Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ja mam ufc3 wkurwekurwagodzin i w ufc4 też dość dużo i super się gra na kanapie. Jeżeli wszystko kończycie w 1 to najprawdopodobniej oboje nie potraficie zbytnio grać w tą grę
^ kogo to chuj obchodzi?
a jak lejesz sie z typem pod klubem i konczysz go w piec sekund, to tez ludzie ci mowia, ze nie potrafisz zbytnio walczyc? XD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
No ale to jest gra. Tu się trza bronić i kombinować. Nie jest to tekken. Najczęściej w tej grze się nokautuje po błędzie przeciwnika typu nie pilnowanie staminy albo brak gardy.
^ kogo to chuj obchodzi?
no to skoro rozwalamy przeciwnikow w pierwszych rundach, to my jestesmy po prostu zajebisci i jestesmy szefami, a nie ze nie potrafimy grac
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Może tak być w sumie, zwracam honor. Możemy się spróbować na Xboxie albo ps4, obojętne
^ kogo to chuj obchodzi?
rozjeb mu łeb czajnik
zróbcie strym
-
ksiazenieporzadek
oczywiście pojedynek o bana dla przegranego
to musialbym pocwiczyc, bo ja w ogole parteru nie robilem w tej grze
szybka zmiana narracji
oyama pizda w necie kozak w świecie?
oyama pizda w necie kozak w świecie?
Daj znać czy PlayStation czy Xbox bo na ps4 nie grałem dawno i pewnie jest milion apdejtow do ściągnięcia
^ kogo to chuj obchodzi?
No jak gra 2 typów co nie umie gardy trzymać i unikać ciosów to może się nokautujecie w 1 rundach.
Ta gra ma mocno rozbudowany system walki, takie wciskanie przycisków na pałę to to samo jakbyś w Tekkenie powiedział, że wciskacie co się da i fajne combosy wchodzą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
xbox. Napisz na pw i zagramy tryb stojkowy
Często ludzie olewają parter w ufc bo myślą że to trudne i dużo jebania z tym, a poza tym wola się po prostu walić po mordach. A szkoda, bo to nie jest trudne, a fun z dobrze wykonanej dźwigni podobny jak do dobrego nokautu.
Dlatego szkoda że EA olało temat Fight Nightów. Kozackie gierki to były. Ile bym dał za chociaż port Championa na ps4/5
Dlatego szkoda że EA olało temat Fight Nightów. Kozackie gierki to były. Ile bym dał za chociaż port Championa na ps4/5
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Dlatego Xbox lepszy, bo normalnie se możesz w Czempiona grać i to za free w Game Passie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Ale w 4 mi się to mniej podoba i jest łatwiejsze niż w 3.
^ kogo to chuj obchodzi?
kiedys UFC bylo kozak jak mogles jeszcze po KO goscia napierdalac i dopiero waleczka sie konczyla, gdy sedzia interweniowal. A dzisiaj wyczuwam szybki wpierdol dla mnie od czajnika. Chyba, ze siadzie jakis lucky middle i uderze w ground and pound
Jaki ground and pound jak mamy tryb stójkowy 
Ja nie grałem już z 3 miesiące bo miałem do ogarnia super rzeczy z Gamepass i nie tylko, zobaczymy jak będzie
Ja nie grałem już z 3 miesiące bo miałem do ogarnia super rzeczy z Gamepass i nie tylko, zobaczymy jak będzie
^ kogo to chuj obchodzi?