CEO Marotta confirms: “We’re at final stages for Achraf Hakimi to Paris Saint-Germain, it’s gonna be completed in 24 hours”

Nuno Espirito Santo oficjalnie w Spurs
Leo Messi został wolnym zawodnikiem
kwestią czasu jest podpisanie nowego kontraktu
kwestią czasu jest podpisanie nowego kontraktu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Watzke potwierdził wraz z innymi dyrektorami, że transakcja jest o krok od realizacji, choć „die Borussen” nie są z niej w pełni zadowoleni. Wszystko rozbija się o kwotę oraz sam fakt, iż najzwyczajniej dortmundczycy marzyli o zatrzymaniu swojej gwiazdy.
- To Jadon chciał tego transferu. My chcieliśmy go zatrzymać. Nie jesteśmy nawet zadowoleni z kwoty, którą za niego otrzymamy. To wielka szkoda, że odchodzi - stwierdził dyrektor.
KOZAK
a w drugą, czyli z Barcy do Francji [OM], idzie talent z Fma Konrad de la Fuenteebismolarek pisze: ↑30 cze 2021, 17:52 Do Barcy jako wolny zawodnik ma wbić malolacik z PSG Kays Ruiz-Atil
Do Leicester wbijają Patson Daka i Ryan Bertrand
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Wszyscy już chyba trąbią o varane w United za około 50mln no i średnio niech go wjebia do psg w rozliczeniu za żółwia i będzie git
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Najnowsza informacja z The Transfer Window Podcast, który jest prowadzony przez Iana McGarrego, oraz Duncana Castlesa mówi, że Haaland chce dołączyć do Chelsea przed rozpoczęciem nowego sezonu.