NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
ART

Re: NBA

Post autor: ART »

2020 ostatni prawdziwy tytul
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
E-42

Post autor: E-42 »

ConeyIsland pisze: 10 sty 2026, 12:32 Kiedyś regularnie, teraz rzadko oglądam NBA ale w chuj lubię czasem odpalić jakieś stare highlighty, mecze, podcasty dziadków etc. Ostatnio mnie naszło na Shawna Kempa. Jasny chuj jakie paki gość sadził to to jest koniec świata. W rankingach dunkerów bym go w top2 umieścił obok Vinca.
Nie zajmuję już linii i pozdrawiam
Mnie się ostatnio taki typek jak Tim Thomas przypomniał kompletnie z dupy, może nie dunker ale za to ciekawy profil gracza. Wzrost, mobilność, kozioł, trójeczki siekał w miarę a jak mu się chciało, to i czapę mógł zajebać, w sumie w razie potrzeby na każdą pozycję takiego rzucisz w różnych rotacjach. Idealnie skrojony pod późniejszą koszykówkę, tylko właśnie problem był z tym chceniem, bo w swoich czasach nie dawał nigdy nic więcej niż minimum i fajrant. Chyba nie marzył o tym za dzieciaka, może chciał rzępolić na kontrabasie akustycznym zawsze albo cuś

Też mi się nie chce na bierząco, ale jak ma się chcieć jak mavs to mavs
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Mider

Post autor: Mider »

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

zemsta1camzata pisze: 10 sty 2026, 1:03 Nikt poważny nie bierze NBA bubble jako prawdziwe mistrzostwo
ale żeś pan bombę zapierdolił
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

magic z grizzlies o 20 dzisiaj pierwszym meczem nba w tvp, nawet studio będzie od 19:15 xD

komentować będą rudziński (lipa) i spiak (props)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

ja rozumiem, ze nba league pass i streamy i highlighty na youtubie, ale dla mnie powrót NBA do TVP to jest przepiękny news :bowdown:

jeszcze teraz te studio i wejście JE Szaranowicza na pare minut no imo klasa
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Tanie granie na nostalgi dla 40 letnich boomerow ale ok moze wreszcie cześć z nich przestanie idealizowac '90 i pierdolic głupoty o wspolczesniej koszykówce
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
moshe

Post autor: moshe »

watpie, wtedy mieli ten mecz skondensowany do godziny i wchodzilo latwo, a tutaj na zywo w calej rozciaglosci, co tylko dolozy oliwy do ognia imo :lol: a jeszcze jak sie trafi zacieta koncowka i festiwal fauli, timeoutow oraz sprawdzania calli to juz w ogole
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nom, IMO byłoby wręcz odwrotnie, do tego ludzie którzy zdają sobie sprawę z tego jak bardzo do przodu poszła organizacja obrony, o ile bardziej atletyczni i poukładani są obrońcy i o ile większy trzeba mieć skillset w dzisiejszym NBA to tylko część grupy i wydaje mi się że ta mniejsza, za to zostaje w chuj 40 letnich boomerów, którzy widząc Lukę kłócącego się z sędziami albo leżącego na parkiecie Shaia będą wołali do telewizora

HAHA KIEDYŚ LAIMBEER BY TAKIEGO PODNIÓSŁ Z ZIEMI TYLKO PO TO ŻEBY JESZCZE RAZ ZAJEBAĆ MU ŁOKCIEM KIEDYŚ NIE BYŁO TAKICH PIZD TYLKO WCHODZĄC W POMALOWANE DOSTAWAŁEŚ OD OBROŃCÓW KRZESŁEM HAHA ALE PIZDY W KOLOROWYCH BUTACH I TYLKO BIEGAJĄ UCIEKAJĄ
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Boże chroń nas żebyśmy nie zostali boomerami
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

kurwa jakby ci to powiedziec...
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

nie wiem, LBJ >>> jakiś grajek co wziął nazwisko od jeziora gdzie Jezus miał chrzest
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

kolejny plus dla tvp, że nie biorą dziadków do komentowania tylko młodych co ogarniają obecną ligę, a nie jechanie na tym, że 20 lat temu to były czasy a teraz to nie ma obrony i rzucają za 3
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

kipi zawsze spoko, kiedyś regularnie ich poniedziałkowe lajwy oglądałem, teraz jakoś zajawka trochę przeszła, top 10 rzek czy jezior MVB zawsze beka
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

wszystko spoko, tylko nie nazywajmy prawie 40 latków MŁODYMI
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

A co myślicie o Cleveland Cavaliers?
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Mogli oddawać Garlanda gdy jeszcze byl coś warty. Maja talentu ale nie na tyle by grać o coś wiecej niz 2 runda.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Ja byłem wychowany na piłce nożnej. W tym roku z ciekawości zacząłem oglądać NBA i doszedłem do wniosku, że NBA jest znacznie lepiej zaprojektowanym sportem niż piłka nożna. I tak sobie oglądam powtórki niektórych meczów i właśnie wpadła mi w oko drużyna Cleveland Cavaliers. Bardzo mi się u nich podoba to, że w praktycznie każdej drużynie, jaką widziałem, czułem, że jest jakiś jeden główny bohater, a u Cavaliers właśnie nie. Czułem, że to jest drużyna. Bardzo mi się podoba, jak zgrani są, jak dużo i jak często podają, np. analmicznie. Bardzo nie lubię Lakersów, bo mam wrażenie, że tam praktycznie nie ma gry drużynowej, jest tylko doncic
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Spoko z tym keepthebeatem na majku (przy czym nie mam pojęcia jak on wypada w komentowaniu wydarzeń live)

Właśnie taki poziom wiedzy i prezentacji, jaki dałbym do bądź co bądź nadal w miarę niszowego w Polsce sportu, posiłkowanie się bardziej przystępnymi zrozumiałymi narracjami i historią niż statystykami % rzutów per 100 posiadań z lewego rogu dla nerdów, co byłoby bez sensu, bo nerdy i tak obejrzą tam max 1-2 spotkania z ciekawości i wrócą do leaguepassa/streamów z reddita
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

to zawsze bedzie tylko na stronie czy tylko wczoraj stwierdzili ze reczna wazniejsza?

btw ogladal ktos cos raptors? serio sa legit czy to po prostu efekt tego ze wschod sie jeszcze bardziej skurwil
ODPOWIEDZ