Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Fifa

Post autor: Cz4rny1337 »

nie no, tak se mysle, ze raczej w dol bo Ci co tera wwyjebali 30k na Akanjiego przerzuca sie na karty za 100k w obrone

tak to widze

ale chuja sie znam xD

skladzik robie, juz w glowie mam atak
Obrazek
Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

porobiłem sobie sbc dla funu i martial wypadł za hybrydy ligowe. 100k w budżecie, spoko.
aż szkoda, że nie kupię gry
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

u mnie handel narazie gówno
jakieś 125k tylko zarobiłem (teraz mam skład za 200k), czekam aż wyjdzie pełna i zacznie się większy ruch

a co do Akanjiego to on jeszcze może troche podrożeć, może nie dużo ale troche na pewno
na papierze jest top1 obrońcą z ligi
83 to nie 82, więc nie powinien aż tak często dropić
a sama Bundesliga wygląda w tym roku bardzo mocno, pierwszy raz chyba w historii tak mocno że każda pozycja jest mocno obsadzona i jest na nią lekki hype więc będzie zapotrzebowanie na tą karte

ja właśnie go powinąłem, bo modyfikowałem skład, ale jeszcze nie testowałem bo skończył mi się access
skład zmieniłem bo nie byłem zadowolony z obrony (szczególnie Malcuit'a) i z tego że musiałem wpuszczać z ławki ŚPka bo nie szło połączyć
https://www.futbin.com/20/squad/8283119
i ogólnie to najlepiej mi się chyba grało 4231, w poprzednich nie lubiłem tego ustawienia, w tej jako że wytyczne działają bardzo dobrze to można tą jedną taktyke bardzo dobrze dostosować pod różne sytuacje
można z tego zrobić w ataku 433 z lagami na skrzydła
można ustawić pod atak pozycyjny, gdzie ta 5tka w środku umożliwia fajną gre piłką
w defie można zrobić albo 6 w linii i CAMa który będzie wracał, albo 5 i CDMa
Cz4rny1337 pisze: 23 wrz 2019, 8:09 raczej w dol bo Ci co tera wwyjebali 30k na Akanjiego przerzuca sie na karty za 100k w obrone
tylko jacy to niby są ci lepsi obrońcy za 100k? jak spojrzysz na suche liczby to niewielu się wydaje lepszych od szwajcara
Van Dijk wiadomo, ale on kosztuje kurwa 600k :lol:
Varane i Ramos po 200k
Koulibaly i Manolas to jest pierwsza sensowna para w okolicach tej kwoty którą podałeś
i poza nimi na tej półce cenowej nie ma nikogo kto wygląda na papierze lepiej niż Akanji
na tej samej półce pewnie Militao, Sanchez i Kimpembe
i dodatkowo Akanjiego jest z kim łączyć w tej edycji
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2019, 13:38 przez instinkt, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

W góre pójdą wszyscy raczej, teraz to gra tylko odsetek w porównaniu do tego co się zacznie od piątku i wszyscy bedą potrzebować takich kart

Zresztą zawsze ceny rosły gdzieś tak do połowy pazdziernika
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

https://www.futhead.com/20/squads/49956/

taką pakę se zmontowałem. pep gondola oczywiście docelowo na sprzedaż, bardzo tanio go dostałem i liczę na jakieś 300k profitu. spadł mi z paczki aubameyang jak gwiazdka z nieba i mam sporo hajsu na ruchy :cool:

kogo polecam: kevin gameiro (na początkową fazę gry napastnik kompletny, u mnie po 25 meczach ma 27 goli i 20 asyst), nabil fekir (prostopadłe podania w uliczkę są w tej chwili OP, on idealnie się w tym odnajduje), arthur (przeciętne tempo na razie nie jest odczuwalne, a do rozegrania kapitalny zawodnik), lucas hernandez (tutaj tempo robi robotę)

kogo nie polecam: samuel umtiti (pierwszy do odpalenia, straszny kloc), thiago silva (jeszcze gorszy, już wyleciał), blaise matuidi (strasznie czuć u niego kiepskie możliwości strzeleckie, w polu karnym kasztan nad kasztany)
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

Mordo, to nie jest 2014 żeby z futheda korzystać. Widzę że nadal nie mają nawet aktualnych cen kart xd
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

Ja póki co startuje z takim czymś. Póki nie przyzwyczaję się do gry to cisnę SB i SBC. Brakuje mi Sterlinga i Sane :( W ogóle myślałem też nad Fredem na środek. W 19 był rzeźnikiem. Grał ktoś nim w 20? Jak się spisuje?

https://www.easports.com/fifa/ultimate- ... f:FFA20PS4
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Fred spoko, fajnie się podłącza do ataku i strzela mi sporo bramek

Warto jednak mieć na uwadze ze grałem do tej pory tylko w SB
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Może i macie, że cena wzrośnie, ale o ile 10 tys maksymalnie 15. chociaż pewnie się i tak mylę i to nie będzie aż taki wzrost, a od wczoraj zdążył obniżyć cenę o 1k, jak trochę stracę nic mi się nie stanie. Zresztą, potrzebuje monet do sbc, a raczej i tak wolałbym zacząć standardowo od lepszego napadu, a i tak nie mam pojęcia jaką ja ligę chce składać.
davides123

Post autor: davides123 »

Aka M pisze: 22 wrz 2019, 23:49 Kurwa odjebalem numer taki że muszę czekać do soboty, myślałem że po premierze jest to wziąłem zwykła edycję kupiłem na story w xboxie i chuj teraz czekać muszę do soboty. Da się to jakoś zwrócić i kupić ta lepsza edycję? Myślałem że jest po premierze już bo każdy gada o graniu i nie zwróciłem uwagi... xD
Co to za problem dla tak majętnego człowieka jak aka m
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

W web appie nie da się zawodników koncepcyjnych wrzucać ?
Emdowu

Post autor: Emdowu »

Możesz, zamiast mój klub wybierasz zawodnicy koncepcyjni czy coś takiego

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

WueR

Post autor: WueR »

Ej, da radę jakoś nabić tę pieprzoną lojalność? Kombinuję i ni chuja się nie wbija przez te towarzyskie...
Awatar użytkownika
Piters

Po 10 meczach, możesz nawet je poddawać. A jak nie chcesz psuć bilansu to mecz z TOTW i odłączasz neta chwile po rozpoczęciu, wyłączasz aplikacje czy tam multum tego typu rzeczy
WueR

Post autor: WueR »

No ale w tej części coś zjebali. W sensie nie liczy w ogóle meczów towarzyskich, meczów z TOTW też już nie ma..
Awatar użytkownika
Piters

Piters pisze: 20 wrz 2019, 10:58
instinct pisze: 20 wrz 2019, 6:45 ależ EA odjebało
usunęli mecze offline na drużyne tygodnia, na drużyne znajomego itd i nie ma jak teraz nabić szybko lojalek pod SBC :bag:
Sa na TOTW w Squad Battles - można też ten mecz normalnie powtarzać
Z tego co wiem to dalej działa, bo na rzeźnikach kartomanii też dalej o tym trąbią
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

czy któryś rodzaj wykończenia w tej edycji jest OP? bo czasem mam problem żeby złamać bramkarza mimo że szanse są dogodne
wiem że jak np gościu wybiega bramkarzem żeby skrócić kąt to warto po prostu zajebać na siłe i 90% wpada

tak samo co z rożnymi? jest jakiś fajny patent na rozegranie? czy najlepiej krótko grać i kminić akcje
z wrzutek z rożnych robionych na różne sposoby przez te 10h accessa strzeliłem tylko 2 bramki
Awatar użytkownika
Miechu

Fifa

Post autor: Miechu »

WueR pisze:Ej, da radę jakoś nabić tę pieprzoną lojalność? Kombinuję i ni chuja się nie wbija przez te towarzyskie...
Jak wyżej. Wyzwanie z drużyna tygodnia w SB. Następnie po rozpoczęciu meczu czekasz aż pojawi się tablica z wynikiem i disconnect.

Kurwa, ta gra jest dziwna. Cały czas mam wrażenie, ze podania są w trybie analogowym. Plus czerwone kartki :bowdown: szturchnięcie na 20 metrze czerwona. Ale kosa w polu karnym żółta. Czekam na jakiś patch bo teraz to strach agresywniej bronić. A no i chyba płaskie wrzutki są OP. Z główki ani razu nic nie wpadło.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

davides123 pisze: 23 wrz 2019, 18:16
Aka M pisze: 22 wrz 2019, 23:49 Kurwa odjebalem numer taki że muszę czekać do soboty, myślałem że po premierze jest to wziąłem zwykła edycję kupiłem na story w xboxie i chuj teraz czekać muszę do soboty. Da się to jakoś zwrócić i kupić ta lepsza edycję? Myślałem że jest po premierze już bo każdy gada o graniu i nie zwróciłem uwagi... xD
Co to za problem dla tak majętnego człowieka jak aka m
Taki geniusz i wizjoner a nawet kupienie Fify go przerasta :rotfl:

Gra ofc niedojebana, obrońcy biegają jak nakurwieni, główki w środku pola to jakiś żart, a najlepszy sposób na konstruowanie akcji to kręcenie się w kółko z kontrolą tempa.
Aka M

Post autor: Aka M »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:20 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ