Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
cloud
chmura

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: cloud »

ale pierdolenie
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Doda > smętne pierdolenie jakiejs Sochackiej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Bakan

Post autor: Bakan »

Zależy kto czego szuka. Zawsze możesz anulować suba na KS i dać go Stanowskiemu w ciemno.

Tylko jestem w szoku, że kogoś nie krindżują telefony w stylu „Krzysiu, jak ty możesz utrzymać w spodniach tego śmierdziela, przy takiej kobiecie”.

Zaproszenie Sochackiej nie jest skokiem na wyświetlenia, a raczej chęcią pomocy artystce, którą lubi. Stąd props. Odbiegając, czy jej pierdolenie jest smętne, czy nie.
travis1

Post autor: travis1 »

no dla mnie zjazd KS zaczął się dawno temu, teraz po odejściu staną, to będzie mega już zjazd, i caly czas w dół
kompletnie nie zgodzę się z ta opinią że stano jakies disco polo to uprawiał w nim, wprowadzał dużo rozrywki czasem lepszej czasem gorszej ale częściej lepszej
-cała drama z Najmanem jeszcze w czasach pandemii czysta satysfakcjonujaca rozrywka (aż przyszedł przesyt tematem)
-Czytanie książki Domagalik(ile razy się tam usmiechnalem)
-do tego wiele bekowych hejt parków (Kapela, środa etc)
- tutaj jakiś live 24h czy wpadniecie Czeska i robienie live po jego meczu
- zero z mazurkiem(a nie lubię gościa) też dało sporo dobrych momentów
wgl całe euro 20, były świetnie zrealizowane,fajne przedmeczowe zapowiedzi,podsumowania a do tego hejt parki glownie ze stanem i kowalem w luźnej formule w stylu weszło
wgl hejtparki po meczach kadry to było to co człowiek chciał az włączyć
było w chuj dobrych momentów i highlights'ow

A z drugiej strony wiele tematycznych hejtaparkow, gdzie byli ciekawi i mniej ciekawi gości, ale było co oglądać, posłuchać, zaciekawić widzą, byłoby jeszcze więcej jakby borek się nie bał odbierać tel i prowadziłby je
co do programów sportowych
- o angielskiej dobry( w szczególności jak gościem był Gutka albo Pełka)
- o włoskiej też, ale tutaj głównie goście
- bundestalk, najlepszy program o bundeslidze a jak był Mati to ogólnie jeden z najlepszych na temat lig zagranicznych
-do tego dochodzi chyba dobrze też przyjęty o F1 czy o MMA z Turskim (nie oglądałem)

Także uwazam że większość 2020 i2021 to peak ks, była różnorodnosc, były programy, aż chciało się coś włączyć na koniec dnia, dobry content byl przede wszystkim działo sie, milo ten czas wspominam

Potem zaczął się zjazd, wypalenie i nie chodzi tylko o konflikt między stanowskim a reszta, widać że Smokowi i Borkowi nie chciało zbytnio, już nie mówiąc o wprowadzeniu jakiś nowości, coraz nudniejsze hp bo większość już pozapraszana
doszły meczyki, które pod kątem czystej merytoryki na tematy piłkarskie wygrywają z kanałem sportowym
Goal.pl nie śledzę, nie mój content, do tego dochodzi antypatia do Olkiewicza
takze ks myślę że do euro 24 pociągnie ale potem jakoś nie widzę dalszej przygody Borka Smoka i Pola pod tym szyldem
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Głównie cenię KS za hejtparki z mniej znanymi osobami jak np. Maciejem Wisławskim, pilotem Hołowczyca. Mega gawędziarz. :bowdown:
Awatar użytkownika
jajca

swoja droga, pamietam jak Smokowski pare lat temu sie lansowal na depresji i w sumie co jakis czas odgrzebuje ten temat, spodziewalbym sie ze czlowiek po przejsciach psychicznych bedzie troche mocniej stapac po ziemi, a jesli serio wierzy, ze sponsorzy przychodza do ich kanalu nie dla liczb, tylko dla prestizu jego nazwiska no to mamy dosc nieoczywiste combo zaburzen
Bakan

Ja pierdolę, gościu. Jakie promowanie się na depresji? Właśnie o to chodzi, żeby znane twarze mówiło o tym głośno, żeby Grażyna ze sklepu, która nie może poradzić sobie sama ze sobą zobaczyła, że ludzi sukcesu to też dotyka i nie trzeba się tego wstydzić. On o tej depresji mówił już wtedy, gdy to jeszcze oczywiste nie było i zrobił super robotę, przynajmniej w piłkarskiej bańce. Jak można w ogóle iść w tak toksyczną gadkę?

@travis1 No właśnie ten Najman, Kapela, plus upolitycznione i często łopatologiczne programy z Mazurkiem, to coś co mnie od KS chyba ostatecznie odepchnęło. A akcja z Kapelą, czy ze Staśko, to w ogóle promowanie osób, które nie zasługują na jakąkolwiek atencję.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Wczoraj słuchałem zebrania zarządu z Gliwic i dało się odczuć, że Borek i Smokowski mają już głęboko w dupie Michała Pola. Większość programu toczyli rozmowy między sobą i gościem nie dając możliwości wtrącenia się Michałowi w gadkę, co zresztą było widać gołym okiem i nawet Peszkinowi się głupio zrobiło i zwrócił uwagę reszcie, że Michał chciałby coś powiedzieć :confused:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
jajca

ok jesli uzyte przeze mnie slowo lansować jest tak bulwersujace ze zmusza do rozkladania go na czynniki pierwsze ignorujac przy tym faktyczna tresc posta, to proponuje podstawic w glowie jakies inne, bo nie pisalem o robieniu super roboty albo o glosnym mowieniu o depresji (nie mnie oceniac te super robote bo zyje w bance i mam swiadomosc ze dla kogos moze nie byc oczywiste, ze miejskie alternatywki od dobrych kilkudziesieciu lat lansuja sie w koszulkach joy division), tylko ze zaskoczylo mnie, ze osoba latami walczaca z depresja nie nabrala przy tym odpowiedniej dozy pokory i dystansu i ze moze byc jednoczesnie do tego stopnia arogancka i zadufana w sobie, ze wrecz narcystyczna
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Może to dziwić, ale skoro te dwie postawy się średnio kleją to może też stawiać pytanie czy przypadkiem stanowski w swoim expose czegoś nie podkolorował i nie przekręcił żeby stworzyć pewien wizerunek w oczach odbiorców. To oczywiście byłby niebywały precedens w jego wykonaniu ale może może...
Bakan

Stan by tego nie zrobił.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

No ale spokojnie i Smoku i Borek mogli odbić piłeczkę a jednak postanowili milczeć i poczekać aż przycichnie, to się nie ma co dziwić że teraz obrywają z każdej strony.
Bakan

Może Smoku - nawiązując do @jajca - przepracował już sporo rzeczy i jest na tyle samoświadomy, że umie się zdystansować.

A Borek pewnie niedługo nie wytrzyma.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

tyle że Smoku od dawna pokazywał, że jest bucem, to co powiedział Stanowski nie odbiega od ogólnej opinii zbyt mocno
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
travis1

Post autor: travis1 »

jest trochę bucem to fakt, mozliwe że jego problemy depresyjne to uwydatniaja, chociaż jak często podkreślał znajomości z quebo, taco, padla, to myślę że tam sporo racji jest,
ogólnie mój ziomal poznał jego syna przez dziewczynę, która chodziła z nim do klasy w lo, i mówił że słabe wrażenie, bucowaty, że spięta dupa, ciężki w rozmowie, wiało takim snobem z Warszawy, więc na pewno jakis tam przykład od ojca jest
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Kurwa, analiza smokowskiego przez syna dzięki dziewczynie co chodziła z nim do liceum.

Nic lepszego już dzisiaj nie przeczytam, ale macie jeszcze dwie godziny
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Jeśli od smoka wieje stołecznym snobem to wiadomo już co go połączyło ze stanoskim
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bakan

mas pisze: 26 paź 2023, 20:16
Bakan pisze: 26 paź 2023, 17:56 Ej, przy całym moim uwielbieniu do Tetryków, to wytłumaczcie mi, o co chodzi ludziom, którzy odpalają domówki?

Co, puszczasz sobie mecz w TV, wyciszasz i zamiast komentarza słuchasz ich pierdolenia? W pale mi się to nie mieści :lol:
Dzisiaj dokładnie takie same rozkminy mialem, podobnie kim są ludzie a bardziej co w życiu im nie wyszło odpalający wszelki3 możliwe poranki i komentujący za każdym razem wszystko jak leci na żywo, i to nie z generatora gpt jak riwaldo a odnosząc się do poruszanego wlasnie tematu
Przypomniałem sobie ten post, bo dużo z goal.pl słuchałem (tierlista twettów Bońka, programy Tetryków, Brzęczek vs Sousa) i przecież ten Kuchtacz, to powinien normalnie mieć płacone jak na etacie.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Albo Justyna Pawliczak, każdy program na Kanale Sportowym to ona jest aktywna na czacie. Nie wiem co ci ludzie robią na codzień.
ODPOWIEDZ