1:45 -
Sentino
Re: Sentino
dobry lajw, przy piwku cały obejrzałem i seba ciekawe rzeczy mówi momentami
rozjebało mnie jak powiedział, że już wiele razy na lajwie pokazywał białko na autentyczność rolexa, bo hejterzy pisali, że fejka nosi
rozjebało mnie jak powiedział, że już wiele razy na lajwie pokazywał białko na autentyczność rolexa, bo hejterzy pisali, że fejka nosi
Śnieg Garbatym Nosom
az musialem wyguglowac tego psa z neverending story, o ktortym nawija w 3:05
nie no ale ogolnie gosc jest tak odklejony, ze to masakra
w ogole niech ktos zrobi spis stanowisk, jakie w swoim zyciu piastowal sentino, bo z tych samych jego lajwow wynika, ze gosc ma CV grubosci co najmniej 'krzyzakow' sienkiewicza. od agenta nieruchomosci, przez udawanego cyngla mafii bo byl wysoki i mial tatuaze, po umowe o prace w 'stoprocent' u winiego 
Dowcip o Sentino z GlamRapu:
Spoiler
Do banku wpada Sentino.To jest napad kurwy polskie robaki jebane, biedaki z kwadratowymi ryjami, bez jakichkolwiek perspektyw i ambicji na przyslosc. W biednych butach z bazaru, spodniach po tacie, kurtce przeciwdeszczowej i pustym portfelu w dziurawych kieszeniach! Wy zawistne pety do szczania rabuje wasz bank i przeklinam wasz ród. Ladowac moja LV torbe sianem i to juz! Defacto ta torba kosztuje wiecej niz wasze cale szafy ubran parchate gnidy. Zalozylem dzis na te okazje moje najlepsze oksy i dresik gucci co maja wieksza wartosc niz wasza wyplata roczna. Szybko dawajcie caly szmal w tej chwili polskie niemyte smieciuchy!
Spoiler
Nagle do pokoju Sentino wchodzi mama: Sebastian jak grasz w GTA to prosze ciszej, tata chce zasnac zmeczony po pracy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksxn
sentino od jakiegos czasu jest dla mnie pierdolonym krolem internetu, nic mi nie daje takiej beki jak jego lajwy, piekna rzecz
lubie live Sentino, ktory przejarany opowiada na spokojnie o swoich ruchach muzycznych z przeszlosci i planach na przyszlosc, nie rzuca sie do jakichs borowikow z czatu. Przewozke to powinien zostawic na moment, kiedy nagra klip ze swoimi ziomalami z hells angells lub jakimis koksami z polswiatka przestepczego, zeby potwierdzic swoj street credit, o ktorym opowiada. Wtedy to chyba zamkneloby temat bycia kalafiorem
czekam na to
czekam na to
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- benzoabuser
- Zbanowany
wyglądasz jak sobowtór jakiegoś ron jeremy, który rozdaje autografy na las vegas stripie 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- FruitOffTheWall
dobry ten live ostatni wczoraj go calego oglądałem do spania odklejenie jak chuj pozdro dla ochroniarza co mu zegarek zajebał
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no i nie będzie dwóch tysięcy
Jak to jest z tym Sentino w Niemczech?
On ma tam respekt na scenie? Gdzieś widziałem, że jest ich ghostwritterem.
On ma tam respekt na scenie? Gdzieś widziałem, że jest ich ghostwritterem.
@lygrys
Sentino to taka trzecioplanowa rola na niemieckiej scenie, ktora nigdy nie wypalila. Obecnie nikt go nie zna (a jak znaja to zazwyczaj maja beke) oprocz forum mzee (niemiecki slizg), gdzie ma nadal wierny fanbase od 15 lat. Ghostwriterowal Bushido, Flerowi, Summer Cem, Kollegah (nie wszystko potwierdzone, ale na to wyglada). Chyba jego pierwszym wiekszym featuringiem byl wystep na albumie Bushido - Electro Ghetto:
Bushido - Deutschland gib' mir ein Mic (HQ)
Chyba najbardziej fejmowy diss na niemieckiej scenie na Eko Fresha. Sentino tez dostaje rykoszetem: "Du bist faker als Sentence" ("jestes wiekszym fejkiem niz Sentence"). Ogolnie czesto dostawal rykoszetem w dissach.
Kool Savas "Das Urteil" (Official HD Video) 2005
Sentino to taka trzecioplanowa rola na niemieckiej scenie, ktora nigdy nie wypalila. Obecnie nikt go nie zna (a jak znaja to zazwyczaj maja beke) oprocz forum mzee (niemiecki slizg), gdzie ma nadal wierny fanbase od 15 lat. Ghostwriterowal Bushido, Flerowi, Summer Cem, Kollegah (nie wszystko potwierdzone, ale na to wyglada). Chyba jego pierwszym wiekszym featuringiem byl wystep na albumie Bushido - Electro Ghetto:
Bushido - Deutschland gib' mir ein Mic (HQ)
Chyba najbardziej fejmowy diss na niemieckiej scenie na Eko Fresha. Sentino tez dostaje rykoszetem: "Du bist faker als Sentence" ("jestes wiekszym fejkiem niz Sentence"). Ogolnie czesto dostawal rykoszetem w dissach.
Kool Savas "Das Urteil" (Official HD Video) 2005
Przed chwilą oglądałem materiał B0L33Ka o ghostwrittingu Sentino i on tanm mówi, że Sentino zaczynał jako freestyloweć w Royal Bunkier, co mnie trochę zaskoczyło i podobno z tą te kontakty na scenie.
Tylko nie kumam jednej rzeczy.
Skoro Sentino uciekł z Niemiec do Polski, to nadal ma zakaz wjazdu do Niemiec czy już wszystko ok.
p.s. MZEE kojarzę, bo kupowałem Juice Magazine od 2000 do 2004, więc trochę raperów kojarzę przed sukcesem Sido i Hype'm na uliczny rap.
Skoro Sentino uciekł z Niemiec do Polski, to nadal ma zakaz wjazdu do Niemiec czy już wszystko ok.
p.s. MZEE kojarzę, bo kupowałem Juice Magazine od 2000 do 2004, więc trochę raperów kojarzę przed sukcesem Sido i Hype'm na uliczny rap.
Mnie rozjebało jak jakiś Niemiec pod kawałkiem jakiegoś niemieckiego rapera takim popowo-rapowym napisał komentarz w nawiązaniu do Tatuażyka "ten kawałek brzmi tak, jakby zaraz miał Sentino przypłynąć swoim statkiem" 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- SentoAlainDelon
W Niemczech wszystko git, ma konfilkt z flerem i asche. Fler wisi mu hajs za ghostwriting płyty Atlantis, a asche wrzucił mu na matkę w jednym kawałku, Sentino odwzajemnił się dissem. Kontrakt u flera na płyte niemiecką już chyba został rozwiązany trzeba by dopytać Raffy.lygrys pisze: ↑28 mar 2021, 15:45 Przed chwilą oglądałem materiał B0L33Ka o ghostwrittingu Sentino i on tanm mówi, że Sentino zaczynał jako freestyloweć w Royal Bunkier, co mnie trochę zaskoczyło i podobno z tą te kontakty na scenie.