Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Luis Enrique fajny kandydat, ale mam wrażenie, że to trener na większy klub.
Może dlatego Pochettino już naprawdę blisko Chelsea, bo wyczuli że jeszcze się Tottenham zgłosi za pięć dwunasta po niego i będzie miał dylemat.
- Cz4rny1337
- Moderator
no dopinaja ostatnie formalnosci, Matt Law, relavo, Fabrizio - wszyscy zgodni
4 osoby w sztabie
4 osoby w sztabie

Mógłby normalnie wbić już za Franklina ehh
Reece James wypada do końca sezonu. W sumie i tak mecze o nic, ale niech on się już całkiem naprawi na nowy sezon bo masakra
DZIŚ JEST TEN DZIEŃ
Mentalnie jestem przygotowany na wpierdol, teoretycznie pogodziłem się z przegraniem mistrzostwa, ale kurwa wiadomo że gdzieś tam wierze w opędzlowanie City
Mentalnie jestem przygotowany na wpierdol, teoretycznie pogodziłem się z przegraniem mistrzostwa, ale kurwa wiadomo że gdzieś tam wierze w opędzlowanie City
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wygrana lub remis Arsenalu będzie wbrew wszelkiej logice, ale pozwoli zachować nadzieje. City rozpędzone a Kanonierzy bez Saliby są strasznie zagubieni i tracą na potęgę. Inna sprawa, że jakby dziś wstawił Kiwiora albo nie wiem, zmienił ustawienie na trójkę i dostali wysoko na dziurę to będzie że Arteta przekombinował, a Polaczka mogłoby to spalić na dobre. A zatem stary niedobry Rob Holding
Wśród fandomu najbardziej popularne jest przesunięcie Łajciora do środka, Partey na RB (grał tam czasami w Atleti podobno) i Jorginho do środka. Ja bym szczerze mówiąc tak zagrał chyba, granie tym Holdingiem to jak wywieszanie białej flagi. Może tego nie widać aż tak, ale jak sie potem sprawdza np. średnią pozyję na boisku itd. to widać, że on po prostu psuje całą grę. White mniej pomaga Sace bo łata prawą stronę, linia defensywny jest bardziej cofnięte, przez co pressing się rozjeżdża itd.
- scam_sakawa
Dawać City po zwycięstwo, potężna dominacja na krajowym podwórku ostatnich lat musi zostać udokumentowana dzisiejszą wygraną. 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- rozklad_gaussa
a nawet przeciwko arsenalowi w polfinale le w 2k18
ja jednak watpie, ze arteta tak zagra, tak nawiasem mowiac to niesamowitego farta trzeba miec, zeby tomiyasu i saliba wypadli do konca sezonu w tym samym meczu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
No tak, nawet pokazali że teraz z Sotonem niby Walcott uciekł Gabrielowi ale wcześniej Holding wbrew nazwisku nie trzymał linii. A trzeci gol to już w ogóle go Bella-Kotchap ładnie wyrolował. Natomiast nie wierzę w takie ryzyko.
No pewnie bedzie klasycznie, też się nie nastawiam na takie zmiany
Jedynie mam nadzieje że zagra Trossard
Jedynie mam nadzieje że zagra Trossard
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ostatnie 15 meczów miedzy Afc i City to....14 porażek Afc i 1 wygrana w FA Cup.
Jesus Christ.
Jesus Christ.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Jakub Moder out do końca sezonu 
W sumie to już i tak bez sensu go teraz puszczać, niech się doleczy na preseason i elo
- rozklad_gaussa
niech sie doleczy na spokojnie, ktos bedzie musial grac w srodku pola po ojebaniu caicedo i makalistera w lecie
chociaz znajac brighton to maja juz upatrzony wagon latynoskich nastolatkow do pomocy
chociaz znajac brighton to maja juz upatrzony wagon latynoskich nastolatkow do pomocy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wayne Rooney,, Dla mnie Erling to obecnie najlepszy piłkarz świata, powinien dostać Złota piłkę."
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Sheffield United wraca po dwóch sezonach
A co do Chelsea to ja nie rozumiem o co w tym chodzi, spaść nie spadną (Hodgson już po poprzedniej kolejce powiedział, że mamy te 37 punktów które powinny dać utrzymanie, może jeszcze jeden trzeba zdobyć; Chelsea ma 39) więc Lampard powinien dostać info, że Auba czy Ziyech czy Azpi już nie mają tu przyszłości i nie powinien ich wystawiać nawet. Zresztą sam by się pokazał wystawiając jakichś młodych typu Hall i może się jeszcze by ktoś na niego nabrał, a ten wystawia 3-6-1 na Brentford, nie ma to żadnego sensu i nie dziwię się że nikt inny w tym sezonie nawet tego nie chciał wziąć.
A co do Chelsea to ja nie rozumiem o co w tym chodzi, spaść nie spadną (Hodgson już po poprzedniej kolejce powiedział, że mamy te 37 punktów które powinny dać utrzymanie, może jeszcze jeden trzeba zdobyć; Chelsea ma 39) więc Lampard powinien dostać info, że Auba czy Ziyech czy Azpi już nie mają tu przyszłości i nie powinien ich wystawiać nawet. Zresztą sam by się pokazał wystawiając jakichś młodych typu Hall i może się jeszcze by ktoś na niego nabrał, a ten wystawia 3-6-1 na Brentford, nie ma to żadnego sensu i nie dziwię się że nikt inny w tym sezonie nawet tego nie chciał wziąć.
- Cz4rny1337
- Moderator
Zaczynam podejrzewać, ze Boehly to agent CIA i trwa jakiś PsyOps mający na celu doprowadzenie Abramowicza do dokonania przewrotu na Kremlu ktory zakończy wojnę