Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
No Bielik przecież świetny mecz z Szwecją zagrał oprócz tam jednej straty co Forsberg poszedł. A Żurkowski to żołnierz selekcjnoera, nawet nie było tematu żeby nie miał być powołany [co innego jakby Moder był zdrowy], a sam Czesiu mówi że wybierał z grupy Piotrowski/Linetty/Klich/D.Szymański zastępstwo Górala, który był pewniakiem i uznał, że ten ostatni z tej grupki na ten moment jest w najlepszej formie, a i tak pewnie będzie jakoś 23 w kolejce do grania.
Generalnie nie ma się do czego za bardzo przyczepić w tych powołaniach jak się posłucha wyjaśnień Michniewicza. Martwi jedynie to, że dla niego Bereś to LO więc pewnie z mocnymi tak będziemy grali. Tzn. można się przyczepić o pozycje 20-26 w kadrze, ale zbyt wielkiego znaczenia to nie ma
Generalnie nie ma się do czego za bardzo przyczepić w tych powołaniach jak się posłucha wyjaśnień Michniewicza. Martwi jedynie to, że dla niego Bereś to LO więc pewnie z mocnymi tak będziemy grali. Tzn. można się przyczepić o pozycje 20-26 w kadrze, ale zbyt wielkiego znaczenia to nie ma
Ostatnio zmieniony 11 lis 2022, 22:12 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Klich czy Kozłowski na pewno są półkę wyżej niż jakiś Damian Szymański, którego wraz z AEKiem w pucharach wyjaśnił zawsze groźny Velez Mostar. Zresztą pewnie w/w dwójka i od Krychowiaka aktualnie jest w lepszej dyspozycji. Co do składu defensywy zaś to szkoda strzępić ryja. Chyba tylko czwórka napastników została wybrana optymalna.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Ile widziałeś spotkań w wykonaniu Szymańskiego? Podejrzewam że zero. Ile widziałeś meczów Koziołka? Podejrzewam że zero.
Już 37 lat muszę na to patrzeć ja pierdole.
To samo zrobiła Argentyna, też powołali jakiegoś bodajże 18latka.
W razie kontuzji bramkarza będzie dopisany jako awaryjne powołanie (można dowołać spoza szerokiej kadry).
A Grabara w tym czasie może pouczyć się duńskiego hymnu.
W razie kontuzji bramkarza będzie dopisany jako awaryjne powołanie (można dowołać spoza szerokiej kadry).
A Grabara w tym czasie może pouczyć się duńskiego hymnu.
Hahaha te ceny biletów jak na narodowy
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Skóraś zszedł z kontuzją, Karbownik grzej się (albo Kun)
O kurwa Drągowski właśnie złamał nogę 
Oby te złamanie nie oznaczało końca kariery, paskudne...
Oby te złamanie nie oznaczało końca kariery, paskudne...
Spoiler
- Cz4rny1337
- Moderator
no żeby ten kidos z legii jako trzeci nie pojechał czasem
Widziałem większość spotkań Vitesse w tym sezonie, w tym ostatnie z Ajaxem gdy Kacper był jednym z najlepszych na placu. Szymańskiego nie oglądałem poza kadrą w ogóle, widziałem go za to z Belgami w LN i to mi zupełnie wystarczy. Powodzenia na mundialu z takimi asami jak on i kilku innych.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
hehe dużo wcześniej ruszyła powtórna sprzedaż biletów na mecz, a coś mnie tknęło przed chwilą sprawdzić i się załapałem.. ale 80% stadionu wykupiona chwilę po północy, więc trzeba się spieszyć panowie
sprzedaż miała ruszyć w godzinach porannych
sprzedaż miała ruszyć w godzinach porannych
niesamowita passa polskiej piłki
to chyba tak nie dziala, bo alebilet jest posrednikiem a na sprzedaz wystawiaja uzytkownicy
xD
dzisiaj chyba zasłona dymna i bez Lewego wyjdziemy na to Chile, głównie ze względu na słabą murawę na Łazienkowskiej i większe ryzyko kontuzji niż na Narodowym, wyczuwam wpierdol
Cash, Zalewski, Zielu i Lewy dziś nie wejdą, byle sie Szymański nie rozwalił na tym kartoflisku