Belmondo
Re: Belmondo
To jest masakra jak takich leszczy sie usprawiedliwia a inni dostają notorycznie po dupach przez tych samych ludzi.
24.07.2019 - 16.12.2019
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 7:24 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
h8 me now ale dla mnie ten małolat z chuliganem na piersi (xD) całkiem dobra stylówa i jak sie troche podszkoli to może pizgać dobre zwroty
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
właśnie ciśniecie małolata, ale nie zapominajcie ze ma dopiero, może z 14 lat? z 3 kawałki na yt, i już feeta z taka figurą jak Belmondo, co prawda po kompromitującej akcji ale jest 
Ołowiem cię i cześć
- KolektywneOswiecenie
Feeta to może mieć co najwyżej z tą kumpelą Rafalali, co lubi wciskać paluchy od stóp w oczy znanych raperów.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
jak zwał tak zwałKolektywneOswiecenie pisze: ↑25 lis 2019, 20:54
Feeta to może mieć co najwyżej z tą kumpelą Rafalali, co lubi wciskać paluchy od stóp w oczy znanych raperów.
Ołowiem cię i cześć
- Bryx Fenrir
Ale nieudany numer. Belmondo przy GSP brzmi o wiele lepiej, a GSP od kolejnych graczy tutaj dzieli jeszcze większa przepaśc, typy wyglądają jakby nagrywali pierwszy numer w życiu na szkolnej przerwie.
Ja to już tak wiele w życiu widziałem, że nie zdziwiłbym się gdyby ten 'małolat' łapał się dalej w roczniki dziewięćdziesiąte.
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:55 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
ciezko sie nie zastanowic nad tym co szanowny pan admin i tam wyzej ekolega pisze bo no "kariera" belmondziaka rzeczywiscie sprawia wrazenie prowadzonej wrecz specjalnie tak kurwa zle. ktos tu dobrze pisal to jest skejt ze scpanym lbem i jakies ogarnianie go i usilna proba zrobienia z niego maszynki do hajsu i takich samych juz wersow jest bezcelowe, moze i belmondo usilnie stara sie znowu jak najusilniej usunac w niepamiec zeby znowu napierdalac luzne utwory z zajawki a nie zeby gsp mu do kartki zagladal jakby zadanie domowe przepisywal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
yomenik najlepiej polecial
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Belmondo to jest tak zmarnowany potencjał na hajs że to jest niesamowite. On powinien być przed Taco i Quebo tym bardziej w obecnych czasach gdzie ludzie porozumiewają się za pomocą memów.
Gdyby 'był' przed Que i Taco, straciłby właśnie całą 'memiczność'. Tu chodzi właśnie o zachowanie złotego środka, który Tytus mógł zachowywać do woli poprostu robiąc swoje, nie pod publikę. (Podobnie Sebek). Niestety chyba ich talent przerósł.
jeżeli porównywać muzykę do memesów to quebotaco to memy pod którymi oznaczają się 30latkowie na fejsbuku, a belmondziax to twarde dank memesy prosto z polskich henów
- marco_pantani
niee, chodzi mi o to co w klipie dron porwał psa
Ten klip to jest kwintesencja tego wszystkiego co sie kiedys nazywalo mabbbynn