TIBIA

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
jawor

Re: TIBIA

Post autor: jawor »

Omg ja se na tym śmiesznym igła ots teraz gram ale łatwo jest
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

od wczoraj Yalahar jest częścią FACCa, wenezuelczycy w 7 niebie pewnie
ciekawe czy to zapowiada jakieś dalsze zmiany "monetyzacji" i zachęcenia graczy do pozostawania przy grze
wydaje mi się że jakiś czas temu latały jakieś dane które mówiły że premium to jakiś mały % ich dochodu więc miałoby to sens

ja przez długi czas regularnie lubiłem sobie wbijać na te powiedzmy 3 miesiące w roku, głównie podczas zimy żeby codziennie coś tam pobić przez te 2h zielonej staminy, po tym okresie zwykle albo mi się nudziło albo miałem inne rzeczy do roboty więc przestawałem płacić premke bo szkoda mi było nawet tej drobnicy na coś czego bym używał max raz-dwa razy w tygodniu - gdyby więcej rzeczy było otwartych w ramach FACCa to pewnie bym sobie wbijał zrobić jakiegoś hunta albo nawet bestiarke dla relaksu co kilka dni i pewnie jest trochę ludzi co ma podobnie
Awatar użytkownika
elpe

Post autor: elpe »

Magowie dalej niegrywalni na faccu, ale teraz przynajmniej są lepsze spoty do bicia niż OF
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

mi się wydaje że wystarczyłoby zostawić zablokowany offline training, bonus exp ze staminy + te "najważniejsze" questy i może jeszcze opóźnić dostępów do terenów z nowych aktualizacji na rok czy coś i by im się to raczej negatywnie nie odbiło na przychodach bo ci co płacą by dalej płacili za to, a ludzi na pewno by przybyło co long term mogłoby nawet zwiększyć dochód - główny zarobek teraz i tak jest pewnie ze stawiania nowych serwerów
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Tak się zastanawiałem jakim cudem im się ta tibia jeszcze opłaca, a oni notuja rekordowe zyski :bowdown: i zatrudniają ponad 100osob
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
elpe

Częste eventy, nowe serwery, utrudnione profitowanie na niższych lvlach, drogie itemy na lvl 400+, nerfy miejscówek, chore ceny za tierowanie i jakoś im hajs leci :cool:
talerz

Post autor: talerz »

Groszek pisze: 10 paź 2024, 6:18 Tak się zastanawiałem jakim cudem im się ta tibia jeszcze opłaca, a oni notuja rekordowe zyski :bowdown: i zatrudniają ponad 100osob
wczute gnijące popierdole po 30-tce kupujące jakieś dywany do domków czy mounty-dywany, jakoś się kręci mimo spadku graczy z 65k do 20k
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

no nie da się w to grać aktualnie, gierka wygląda jak single-player z okazjonalną interakcją, a czasami przebiegają jakieś okazy na 1000 levelu, gdzie ta postać stanowi pewnie większość ich majątku, normalnej "średniej" populacji graczy już nie ma
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

ja low lvl knight teraz zacząłem na serwerze polskim polecanym przez jednego z użytkowników tego forum i fajnie się gra nawet solo jakieś kwesty porobić od zera czy coś, zobaczymy jak dalej w las i czy będę miał ekipe żeby jakieś low lvlowe kłesty porobić na przykład poi czy coś
Awatar użytkownika
elpe

Ciekawostka, od jakiegoś czasu Cipsoft wziął się za graczy, którzy korzystali z różnych botów/macro i usuwa całe konta. Dzisiaj usunięty został top 1 knajt (11 w rankingu najwyższych lvli bez podziału na profesje). Na faweli pewnie żałoba
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

ładne levele kręcą widzę

https://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores

Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
szanuję tego top1 druida, bo na open pvp ten level kręci, na nonpvp ciumcioki zawsze grały
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
2do5

Post autor: 2do5 »

no u mnie w podstawówce była taka ekipa co grała na celescie ale nie dołączyłem do tego zbiorowego obłędu i normalnie sobie na furorce pykałem, non-pvp jest homo
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Obrazek

polska gurom
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

gratz
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Co ty na cheatach grasz ze ci pokazuje hp po bokach
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

gz
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
2do5

Post autor: 2do5 »

gz i props za follow up do legendy
Obrazek

Dodano po 3 minutach 51 sekundach:
Groszek pisze: 23 sty 2025, 22:00 Co ty na cheatach grasz ze ci pokazuje hp po bokach
mówię ci w starą tibie grałeś mówię ci w nową musisz spróbować bo różne są
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

teraz cuda można w tej tibii ustawiać, prawie jak na bocie - dla mnie mega spoko odkryciem było jak niedawno się dowiedziałem że pod każdy klawisz na klawiaturze hota możesz sobie ustawić i normalnie na spacji utito tempo i padają nooby szybciutko
Awatar użytkownika
elpe

Gz :cool:
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

bez Ciebie by się nie udało @elpe

Obrazek