Taco Hemingway - Jarmark (2020)
- Moltisanti
Re: Taco Hemingway - Jarmark (04/09/2020) [Zapowiedź]
3 numery z Rojkiem tworzą KKK z pierwszych liter, znaki
Sprawdziłem tego Catchupa przez was i chętnie bym wam zajebał za to prowo
Sprawdziłem tego Catchupa przez was i chętnie bym wam zajebał za to prowo
- eraserhead
miecki

na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
A ty nie jesteś w stanie pojąć, że to forum dyskusyjne i ludzie mogą wypowiedzieć się kiedy im się coś nie podoba? Zawsze tak klepiesz po plecach co kto by nie zrobił?SiNi pisze: ↑19 sie 2020, 20:36 I bardzo dobrze, że są tacy goście jacy są , Taco zaprosił osobistości po swojej myśli i jego sprawa - w ogóle nie rozumiem tutaj użytkowników, którym mało żyłka na czole nie pęknie, że producenci nie tacy, ze fety nie takie ,że to ,że tamto, że sramto i już po trackliście lub po ksywie wiedzą jaki będzie to materiał mimo ,że nawet jeszcze nie ujrzał światła dziennego. Nie ukrywam,że jestem bardzo ciekawy dwóch krążków po "Pocztówce" byłem kompletnie zaskoczony, liczę ,że tutaj również powtórzy się sytuacja i dostaniem kolorystyczny wachlarz muzyczny, który na długo zagości w odtwarzaczu. Super, ze do dwóch płyt będą bonusowe tracki, mam też cichą nadzieję na coś od Podsiadło (choć mało prawdopodobne ze względu na podwójną gościnę Rojka)
Przecież chłopak wlasnie grzecznie dyskutuje, o chuj Ci chodzi?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
No nie wiem czy dyskutuje, ja tu widzę zarzut względem ludzi, którym się to nie podoba, że im pęka żyłka tylko dlatego, że ktoś nie patrzy bezkrytycznie to się na to co się dzieje.
Ewidentne multikonto daveyo, wystarczy zobaczyc z kim najczesciej dyskutuje
Influencer.
aha, a ja tu widzę dyskusję.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Straszne są te nazwy kawałków
Poszło to w bardzo złym kierunku ale w sumie czego innego można było oczekiwać po wyjściu Somy.
Liczę że to całe śmieszne 2020 upadnie i sobie głupi ryj rozwali bo jedyne co robią to psują polską muzykę.
Poszło to w bardzo złym kierunku ale w sumie czego innego można było oczekiwać po wyjściu Somy.
Liczę że to całe śmieszne 2020 upadnie i sobie głupi ryj rozwali bo jedyne co robią to psują polską muzykę.
@wst
To chyba inaczej rozumiemy pojęcie merytorycznej dyskusji.
@WHITE
A Tobie kolego o co chodzi?
ktoś z forum zamówił dwie płytki?
To chyba inaczej rozumiemy pojęcie merytorycznej dyskusji.
@WHITE
A Tobie kolego o co chodzi?
ktoś z forum zamówił dwie płytki?
Re: Taco Hemingway - Jarmark (04/09/2020)
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

na yt jest
- Farezowsky
Mielzky piękna zwrotka

Najlepszy materiał od czasów Szrycera/Marmuru.
Byłem sceptycznie nastawiony ale daje zasłużone
Byłem sceptycznie nastawiony ale daje zasłużone
Bardzo fajnie leci podoba mi się takie wydanie rapu w 2020
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
POL Smoke repeat a reszta kawałki na raz
Re: Taco Hemingway - Jarmark (2020)
Rozczarowanko :C. Taco najpierw narzeka, że w Polsce to wszyscy są dla wszystkich niemili, ech, a potem sam przez całą płytę uogólnia i krytykuje wszystkich i wszystko - korpo dla debili, wszyscy influenserzy to idioci, blogerzy i celebryci też, społeczeństwo nie myśli, bogaci to chamy, kapitalizm zły, technologia zła, internet zły, media złe, korki złe, social media złe, Polacy nietolerancyjni i w Polsce źle. Traki opisujące picie wina nad Wisłą i nocne szlajanie po knajpach wychodziły mu naprawdę dobrze, ale refleksje na temat polityki, religii i innych złożonych kwestii społecznych prezentują poziom Soku z Buraka (PiS oszołomy, hehe, proboszcz złodziej!). W 1990s tekstowo zwrotka Kachy to taka średnio udana zrzynka z Mister D. („Żona piłkarza”).
Przecież POL Smoke jest tak hardkorowy, że aż zabawny. To brzmi, jakby Taco nasłuchał się opowieści od Kaza i uznał, że on też nagra coś w klimatach narkotykowo-przestępczych. W zakupie paru gieta heheuany od Grzesia nie ma nic spektakularnego, a Taco przedstawia to tak, jakby ziułko kupowała na kilogramy gdzieś na pustyni bezpośrednio od meksykańskiego kartelu XD. Dosypywanie futra do chwastów to jakaś miejska legenda, przecież to nie ma żadnego sensu. I chyba każdego, kto na etapie liceum intensywnie walił cytrynuwkę w plastikowych kubkach na ławkach i murkach jak VNM, trzepała kiedyś policja – jak opowiadasz ziomkom na osiemnastce, faktycznie brzmisz, jakbyś prowadził życie na krawędzi, w wieku trzydziestu lat to już tylko wspominki beztroskich i głupich czasów. To mogło wtedy imponować, teraz śmieszy.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2020, 10:00 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape