Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
KS nie oglądam, ale pamiętam, że kiedyś cały czas była Ola Wasung w Misji Futbol. Beka beką, ale przecież tacy ludzie, jakby mieli opuścić jakiś program to pewnie coś na skraju nerwicy, czy innego ataku paniki. Kuchtacz jest ZAWSZE.
Mateusz Trzpis? Pamiętamy, nie zapomnimy.
kuchtacz dx tak sie wlasnie konczy sluchanie brzuchem a nie uchem niezla zenada
Kuktacz, Kuchtacz, co za różnica? 
Dodano po 1 dniu 7 godzinach 12 minutach 17 sekundach:
https://youtu.be/hI_-ZQkw1Us?si=0B16fiRqXOHgMAVh
Wywiad wzór w zasadzie. Trudne pytania, farmazony odbite z miejsca. Props za refleks z tą Legią i Aston Villą. Ale Probierz to jest jednak ciężki rozmówca. Dużo tu Bońko w szeroko pojętym pójściu w zaparte.
Dodano po 1 dniu 7 godzinach 12 minutach 17 sekundach:
https://youtu.be/hI_-ZQkw1Us?si=0B16fiRqXOHgMAVh
Wywiad wzór w zasadzie. Trudne pytania, farmazony odbite z miejsca. Props za refleks z tą Legią i Aston Villą. Ale Probierz to jest jednak ciężki rozmówca. Dużo tu Bońko w szeroko pojętym pójściu w zaparte.
Lekki środowy hejcik, przepraszam, jedna rzecz nie daje mi spokoju.
Ogólnie staram się unikać piłkarskiej publicystyki. Jak najwięcej meczów do oglądania, jak najmniej słuchania okolicznego pierdolenia, to mi jeszcze daje radość z tej gry.
Jednak mając ostatnio więcej czasu odpaliłem kilka materiałów proposowanych zewsząd meczyków.
Tomek, kurwa, Wlodarczyk. Za każdym razem jak coś mówi, to robi takie dziwne przeciągnięcia 'fceee ee ymmm barcelony' 'ale także na eee mm spotkania pkobpe eee mm ekstraklasy'. Jak bardzo mądrych rzeczy by on nie mówił, nie da się tego słuchać.
rozumiem że ziomek jest jakimś ważnym na polskę newsmanem (dla mnie to mogło by nie istnieć), no ale jakim cudem on jest dopuszczony przed kamerę?
nwm krytyka to pewnie podatny grunt, bo on chyba nie jest zbyt lubiany za napastowanie jakiejś koleżanki w pracy?
Ja jedynie z uśmiechem wspominam czasy jak jeszcze śledziłem twittera i Tomek nie potrafił zrozumieć że to kluby dają oficjalny komunikat o transferze, a nie on
(krychowiak do psg)
No ale słuchasz tego, zamykasz oczy i widzisz takiego klasowego dynamiczniaka który został wywołany do tablicy by opowiedzieć o krzyżakach. Książki na oczy nie widział, ale podslyszal że Danusia, Macko, Zbyszko no i Bogdaniec, no i gra na czas powoli coś wymyślając, a pomiędzy te ee yyyy mmmmmmmm żeby się zastanowić. dopuszczający, siadaj.
dziennikarzy uniwersalnych nie ma. Mateusz borek jak startował kanał sportowy to barwnie opowiadał jakie to oni sobie wywalczyli miejsce bo potrafią wszystko - reportaż, wywiad, felieton, każde formy.
Przykładowo, Mati, całą karierę się nadaje do komentowania reprezentacji, bundesligi, prowadzenia gal bokerskich i pierdolenia głupot. Jedni dziennikarze będą super prowadzić studio, inni dawać newsy, niektorzy wywiady w formie pisanej, niektórzy na żywo ze spoconym i rozdrażnionym piłkarzem. Nie ma ludzi od wszystkiego i jeżeli Wlodar gdzieś się nie nadaje, to przed kamerę.
Wiem że dziennikarze pracują nad sobą, rozwiajaja pewne cechy i tu jest pole do popisu. Dla mnie niebywale że topowy piłkarski dziennikarz (nie ekspert ex-piłkarz) w kraju może mieć tak męcząca ucho dykcję.
Ogólnie staram się unikać piłkarskiej publicystyki. Jak najwięcej meczów do oglądania, jak najmniej słuchania okolicznego pierdolenia, to mi jeszcze daje radość z tej gry.
Jednak mając ostatnio więcej czasu odpaliłem kilka materiałów proposowanych zewsząd meczyków.
Tomek, kurwa, Wlodarczyk. Za każdym razem jak coś mówi, to robi takie dziwne przeciągnięcia 'fceee ee ymmm barcelony' 'ale także na eee mm spotkania pkobpe eee mm ekstraklasy'. Jak bardzo mądrych rzeczy by on nie mówił, nie da się tego słuchać.
rozumiem że ziomek jest jakimś ważnym na polskę newsmanem (dla mnie to mogło by nie istnieć), no ale jakim cudem on jest dopuszczony przed kamerę?
nwm krytyka to pewnie podatny grunt, bo on chyba nie jest zbyt lubiany za napastowanie jakiejś koleżanki w pracy?
Ja jedynie z uśmiechem wspominam czasy jak jeszcze śledziłem twittera i Tomek nie potrafił zrozumieć że to kluby dają oficjalny komunikat o transferze, a nie on
No ale słuchasz tego, zamykasz oczy i widzisz takiego klasowego dynamiczniaka który został wywołany do tablicy by opowiedzieć o krzyżakach. Książki na oczy nie widział, ale podslyszal że Danusia, Macko, Zbyszko no i Bogdaniec, no i gra na czas powoli coś wymyślając, a pomiędzy te ee yyyy mmmmmmmm żeby się zastanowić. dopuszczający, siadaj.
dziennikarzy uniwersalnych nie ma. Mateusz borek jak startował kanał sportowy to barwnie opowiadał jakie to oni sobie wywalczyli miejsce bo potrafią wszystko - reportaż, wywiad, felieton, każde formy.
Przykładowo, Mati, całą karierę się nadaje do komentowania reprezentacji, bundesligi, prowadzenia gal bokerskich i pierdolenia głupot. Jedni dziennikarze będą super prowadzić studio, inni dawać newsy, niektorzy wywiady w formie pisanej, niektórzy na żywo ze spoconym i rozdrażnionym piłkarzem. Nie ma ludzi od wszystkiego i jeżeli Wlodar gdzieś się nie nadaje, to przed kamerę.
Wiem że dziennikarze pracują nad sobą, rozwiajaja pewne cechy i tu jest pole do popisu. Dla mnie niebywale że topowy piłkarski dziennikarz (nie ekspert ex-piłkarz) w kraju może mieć tak męcząca ucho dykcję.
Spoiler
ps co ja robie ze swoim zyciem
yer a wizard, Harry
Myślałem, że to pasta byku
o huj chodzi z tymi wywiadami z Probierzem, no jakbym chciał słuchać o wyimaginowanych zarzutach MP wobec właściwie każdego i oglądać kolejne cegły dokładane misternie do jego oblężonej twierdzy
o huj chodzi z tymi wywiadami z Probierzem, no jakbym chciał słuchać o wyimaginowanych zarzutach MP wobec właściwie każdego i oglądać kolejne cegły dokładane misternie do jego oblężonej twierdzy
wlasnie jest na tyle lubiany, ze napastowanie kolezanki mu uszlo na sucho, a co dopiero brak ogłady, medialności i talentu do czegokolwiek.
To chyba charakterystyczne dla wiekszosc tamtego pokolenia dziennikarzy sportowych, z podpatrywania Zarzecznych czy Atlasów wynieśli głównie picie wódki z kim trzeba, zupełnie zapominając że mieli oni też warsztat dziennikarski
Jeśli chodzi o wszechstronnych dziennikarzy to Święcicki. Dobre reportaże video, niezłe pióro, dobry komentator, barwny w dyskusjach. Najlepszy w pl, tak globalnie.
Tomek Urban
- ConeyIsland
materiały rzuca świetne, obserwacje również ma bystre ale antypatyczny jest facet do bólu. eleven gol live z jego udziałem to jest teatr jednego aktora i da się wyczuć "panowie, ja robiłem wywiad z lewym a wy komentujecie genoa vs bologna"
To ja mam odwrotnie, bardzo go lubię.
No nie wiem. Dla mnie to właśnie mega wyluzowany gość. Spoko morda imo.ConeyIsland pisze: ↑23 lis 2023, 16:24 materiały rzuca świetne, obserwacje również ma bystre ale antypatyczny jest facet do bólu. eleven gol live z jego udziałem to jest teatr jednego aktora i da się wyczuć "panowie, ja robiłem wywiad z lewym a wy komentujecie genoa vs bologna"
Urban zajebisty, ale ze swoją sawantyczną wręcz na skalę polską wiedzę na temat Bundesligi jest skazany na dominowanie każdego programu, w którym się pojawia
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- ConeyIsland
ale mnie strigerowali gdzie jest ronaldinho jak se zgasil na klate i zalutowal pod pod poprzeczke przeciez to luzno top3 takich zestawien eh gimby nie pamietaja
Dodano po 4 minutach 17 sekundach:
pieknosc
A gdzie przewrotka Ebiego Smolarka w meczu z San Marino??
a gdzie bramka mauro bressana będąca jednocześnie najładniejszym golem w historii jaki padł w meczu barcelony
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
No i gdzie Philippe mexes. Oczywiście to bez znaczenia ale miło powspominać
yer a wizard, Harry
Jeszcze pamiętam tego wariata