Przemek Ferguson

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
knarku

Re: Przemek Ferguson

Post autor: knarku »

to jest przemek ferguson a twoja dupa to jest hugolina
ty jak ja widzisz ze mna krzyczysz hugo lina
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

to jest przemek ferguson ja już nie piję, skądże
aaa, czekasz na ławce z winem, czekaj buty zawiążę
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Wrzutka z kurczakami i pizzą :bowdown:
Kocham, pozdrawiam
edenmar

Post autor: edenmar »

LOL, jakie pranie brudów XD "Posiadam jeszcze wiele innych faktów, które mógłbym przedstawić i ta wytwórnia byłaby postawiona w innym świetle".
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

uważa, że wytwórnia go gnębi, bo mu powiedzieli, żeby wytrzeźwiał i wtedy wrócił do rozmowy z nimi :lol:
dodatkowo gada, że ma kwity na stoprorap :bowdown:

i moment jak gada o decksie
- Jeśli DJ Decks do jutra nie odwoła swoich słów to wypierdalam
- A co powiedział?
- Że za godzinę dostanę wypowiedzenie umowy i mogę wypierdalać
arcygłąb
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
BRN

Post autor: BRN »

Sygnet na palcu, bluza Hugo, w tekstach prześmiewczo o pracy w magazynie i na pakowaniu, przewózka, że rucha najlepsze panny, a siedzi w zajebanym pokoju z lat 90 z mamą na kwadracie. Mi się to w głowie nie mieści.
edenmar

Post autor: edenmar »

Ale wyremontował łazienkę.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

A numer Hugo zminusowali mu, bo kupuje dzieciom buty, w USA to byłoby nie do pomyślenia żeby taki mocny numer tak zminusować :/
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Spoiler
Obrazek
jasnejasne

Post autor: jasnejasne »

Nie chcę psuć zabawy, ale koleś jest ewidentnie chory psychicznie, nie ogarnia co się dzieje, a wy właśnie robicie livescore z jego upadku. Jak ktoś stąd podkręca go tam w socialach, to powinien zdawać sobie sprawę, że te deklaracje że nic sobie nie zrobi nic nie znaczą.

Swoją drogą zajebista ta wytwórnia pod Decksem, skoro pchnęli zaburzonego typa z poważnymi problemami na szerokie wody bez jakiegokolwiek researchu.

Edycja: Kurwa, jeśli to Decks go "przyklepywał" czy rekomendował, to niezłego gola strzelił Remikowi. Wytwórnia oprócz kasy wjebane w kontrakt będzie musiała dalej wspierać go finansowo pod kątem stanu zdrowia, bo ten człowiek - tak patrząc po filmikach - to teraz tykająca bomba i może zagrozić całemu biznesowi.
moxxi

Post autor: moxxi »

Dla mnie props dla stoprorap bo jeden gość zrobił większy dym niż taki Wini przez cały okres swojego prowadzenia tej pokracznej wytwórni
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

Kto wie może jeszcze jest do odratowania a to wszystko przekuje się w duże zainteresowanie.
Najbardziej szkoda mi tu Remika Kudła i mamy Przemka
#free2rzyn
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Przemek a daj jakieś kwity na Kare
frontkick

Post autor: frontkick »

Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator

A na Przemka sie przykro patrzy, ale troche beka ze komus tak niestabilnemu oferuje sie kontrakt na 100k xD
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jakie odszkodowania, jakie opłacanie opieki zdrowotnej, jakie wspieranie

Wyrzucą go na zbity pysk (mam nadzieję), chłop zatoczy szybkie koło i powrót do stanu sprzed bycia wielkim panem raperem, gdzie powrót do 'normalnej' pracy to dla wielu z nich największe upokorzenie po wszystkich hustlerskich wersach jakie zdążyli wypluć i ogłosi za dwa lata powrót jak Jay-Z, doda łzawe oświadczenie że zrozumiał kilka spraw itd. Ile to już było takich typów w rapie, gdzie ich debiut składał się z czterdziestu minut rapowania o tym jak zjadają scenę i przyszli pozamiatać, a chwilę później pytali na opustoszałym fanpejdżu czy jest tam kto. Liczyłem, że przypadki takiego VNMa czy Weny, którzy potrafili się nagle spierdolić do poziomu żebrania o 40 koła wyświetleń pod nowymi trackami nauczy trochę pokory tych nowych kozaków kupujących mamie mieszkanie za pierwszy czek, niestety jak widać nie bardzo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

frontkick pisze: 14 paź 2020, 13:33 Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator

A na Przemka sie przykro patrzy, ale troche beka ze komus tak niestabilnemu oferuje sie kontrakt na 100k xD
No chyba nie XD
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

frontkick pisze: 14 paź 2020, 13:33 Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator
Nie no bez przesady, stoprocent nadal jest kojarzone przez prawie każdego fana rapu w Polsce, który urodził się przed 2002 rokiem. Nie mają już żadnych artystów, których ludzie słuchają, ale o wiele łatwiej by było odbudować stopro dobrymi raperami niż uświadomić ludzi co to drug dealer simulator
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

oldschool pisze: 14 paź 2020, 2:15
dobra ale akurat co do tego co pisze xzychu to miałbym dużą rezerwę
frontkick pisze: 14 paź 2020, 13:33 Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył,
myślę, że remik połakomił się na sociale i kanał yt, to zresztą było chyba więcej warte niż cały back katalog
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

sociale czyli ten instagram z 4k followersow? :lol:
Szczerze mam nadzieje ze Przemo rozpierdoli tfu remikowi tą wytwórnie w pizdu, nie ma chyba drugiej tak fałszywej osoby jak on na polskiej scenie i on zasługuje co najwyżej na robienie prankow z synem albo dzwonienie z nim do momo czy też ronalda mcdonalda.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
jasnejasne

Post autor: jasnejasne »

SWN pisze: 14 paź 2020, 13:34 Jakie odszkodowania, jakie opłacanie opieki zdrowotnej, jakie wspieranie

Wyrzucą go na zbity pysk (mam nadzieję), chłop zatoczy szybkie koło i powrót do stanu sprzed bycia wielkim panem raperem, gdzie powrót do 'normalnej' pracy to dla wielu z nich największe upokorzenie po wszystkich hustlerskich wersach jakie zdążyli wypluć i ogłosi za dwa lata powrót jak Jay-Z, doda łzawe oświadczenie że zrozumiał kilka spraw itd. Ile to już było takich typów w rapie, gdzie ich debiut składał się z czterdziestu minut rapowania o tym jak zjadają scenę i przyszli pozamiatać, a chwilę później pytali na opustoszałym fanpejdżu czy jest tam kto. Liczyłem, że przypadki takiego VNMa czy Weny, którzy potrafili się nagle spierdolić do poziomu żebrania o 40 koła wyświetleń pod nowymi trackami nauczy trochę pokory tych nowych kozaków kupujących mamie mieszkanie za pierwszy czek, niestety jak widać nie bardzo.
Ja tam nie wiem jak jest z tym Fergusonem naprawdę, ale z filmików wygląda na niepoczytalnego. Jeśli wytwórnia go teraz wypierdoli bezceremonialnie i coś mu się stanie, to będzie kryzys wizerunkowy na rzadko spotykaną skalę. Nie chodzi tu wcale o to nieszczęsne Stopro, ale o firmę-matkę MyMusic, która jest molochem i mówiąc najkrócej grając w tej lidze w której gra musi spełniać standardy "społecznej odpowiedzialności". Jeśli jest tam jakiś ogarnięty menadżer, nie mówię o dyrektorze-dresie, to pewnie ma niezły ból głowy.
ODPOWIEDZ