Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
everybody’s golf jest super
jestem jako laik w tej kwestii ale czy nie bedzie problemow/lagow/przegrzewania sie lapka jak po hdmi podlacze sie do tv 4k i bede w cos gral na max utawieniach? czy jest opcja, ze laptop tego nie ogarnie i bedzie sie grzal co skonczy sie lagami? mam 4x2.5ghz i5-7300hq i rtx1050, laptop ma max rozdzialke 1920x1080
Mój lapek zdecydowanie gorzej działa po podłączeniu go do TV 4K, ale no jest na pewno słabszym sprzętem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
a nie ma takiej opcji, ze tv sam ogarnie z czego pobiera obraz i np. przelaczy sie na full hd? 
No sam możesz sobie rozdzielczość zmienić po prostu. Natomiast jak chcesz grać na max detalach w 4K no to chyba zasobożerne w chuj będzie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
no wlasnie tego sie boje, teraz jestem w polowie far cry 5 i granie na laptopie na ultra nagrzewa go tak, ze na "laczeniu" laptopa jest w chuj goracy, mowiac bekowo moglbym na nim smazyc jajka
Co byście bardziej polecili do gry: Fallout 2 czy Baldurs Gate 2? W żadną z gier nie grałem
dawaj fallouta
miałem podejście w tym roku no i nie jest kurwa lekko
miałem podejście w tym roku no i nie jest kurwa lekko
Dzięki, ale w końcu zdecydowałem się na Disco Elysium 
- con shonery
- Moderator
Najlepszy wybór 
Takie pytanko:
Czy jak kupię grę PC w wersji pudełkowej z DVD, a ta sama gra jest dostępna na Steamie, to czy będę ją mógł na tym Steamie aktywować i ściągnąć z neta bez wkładania płyty ani razu do stacji? (której to stacji nawet nie mam)
Czy jak kupię grę PC w wersji pudełkowej z DVD, a ta sama gra jest dostępna na Steamie, to czy będę ją mógł na tym Steamie aktywować i ściągnąć z neta bez wkładania płyty ani razu do stacji? (której to stacji nawet nie mam)
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
-
ksiazenieporzadek
Prawdopodobnie będziesz miał tez w pudełku kod steam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:54 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
genocidegeneral
pokaż link do gierki najlepiej, ale jeśli to jest wersja steam, to wręcz będziesz musiał ją aktywować, a w pudełku może nie być nawet płyty (cyberpunk na gogu tak wyglądał, nie wiem czy steam też takie akcje robi)
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Cz4rny1337
- Moderator
Jak coś to 9 grudnia wylatuje wersja pl, o ile robi Ci to jakąś różnicę.Mateusz pisze:Dzięki, ale w końcu zdecydowałem się na Disco Elysium
- Ezio_Wroclaw
Czyli jak mam na Steamie Disco to automatycznie mi nie doinstaluje polskiej wersji?
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Dzięki, wiem, robi różnicę, bo mojemu angielskiemu brakuje trochę żeby grać swobodnie w tę grę.
Od premiery liczyłem na spolszczenie i na szczęście się doczekamy.
da się w cyberpunka grać na konsoli typu ps4 fat czy ten projekt został porzucony? xd
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka