Kanye West - Donda 2 (2022)
Re: Kanye West - Donda 2 (2022)
wiadomo że to pierdolenie, ale z drugiej strony nie zdziwiłoby mnie to szczerze mówiąc
Kanye kiedyś mówił gdzieś że ma w archiwum dużą ilość "dokończonych" rzeczy którą chciałby kiedyś udostępnić jako jakąś kompilacje czy coś
nie pamiętam kiedy to mówił, ale raczej ostatnie 3-4 lata i to nie było info od jakichś leakerów tylko to było w jakimś wywiadzie albo w jednym z tych street video gdzie ludzie go nagrywają czasami pytając o coś więc taka myśl już mu kiedyś chodziła po głowie
inna sprawa że ostatnio była nagonka na strimingi, a teraz niby chce wrzucać rzeczy
ale jak już chce to mógłby też kompilacje GOOD Fridays załadować w fajnej jakości
Kanye kiedyś mówił gdzieś że ma w archiwum dużą ilość "dokończonych" rzeczy którą chciałby kiedyś udostępnić jako jakąś kompilacje czy coś
nie pamiętam kiedy to mówił, ale raczej ostatnie 3-4 lata i to nie było info od jakichś leakerów tylko to było w jakimś wywiadzie albo w jednym z tych street video gdzie ludzie go nagrywają czasami pytając o coś więc taka myśl już mu kiedyś chodziła po głowie
inna sprawa że ostatnio była nagonka na strimingi, a teraz niby chce wrzucać rzeczy
ale jak już chce to mógłby też kompilacje GOOD Fridays załadować w fajnej jakości
https://x.com/Kurrco/status/1915583711426363902
nie wiem czemu te "embedowanie" nie działa
w każdym razie Digital Nas puścił na streamie dokończone We Did It Kid, nawet cenzura jest jak na Donda 1
Spoiler
-
ruchampsajaksra
I to jest News, a nie dawanie kuzynowi głowy.
Kill ww3/kukold
Save donda 2
Kill ww3/kukold
Save donda 2
Uwierzę dopiero jak będzie na spotify. Biorąc pod uwagę, że Kanye zmienia zdanie co kilka minut to raczej nie spodziewał bym się uploadu D2 w najbliższym czasie 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Ponoć dzisiaj ale cholera wie
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
-
szoumidelej
dajcie znac - o ile dropnie - czy to jest przynajmniej slabsza wersja dondy1 bo jesli takie piosenki jak YS 1 & 2 to szkoda odpalac
wyszło już na niektórych platformach ale podobno za wiele się nie zmieniło od wersji stemplayer 
https://tidal.com/album/432963419?u
https://tidal.com/album/432963419?u
Dodano po 8 minutach 28 sekundach:
W sumie można to nazwać fan-service album, chcieliście mieć to na streamach to macie. Tylko czemu jest to na profilu DONDA, cholera wie
ja to przesłuchałem raz jak wychodziło i było słabe, ale jak oni nic nie pozmieniali i wrzucili prawie to samo to
myślałem że to jakoś dokończyć jak ten kawałek co poszedł na album future, ale z drugiej czego się spodziewać po tym kanye można było się domyślić
myślałem że to jakoś dokończyć jak ten kawałek co poszedł na album future, ale z drugiej czego się spodziewać po tym kanye można było się domyślić
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
o chuj im chodzi z tym randomowym dodawaniem jakichś dźwięków z pizdy do numerów
to samo co się odjebało na Lifestyle z tymi kaczkami teraz jest tutaj na Louie Bag
najbardziej zmienione z tego wszystkiego jest chyba Pablo z tego co pamiętam
a We Did It najbardziej kompletne i nie dziwie się że Digital Nas to puścił żeby zhypować że coś zrobili jednak z tym materiałem i ogólnie spoko numer to jest gdyby nie ta cenzura zajebana
Too Easy też jest spoko i jeszcze może ewentualnie Broken Roads oraz Keep the Flowers bo nie ma za dużo mumblowania tam
poza tym to nadal są to demówki i to gorzej zmixowane niż były

to samo co się odjebało na Lifestyle z tymi kaczkami teraz jest tutaj na Louie Bag
najbardziej zmienione z tego wszystkiego jest chyba Pablo z tego co pamiętam
a We Did It najbardziej kompletne i nie dziwie się że Digital Nas to puścił żeby zhypować że coś zrobili jednak z tym materiałem i ogólnie spoko numer to jest gdyby nie ta cenzura zajebana
Too Easy też jest spoko i jeszcze może ewentualnie Broken Roads oraz Keep the Flowers bo nie ma za dużo mumblowania tam
poza tym to nadal są to demówki i to gorzej zmixowane niż były
Ta, parodia niestety.
A album sam w sobie chyba najsłabszy w dyskografii, jedyny plus że jest tu jednak pare bardzo fajnych kawałków które mogę sobie dodac do plejlisty.
A teraz jak już mamy D2 z głowy, czekamy na CUCK

A album sam w sobie chyba najsłabszy w dyskografii, jedyny plus że jest tu jednak pare bardzo fajnych kawałków które mogę sobie dodac do plejlisty.
A teraz jak już mamy D2 z głowy, czekamy na CUCK
ten digital nas się na czymś zna, bo od momentu jak robi z kanye to jakość poszła w dół
Na lizaniu tyłka zna się na pewno dobrze
-
ruchampsajaksra
Niektóre rzeczy na plus, sporo na minus, znowu niedokończony album ale przynajmniej jest independent artystą xd nazbierał jakichś pokemonów popleczników do pomocy którzy mają swoją chwilę sławy, szkoda że nie idzie za tym jakość od dłuższego czasu, kiedyś to było teraz to nie ma… te murzyny to chyba są tylko od dodawania cenzury która znowu psuje odbiór, nagrałby te wokale od nowa skoro chce to wydać na streamingach, jak mu nie jest wstyd kiedy tego słucha? I to na albumie swojej mamy? I po co te piosenki wrzuca które już wyszły na albumach innych artystów?
Album sam w sobie dla mnie się podoba tylko ulepiony jest z gowna kolejny raz
Album sam w sobie dla mnie się podoba tylko ulepiony jest z gowna kolejny raz
Pablo, Happy i Security super.
Podobno po zakończeniu WWIII (czy jak to się teraz nazywa) planowany jest odwyk/terapia. Trzymamy kciuki.
Podobno po zakończeniu WWIII (czy jak to się teraz nazywa) planowany jest odwyk/terapia. Trzymamy kciuki.
ahahaha ludzie ogarnijcie się
Ja pierdole, to listening party w piwnicy z jakimiś trzecioplanowymi youtuberami 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag