Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
duzo wulgaryzmow a obejrzalem pol godziny :/
-
genocidegeneral
się spruł debil bez sensu ale próba wybrnięcia całkiem zabawna
Dokończyłem odcinek Foottrucka z Kucharczykiem i jestem zażenowany.
Hah. Wczoraj w Tetrykach poszedł mój komentarz i okazało się, że jestem na youtube Michal-cyferki. 
A co do Foottrucka to oglądałem ostatnio Dudka i nie wiem, czy jest w Polsce ktoś, kto mniej ciekawie opowiada o piłce.
„Ja tam byłem wiesz kurde, jedynką. A jak ja jestem dwójką to staram się wszystko kurde robić pod tego pierwszego. A tam miałem poczucie, że oni robią tak, żeby pode mną kopać. Poszedłem do nich i powiedziałem, że czuje się kurde gorzej. I że oni mi nie pomagają”.
Oni też chyba nie wiedzieli o chuj mu chodzi.
A co do Foottrucka to oglądałem ostatnio Dudka i nie wiem, czy jest w Polsce ktoś, kto mniej ciekawie opowiada o piłce.
„Ja tam byłem wiesz kurde, jedynką. A jak ja jestem dwójką to staram się wszystko kurde robić pod tego pierwszego. A tam miałem poczucie, że oni robią tak, żeby pode mną kopać. Poszedłem do nich i powiedziałem, że czuje się kurde gorzej. I że oni mi nie pomagają”.
Oni też chyba nie wiedzieli o chuj mu chodzi.
- ConeyIsland
Ja przed momentem chwile meczyki wlaczylem w skladzie przybysz, romek i bożydar. Iwanow tenże to najgorszy człowiek w tym kraju. Nie da się go słuchać. Pierdoli głupoty. Wpierdala się komuś. Jest brzydki.
Kiedyś oglądałem z nim program i było coś o rzecznik o PZPN, w sensie, że chuja robi i Bożydar wjechał „To jest bardzo piękna kobieta, ale…”.
Program miał miejsce w roku 2023, a nie 1993, jak coś.
Program miał miejsce w roku 2023, a nie 1993, jak coś.
milewski olkiewicz analizujacy kryzys lewandowskiego w barcelonie bez obejrzanego pol meczu tej druzyny no to jest publicystyka sportowa jakiej oczekuje
nie zgodzilbym sie, ogladali jego caly pierwszy sezon
(w fmie w barcelonowiance)
(w fmie w barcelonowiance)
Polecam takiego mało znanego gościa co czasem coś dopowiada w c+, Tomek Ćwiąkalski bodajże, nie wiem czy kojarzysz
Znudził was Ćwiąkała? Mnie strasznie. Przyszedł taki moment, że te odcinki były tak bardzo na jedno kopyta i podane w niemal identycznej formie, że odczułem przesyt i chyba z pół roku nic nie oglądałem. Inna sprawa, ża La Liga średnio mnie interesuje. Może jakby znalazł się ktoś kto pakuje takie pigułki wiedzy o PL, to bym słuchał z zainteresowaniem.
najwiekszy idol uz. pardon stal sie dla mnie meczacy gdy wrzucal na zmiane odcinki o tym, jak jest chujowo w kadrze i o tym, jaka to la liga nie jest zajebista
I jeszcze odcinki na zasadzie, Sergio De La Silva przechodzi z Granady do Sevilli o to ciekawy piłkarz, bo jest 5 w lidze pod względem dośrodkowań, 7 w podaniach w trzecią tercję i 5, jeśli chodzi o kluczowe podania, a jedyne co musi poprawić to liczby, bo ma 1 gol i 0 asyst.
No i słynny wywiad z Terrym czyli bycie emocjonalną pizdą
Nom, dlatego nawet ten płaczek ostatnio mówił, że to błąd
O co chodzi z wywiadem z Terrym? 
dla mnie Ćwiąki nadal spoko, ale nie oglądam wszystkiego co produkuje, a zwłaszcza rzeczy typu kolejny filmik o Barcelonie czy reprezentacji. Natomiast o jakichś mniejszych klubach np. czemu Girona jest nagle taka dobra albo co to za Bryan Saragossa do Bayernu idzie, to lubię sobie posłuchać