FPL slizgawka.eu $$$$

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

imcat

Re: FPL slizgawka.eu $$$$

Post autor: imcat »

podbijam, podeślijcie plis co trzeba na priw.
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

lista graczy zaktualizowana na poprzedniej stronie, mamy 16 graczy z których 12 już zapłaciło i dostało kody do lig, do @Mietek, @szpilman, @2ps__, @imcat prośba, żeby ogarnąć wpłaty dzisiaj, bo jutro o 13 lecę na wesele i nie będę miał przed startem ligi jak tego ogarnąć
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Kurwa, ale zjebałem. Da radę jeszcze? natura moja ze mną wygrała i prokrastynowałem robienie tego. No nic, wysyłam teraz, najwyżej nie wejdę do ligi.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Dobrze że osrałem te całe układanie od otwarcia, bo i tak by się cały zamysł wywalił po transferach Caicedo i Kane'a :lol: (z Caicedo to bardziej w kontekście siły Liverpoolu, wiadomo że bym go nie wziął)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Mietek

Ja wczoraj spędziłem autentycznie z 5-6 godzin robiąc research i rozważając różne opcje :D Tylko to taki research od zera był. Nadal trochę rozważam pomoc, bo mam dylemat, czy lepiej Martinelli, Maddison, czy Rashford z Mitomą/Eze.

Czy to lepiej nie mówić jaki się ma skład?
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Możesz mówić, taki protip dla ciot, jeśli chcesz być wysoko na koniec to lecisz po posiadaniu graczy, bierzesz lajkowane składy z twitterka i mało ryzykujesz. Gra pedalska ale trochę tak robię (choć znam większe skale) i jestem top 100k na świecie 3 sezon z rzędu. Ale to chuj nie gra wtedy i jebać mnie i ludzi którzy tak grają.
Awatar użytkownika
Piters

Normalnie, ja np. wrzucam swój. Ja na Twoim miejscu bym brał Richarlisona i Rashforda bo tak mam w składzie :lol:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Mietek

Nie, ja specjalnie pograłem trochę nieoczywiście. Ale tak, żeby też było powiedzmy w miarę rozsądnie. Tak mi się wydaje przynajmniej, że tak pograłem. Jednak wolę się bawić i uczyć na swoich błędach niż powielać schematy i nic się nie uczyć z tego. Najwyżej będę nisko w lidze.
Awatar użytkownika
Piters

Ja czerpie z twitterka, bo sam bym nie wziął raczej Chillwella i Onany, a kilka opcji też bym może rozważył bardziej - ale gdzieś tam wrzucam do tego swoje czutki jak np. Jota, Richarlison i Udogie. Niby się o nich mówi, ale raczej mniej bo ryzykowne troche
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Egipt Krzyżowice <- Jak ja go kur. nienawidzę. Zawsze musi być przede mną, kto TO przyznawać się
Awatar użytkownika
retriakaretrox

1. Piters, zapłacono
2. retriakaretrox, zapłacono
3. Krynew, zapłacono
4. Bakan, zapłacono
5. Mietek, zapłacono
6. stranger, zapłacono
7.Kali, zapłacono
8. namor, zapłacono
9. jefecito, zapłacono
10. ConeyIsland, zapłacono
11. the badman, zapłacono
12. szoumidelej, zapłacono
13. gambler, zapłacono
14. szpilman, zapłacono
15. 2ps__, zapłacono
16. imcat, zapłacono

Aktualizacja, kody do wszystkich koło których widnieje zapłacono wysłane :cool:
Ostatnio zmieniony 11 sie 2023, 11:28 przez retriakaretrox, łącznie zmieniany 1 raz.
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

@Piters z ta czutka na Richarlisona to poczekaj jeszcze :lol:

🛫🚦
@HKane
is now on his way to the airport in London, as he already had the 🟢 light for his flight to Munich. FC Bayern is waiting for him. #Kane

➡️ But now Tottenham currently hindering the move and have revoked Kane's permission to fly
➡️ Kane is waiting right now every second in the car for permission to fly to Munich for a medical check.

@SkySportDE
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
Piters

no właśnie widziałem, dam czas jakoś do 15 i jak nie to wypierdalam fawelarza :lol:
Awatar użytkownika
Mietek

Tak wygląda finalnie mój skład. Nie wiem czy dobry, ale koncepcja się zasadza na tym, żeby było elastycznie i rotować sobie Watkinsem, Eze, Mitomą i Jacksonem w zależności kto akurat ma prostszą lub trudniejszą kolejkę. Myślałem jeszcze o opcji, żeby zamiast Watkinsa był Joao Pedro i grać na 5 pomocników z Martinellim i Maddisonem zamiast Mitomy i Eze. No ale to by było mniej elastyczne i wydaje mi się bardziej ryzykowne, więc poszedłem w ten wariant. A do ligi już się wpisuje. Ten brak Martinelliego mnie kłuje.
Spoiler
Obrazek
Edit: Ale Czuję, że jeszcze wajcha na Pedro, Maddison, Martinelli może pójść :razz:
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Fajnie wygląda, Ja musiałem upchać Salaha więc mam bardzo budżetową ławkę
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Dla was ten Haaland na C jest taki oczywisty w tej pierwszej kolejce? W każdym składzie widzę go na kapitanie, a to Burnley może się imo postawić, zwłaszcza u siebie i może nie skończyć się to srogim wpierdolem
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Za dużo razy się przejechałem w zeszłym sezonie gdy 90% miało go na C, ja kombinowałem a On walił hatty do przerwy
Awatar użytkownika
Mietek

Hmm no tak statystycznie rzecz biorąc to Haaland dużo punktów robi. Burnley to beniaminek. Kogo innego można dać, kogoś z Arsenalu? Kogoś z United? Liverpool ma mimo wszystko nie łatwy pierwszy mecz, Chelsea jeszcze gorzej. City też ci odpada. I już trochę się kończą opcje poza jakimś Saką/Rashfordem. Tylko dlaczego Saka/Rashford mieliby mieć łatwiej o punkty od Haalanda. Ja tak rozumuję.

City to maszyna, jak mieliby się wywalić w pierwszej kolejce na Burnley to będę skakał z radości nawet mając Haalanda na kapitanie.
imcat

Post autor: imcat »

@retriakaretrox to zależy pod jakim kątem patrzysz - brak Haalanda na C w sytuacji gdy zapakuje 2-3 gole będzie powodował, że w OR będziesz już na starcie na dalekiej pozycji, chyba że Twój kapitan zapierdoli lepszy wynik. Ja osobiście chyba postawię na kogoś z Arsenalu bo w teorii mają dużo łatwiejszy mecz, ale Halland to spokój. Nic nie strzeli - no szkoda, wszystkim nie siadło więc nie ma tragedii, strzeli 3 - super, jesteś w topie i wyprzedziłeś wszystkie składy, które dalej chcą się bawić tą grą i nie jechać szablonem.

Ja sam w ogóle długo myślałem czy nie grać bez Hallanda, a za to duet Kane + Salah. Nawet punktowo to dla mnie bardziej przemawiało, a uwolnione 1.5 z Hallanda dawało wzmocnienie jednej, czy nawet dwóch pozycji. Jednak ta jebana gra szablonów nie nagradza takich pomysłów i jak jakiś zawodnik ma 90% posiadania to trzeba go mieć, a dodatkowo poszło info o dogadaniu się z Bayernem więc zostaje przy Norwegu. Chociaż patrząc na te newsy z lotniska to się nie zdziwię jak jeszcze o 16 będę wywalał Haalanda na rzecz Kane.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

postawia sie, tak jak to zreszta robili przez ostatnie 5 lat
Spoiler
Obrazek
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
ODPOWIEDZ