Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
Słuchając odrzutów Hewry zacząłem się zastanawiać, jakie ekipy miały największy wpływ lub w pewien sposób rozwijały polski rap. Myślę oczywiście o powiedzmy ostatnich 10 latach, czyli raczej nowoczesnych składach rapowych, nie starych wyjadaczach, co klepali swoje pierdy od 99'. Jeśli miałbym określić swoje TOP 3, sklasyfikowałbym w nim duet Kaza Bałagane i Belmondo, wcześniej wymienioną Hewrę i zastanawiam się nad ostatnią ekipą. Może byłby to PRO8L3M, który jeszcze niedawno robił naprawdę ciekawy rap?
Zapraszam do dyskusji, a poza tym załączam ciekawostkę - "Sos, Ciuchy i Borciuchy" chyba spadły z Datpiffa. link tutaj
Zakładam, że nie możemy tego zarchiwizować na Dropboxie z racji kradzionych bitów.
Pozdro.
Zapraszam do dyskusji, a poza tym załączam ciekawostkę - "Sos, Ciuchy i Borciuchy" chyba spadły z Datpiffa. link tutaj
Zakładam, że nie możemy tego zarchiwizować na Dropboxie z racji kradzionych bitów.
Pozdro.
No niekwestionowanie SB Maffija, a to że hujowy wpływ, to inna sprawa
cztery żubry i dwie kurwy
Datpiff przeprowadza jakąś modernizację i nie jest obecnie dostępny, cała ich biblioteka została przeniesiona do Archive.org, gdzie można oczywiście SCiB znaleźć
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Spoiler
okTo działanie jest niedostępne w przypadku treści przeznaczonych dla dzieci.
No kanał yabadabado zaznaczył ten film jako dla dzieci, więc nic dziwnego. Tak samo w tle Ci nie zagra, ani komentarza nie siekniesz
cztery żubry i dwie kurwy
nawet fajne
ćpunek z pragi i jutuber
Włodi na rapstagetour 2 zamiast Bonsona i Zeusa
Siurkosky weź rozbieg
Siurkosky weź rozbieg
Zobaczymy po frekwencji, czy dwójka będzie takim sukcesem jak jedynka biorąc tego ziółkowego stypiarza.
- Bryx Fenrir
Obczajacie czasami takiego typa jak SkopzzoR? Prowadzi na Yt program 'metal słucha rapu', miał konto też tutaj. Posłuchałem z 20 odcinków wczoraj i tak sobie myślę, że typ po pierwsze nie wygląda jak metal (ale pozory mylą, więc no offence), a po drugie chyba po prostu zrobił sobie serie dla contentu, a słucha rapu na co dzień, i słuchał przed tą serią. Gość w zwrotce Rogala na spokojnie wyłapał kim jest Kstyk, gdzie statystyczny metal ma po prostu wyjebane na persone, która komentowała tracki jednym zdaniem, plus wyłapał follow upy do Rycha Peji choćby z numerów 'Tak się bawi SLU', który nie jest przecież radiówką. Natomiast sam content spoko, przed nim też dwóch gości to robiło, i tam dało się uwierzyć, że nie ogarniają rapu nic a nic. Tutaj? No ciężko trochę
do scooby mobila
Przecież on przesłuchał w ostatnie pół roku więcej polskiego rapu niż 90% tego forum xDBryx Fenrir pisze: ↑21 sty 2024, 11:49 Obczajacie czasami takiego typa jak SkopzzoR? Prowadzi na Yt program 'metal słucha rapu', miał konto też tutaj. Posłuchałem z 20 odcinków wczoraj i tak sobie myślę, że typ po pierwsze nie wygląda jak metal (ale pozory mylą, więc no offence), a po drugie chyba po prostu zrobił sobie serie dla contentu, a słucha rapu na co dzień, i słuchał przed tą serią. Gość w zwrotce Rogala na spokojnie wyłapał kim jest Kstyk, gdzie statystyczny metal ma po prostu wyjebane na persone, która komentowała tracki jednym zdaniem, plus wyłapał follow upy do Rycha Peji choćby z numerów 'Tak się bawi SLU', który nie jest przecież radiówką. Natomiast sam content spoko, przed nim też dwóch gości to robiło, i tam dało się uwierzyć, że nie ogarniają rapu nic a nic. Tutaj? No ciężko trochę
Ja za bardzo nie kumam jego popularności, ani to śmieszne, ani ciekawe. Nie wiem czemu miałbym chcieć poznawać jego opinię i śledzić regularnie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
dobra sie zachowujecie jakbyscie wczoraj na forum zalogowali. bylo tak ze forum wydalo wyrok, no sam po tej stronie muru nie bylem ale tak wyszlo i ja szanuje, lysol sie obrazil i slizgawka.eu pierdoli skopzzora.
sam to uwazam ze wkurwiajace sa te jego reakcje, jakies pierdolenie dalna takiego troche ale no trzaska te wyswietlenia z jakiegos powodu. prawda jest taka ze na poczatku przyszedl do nas i skopzzor jest bekartem forumka
sam to uwazam ze wkurwiajace sa te jego reakcje, jakies pierdolenie dalna takiego troche ale no trzaska te wyswietlenia z jakiegos powodu. prawda jest taka ze na poczatku przyszedl do nas i skopzzor jest bekartem forumka
sam pisal, ze ze slizgawka czy bez i tak dopnie swego no i dopial, niedlugo 100k subow dobija i huj, kto sie teraz smieje
ode mnie props, bo se tworzy i tyle, trafil w jakis target i sie udalo a czy wie cos o hibhopie czy nie to pozostawiam do rozkminki rozkminiaczom podczas obrad okraglego stolu, mnie to by bardziej ciekawilo jakby celowal w jakies bardziej niszowe rzeczy, ale to sie nie klika i w takim wypadku nie mam po co tego ogladac, ale skoro sa ludzie ktorzy chca to spoko
ode mnie props, bo se tworzy i tyle, trafil w jakis target i sie udalo a czy wie cos o hibhopie czy nie to pozostawiam do rozkminki rozkminiaczom podczas obrad okraglego stolu, mnie to by bardziej ciekawilo jakby celowal w jakies bardziej niszowe rzeczy, ale to sie nie klika i w takim wypadku nie mam po co tego ogladac, ale skoro sa ludzie ktorzy chca to spoko
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2024, 8:42 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
problemy natury prawilnej
nie wiem, czy tutaj, czy do kompromitacji, ale:
1) 2rzyn zleakował kawałek Zkibwoya i wrzucił na swój kanał rzeczy z soundclouda
2) KMC napisał niucha na Blenderze: https://www.blenderrap.pl/2rzyn-udostep ... -zkibwoya/ (polecam, bo tam skrin z kadłubiej grupy, że zrobił to dlatego, że boli go brak winyla xd)
3) 2rzyn orientuje się, że chłop przegioł

1) 2rzyn zleakował kawałek Zkibwoya i wrzucił na swój kanał rzeczy z soundclouda
2) KMC napisał niucha na Blenderze: https://www.blenderrap.pl/2rzyn-udostep ... -zkibwoya/ (polecam, bo tam skrin z kadłubiej grupy, że zrobił to dlatego, że boli go brak winyla xd)
3) 2rzyn orientuje się, że chłop przegioł