Malik Montana - Adwokat Diabła (2023)
Re: Malik Montana - Adwokat Diabła (2023)
Tak szczerze to nie wiem jak wielkiego trzeba miec chuja w uszach zeby sluchac malika. Wack nad wacki.
- zemsta1camzata
Może po prostu chciał sobie mieć na płycie gościa zagranicznego, którego muzykę lubi i tyle xD
Niektórzy tutaj doszukują się nie wiadomo czego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Niektórzy tutaj doszukują się nie wiadomo czego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Popatrz na to w inny sposób. Jakiś aktor mniej znany może zagrać epizod u znanego reżysera. Nie dostanie za to największej gaży w życiu, ale przy wielu okazjach będzie wspominane, że to jest ten co zagrał u reżysera X.
Tak samo jest tutaj. Ktoś pomyśli zagraniczne featy w polskim rapie? Malik, a potem kilka pięter niżej Quebo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Zjebie ty xdfromage pisze: ↑12 mar 2023, 11:59 Nom ten ciapak co kiedys kebaby krecil Malik Fontana to tylko umie podpierdalac nuty od innych a pozniej Grube lolo I scamazy tego typu boxiwa za 500 zeta ale widac frajerow nie brakuje zeby to kupic, jebnij SE plaszcze niewyidimke kurwa follow up do harrego shottaera Bo gierka sie sprzedaje cnie
Przecież to mr polska ma track jak ten co wrzuciles a nie malik
O właśnie, z Malika staracie się zrobić takiego Mr. Polskę. Do niego wiele waszych zarzutów by pasowało o wiele bardziej.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Słuchać jak słuchać, ale to jest ciągle 1 piosenka tylko słowa inne przez 90 procent jego kariery w meju.
Zadajesz sobie pytanie tylko. Czy na tapczanie robi je, w samochodzie, na stole czy na biurku gdy wyjdzie nowy track na yt
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Och ach oldschool ale zajebiście rozkminiłeś, zostawię ci plusika w temacie najlepszy użytkownik, bo masz cały czas rację.
Bo Malik to kurwa nie jest wsiur xD gość na sterydach wygląda jak chudy cienkopis, ubiera się często jak pizda i powiedział w życiu 10x więcej burackich tekstów niż połowa sceny. Jasne, doszukiwanie się jakieś rychłego upadku jest bez sensu, ale ten użytkownik z którym dyskutujesz ma rację - to nie jest popularność zbudowana na starych zasadach i jest po prostu dużo mniej trwała. ALE, z uwagi na to że Malik oferuje sobą jakąś tam egzotykę, to koniunktura długo może być na niego bo my jako kraj nie jesteśmy i szlaufy kręcące dupą do jego teledysków nie są jeszcze z tym na tyle obyte by to się znudziło za 5 minut.
Bo Malik to kurwa nie jest wsiur xD gość na sterydach wygląda jak chudy cienkopis, ubiera się często jak pizda i powiedział w życiu 10x więcej burackich tekstów niż połowa sceny. Jasne, doszukiwanie się jakieś rychłego upadku jest bez sensu, ale ten użytkownik z którym dyskutujesz ma rację - to nie jest popularność zbudowana na starych zasadach i jest po prostu dużo mniej trwała. ALE, z uwagi na to że Malik oferuje sobą jakąś tam egzotykę, to koniunktura długo może być na niego bo my jako kraj nie jesteśmy i szlaufy kręcące dupą do jego teledysków nie są jeszcze z tym na tyle obyte by to się znudziło za 5 minut.
Czy jest duzo mniej trwala to sie okaze, zapominacie o zmianie pokoleniowej, dzis przezycia na koncertach licza sie mniej do LEGACY niz trend na tiktoku 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ale jest też taka zależność że bardzo łatwo z idola przekształcić się w mema, więc spokojnie. Ja tam trzymam kciuki żeby ten ciapak spadł na samo dno (popularności, nie człowieczeństwa).
Ostatnio zmieniony 12 mar 2023, 16:24 przez swital, łącznie zmieniany 1 raz.
- always_flexin
Ja tam jestem dumny z bycia Polakiem i wolę polskiego rapera który jest odbiciem polskości niż jakiegoś farbowanego lisa który robi Polkom wodę z mózgu a wieczorami napierdala allah akbar na dywanie.
wspolczujemy w takim razie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@swital

Sentino– Jestem wynikiem różnych kultur i to powinno wzbogacać wasz naród, a nie że wy próbujecie tępić każdą tendencję, która jest odmienna od tego, co jest waszym status quo. To jest ch***owe. Pierwszym, który się do tego przyczynił, był ten cały Paluch, który nie mógł wytrzymać tego, że mam ładniejszą mordę od niego i lepszy głos, i że mamy tego samego idola, czyli Boobę. Mi chyba bliżej do Booby pod każdym względem niż jemu. I to go strasznie uraziło.
- benzoabuser
- Zbanowany
Ale ten numer z Fivio jest dojebany, wszystko pasuje od nawijki malika, murzyna, aż po klip i bicik
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
W kierunku Bortwicka można 
- gods bidness
Chodzi o filmik jakby co. Zajebisty ten strój batmana.
Haha, chłop jeszcze dostał uszkodzoną świeczkę.