Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Ale on jest kurwa zakompleksiony
Ale fajnie to brzmi nawet, gdyby nie te teksty, które i tak slysze pół na pół bo w robocie jestem
Ale fajnie to brzmi nawet, gdyby nie te teksty, które i tak slysze pół na pół bo w robocie jestem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bez przesady, kumplowali się typowo rapowo, z jakimś Taco, Sokolem, Kukonem czy Mata widać, że Quebo czasem widuje się prywatnie, a z Bedoesem nic na to nie wskazywało
Kurwa kogo ten grubas obchodzi i jego karyna.
Pytanie najistotniejsze:
Czy wspomniał coś o mamusi i babci?
Pytanie najistotniejsze:
Czy wspomniał coś o mamusi i babci?
- yungXpaproch
kurwa akurat slucham trackow co mi furdiegang wyzej podrzucil i byl wers o babci
Typiary to są jednak mało ogarnięte, dla atencji i hajsu bujać się z takim ulańcem przyglupem tylko dlatego, że jest sławny, zawsze śmieszy.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
niuskultonowytruskul
Ale gówno, ja pierdole. Nie chcę mi się pisać nić więcej.
- FruitOffTheWall
japierdole ta płyta pod względem brzmienia jest kurwa dobra serio ale ten bedoes pierdoli takie głupoty + daje tak proste/głupie/nawet nie zabawne wersy że to jest szok + strasznie sie plącze w zezaniach,zmienia zdanie jak kolory kameleon ,śmierdzi hipokryzją
kurwa jakby ta płyta wyszła np. lanek x ten typ mes na tych bitach i z podobna aranżacją to by mogła rozjebać,mesiwo by tam pasował jak ulał, a tak to mamy produkcyjnie dobrą płytę ale co z tego jak bedoes pierdoli kacapoły populistyczno/kłamczuszkowe i ta płyta brzmi tak kolorowy nrdowski rap
kurwa jakby ta płyta wyszła np. lanek x ten typ mes na tych bitach i z podobna aranżacją to by mogła rozjebać,mesiwo by tam pasował jak ulał, a tak to mamy produkcyjnie dobrą płytę ale co z tego jak bedoes pierdoli kacapoły populistyczno/kłamczuszkowe i ta płyta brzmi tak kolorowy nrdowski rap
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Polski rap w 2021 roku chyba dobije do granic chujowizny.
Bedoes, VNM, za tydzień Szpaku, a za dwa Filipek
Straszne jak w ostatnich latach zeszmaciła i odebrała mi przyjemność słuchania tego gatunku ta banda chuja która nagrywa te wysrywy.
Bedoes, VNM, za tydzień Szpaku, a za dwa Filipek
Straszne jak w ostatnich latach zeszmaciła i odebrała mi przyjemność słuchania tego gatunku ta banda chuja która nagrywa te wysrywy.
-
niuskultonowytruskul
No i co z tego, że bedoes rucha roxi kłebonafide xd Przecież tam jest 10 borderek i oni się nimi wymieniają między sobą. Polski raper nie jest w stanie stworzyć szczęśliwego związku z normalną kobietą bo z domu wyniósł konflikty między starymi i brak miłości. No są wyjątki np. Taco Hemingway ale on pochodzi z domu, gdzie rodzice się kochali.
ktore numery najsmieszniejsze?
No dlatego się rozwiedliniuskultonowytruskul pisze: ↑15 sty 2021, 12:36 z domu wyniósł konflikty między starymi i brak miłości. No są wyjątki np. Taco Hemingway ale on pochodzi z domu, gdzie rodzice się kochali.
za tymi bogatymi to nie nadążysz
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
MalinowyJogurt
dlatego napisał, że kochali
szkoda mi Borysa, mysle ze po prostu ma zle osoby wokol siebie co mowia 'tak' na kazdy jego przyjebany pomysl zamiast szczerej krytyki
1# fan francuza mordo
Przecież to jest brocha Solara który jest producentem wykonawczym tej płyty. Gość jest też właścicielem labelu więc to on ponosi dużą odpowiedzialność za to co jest na tym albumie i dlaczego zostało to wypuszczone na rynek.
Niska jakość ale celne jak cholera:
Niska jakość ale celne jak cholera:
Spoiler

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Przesłuchałem ten album żebyście wy nie musieli
nie musicie
nie musicie
Właśnie najgorsze jest to, że na tym albumie nic nie jest śmieszne
Poprzednie płytki Bediego co by nie gadać dostarczały po pierwsze sporo lolcontentu, a po drugie muzycznie czasem dostarczał na tyle, że jak człowiek nie wczuwał się w to co on pierdoli, to można było sobie nawet z grubasem pośpiewać. Odsłuch Rewolucji Romantycznej natomiast to czyste cierpienie ja pierdole
Poprzednie płytki Bediego co by nie gadać dostarczały po pierwsze sporo lolcontentu, a po drugie muzycznie czasem dostarczał na tyle, że jak człowiek nie wczuwał się w to co on pierdoli, to można było sobie nawet z grubasem pośpiewać. Odsłuch Rewolucji Romantycznej natomiast to czyste cierpienie ja pierdole