Przemek Ferguson
Re: Przemek Ferguson
to jest przemek ferguson a twoja dupa to jest hugolina
ty jak ja widzisz ze mna krzyczysz hugo lina
ty jak ja widzisz ze mna krzyczysz hugo lina
to jest przemek ferguson ja już nie piję, skądże
aaa, czekasz na ławce z winem, czekaj buty zawiążę
aaa, czekasz na ławce z winem, czekaj buty zawiążę
LOL, jakie pranie brudów XD "Posiadam jeszcze wiele innych faktów, które mógłbym przedstawić i ta wytwórnia byłaby postawiona w innym świetle".
uważa, że wytwórnia go gnębi, bo mu powiedzieli, żeby wytrzeźwiał i wtedy wrócił do rozmowy z nimi 
dodatkowo gada, że ma kwity na stoprorap
i moment jak gada o decksie
dodatkowo gada, że ma kwity na stoprorap
i moment jak gada o decksie
arcygłąb- Jeśli DJ Decks do jutra nie odwoła swoich słów to wypierdalam
- A co powiedział?
- Że za godzinę dostanę wypowiedzenie umowy i mogę wypierdalać
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Sygnet na palcu, bluza Hugo, w tekstach prześmiewczo o pracy w magazynie i na pakowaniu, przewózka, że rucha najlepsze panny, a siedzi w zajebanym pokoju z lat 90 z mamą na kwadracie. Mi się to w głowie nie mieści.
Ale wyremontował łazienkę.
A numer Hugo zminusowali mu, bo kupuje dzieciom buty, w USA to byłoby nie do pomyślenia żeby taki mocny numer tak zminusować :/
Kocham, pozdrawiam
-
jasnejasne
Nie chcę psuć zabawy, ale koleś jest ewidentnie chory psychicznie, nie ogarnia co się dzieje, a wy właśnie robicie livescore z jego upadku. Jak ktoś stąd podkręca go tam w socialach, to powinien zdawać sobie sprawę, że te deklaracje że nic sobie nie zrobi nic nie znaczą.
Swoją drogą zajebista ta wytwórnia pod Decksem, skoro pchnęli zaburzonego typa z poważnymi problemami na szerokie wody bez jakiegokolwiek researchu.
Edycja: Kurwa, jeśli to Decks go "przyklepywał" czy rekomendował, to niezłego gola strzelił Remikowi. Wytwórnia oprócz kasy wjebane w kontrakt będzie musiała dalej wspierać go finansowo pod kątem stanu zdrowia, bo ten człowiek - tak patrząc po filmikach - to teraz tykająca bomba i może zagrozić całemu biznesowi.
Swoją drogą zajebista ta wytwórnia pod Decksem, skoro pchnęli zaburzonego typa z poważnymi problemami na szerokie wody bez jakiegokolwiek researchu.
Edycja: Kurwa, jeśli to Decks go "przyklepywał" czy rekomendował, to niezłego gola strzelił Remikowi. Wytwórnia oprócz kasy wjebane w kontrakt będzie musiała dalej wspierać go finansowo pod kątem stanu zdrowia, bo ten człowiek - tak patrząc po filmikach - to teraz tykająca bomba i może zagrozić całemu biznesowi.
Dla mnie props dla stoprorap bo jeden gość zrobił większy dym niż taki Wini przez cały okres swojego prowadzenia tej pokracznej wytwórni
Kto wie może jeszcze jest do odratowania a to wszystko przekuje się w duże zainteresowanie.
Najbardziej szkoda mi tu Remika Kudła i mamy Przemka
Najbardziej szkoda mi tu Remika Kudła i mamy Przemka
#free2rzyn
-
frontkick
Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator
A na Przemka sie przykro patrzy, ale troche beka ze komus tak niestabilnemu oferuje sie kontrakt na 100k xD
A na Przemka sie przykro patrzy, ale troche beka ze komus tak niestabilnemu oferuje sie kontrakt na 100k xD
Jakie odszkodowania, jakie opłacanie opieki zdrowotnej, jakie wspieranie
Wyrzucą go na zbity pysk (mam nadzieję), chłop zatoczy szybkie koło i powrót do stanu sprzed bycia wielkim panem raperem, gdzie powrót do 'normalnej' pracy to dla wielu z nich największe upokorzenie po wszystkich hustlerskich wersach jakie zdążyli wypluć i ogłosi za dwa lata powrót jak Jay-Z, doda łzawe oświadczenie że zrozumiał kilka spraw itd. Ile to już było takich typów w rapie, gdzie ich debiut składał się z czterdziestu minut rapowania o tym jak zjadają scenę i przyszli pozamiatać, a chwilę później pytali na opustoszałym fanpejdżu czy jest tam kto. Liczyłem, że przypadki takiego VNMa czy Weny, którzy potrafili się nagle spierdolić do poziomu żebrania o 40 koła wyświetleń pod nowymi trackami nauczy trochę pokory tych nowych kozaków kupujących mamie mieszkanie za pierwszy czek, niestety jak widać nie bardzo.
Wyrzucą go na zbity pysk (mam nadzieję), chłop zatoczy szybkie koło i powrót do stanu sprzed bycia wielkim panem raperem, gdzie powrót do 'normalnej' pracy to dla wielu z nich największe upokorzenie po wszystkich hustlerskich wersach jakie zdążyli wypluć i ogłosi za dwa lata powrót jak Jay-Z, doda łzawe oświadczenie że zrozumiał kilka spraw itd. Ile to już było takich typów w rapie, gdzie ich debiut składał się z czterdziestu minut rapowania o tym jak zjadają scenę i przyszli pozamiatać, a chwilę później pytali na opustoszałym fanpejdżu czy jest tam kto. Liczyłem, że przypadki takiego VNMa czy Weny, którzy potrafili się nagle spierdolić do poziomu żebrania o 40 koła wyświetleń pod nowymi trackami nauczy trochę pokory tych nowych kozaków kupujących mamie mieszkanie za pierwszy czek, niestety jak widać nie bardzo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No chyba nie XDfrontkick pisze: ↑14 paź 2020, 13:33 Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator
-
MalinowyJogurt
Nie no bez przesady, stoprocent nadal jest kojarzone przez prawie każdego fana rapu w Polsce, który urodził się przed 2002 rokiem. Nie mają już żadnych artystów, których ludzie słuchają, ale o wiele łatwiej by było odbudować stopro dobrymi raperami niż uświadomić ludzi co to drug dealer simulatorfrontkick pisze: ↑14 paź 2020, 13:33 Ja nie wiem na chuj Remikowi jest to Stopro, przeciez ta marka rapowo ostatnie sensowne podrygi miała w 2009 zdaje sie i od lat juz nikt nie daje jebania a pewnie duży hajs na nia wyłożył, mysle ze smialo mozna zrównać tę inwestycję z zainwestowaniem przez Sokoła i Małolata w twórców Drug Dealer Simulator
- przedszkolanek
dobra ale akurat co do tego co pisze xzychu to miałbym dużą rezerwę
myślę, że remik połakomił się na sociale i kanał yt, to zresztą było chyba więcej warte niż cały back katalog
-
pawoleh666
- Zbanowany
sociale czyli ten instagram z 4k followersow? 
Szczerze mam nadzieje ze Przemo rozpierdoli tfu remikowi tą wytwórnie w pizdu, nie ma chyba drugiej tak fałszywej osoby jak on na polskiej scenie i on zasługuje co najwyżej na robienie prankow z synem albo dzwonienie z nim do momo czy też ronalda mcdonalda.
Szczerze mam nadzieje ze Przemo rozpierdoli tfu remikowi tą wytwórnie w pizdu, nie ma chyba drugiej tak fałszywej osoby jak on na polskiej scenie i on zasługuje co najwyżej na robienie prankow z synem albo dzwonienie z nim do momo czy też ronalda mcdonalda.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
-
jasnejasne
Ja tam nie wiem jak jest z tym Fergusonem naprawdę, ale z filmików wygląda na niepoczytalnego. Jeśli wytwórnia go teraz wypierdoli bezceremonialnie i coś mu się stanie, to będzie kryzys wizerunkowy na rzadko spotykaną skalę. Nie chodzi tu wcale o to nieszczęsne Stopro, ale o firmę-matkę MyMusic, która jest molochem i mówiąc najkrócej grając w tej lidze w której gra musi spełniać standardy "społecznej odpowiedzialności". Jeśli jest tam jakiś ogarnięty menadżer, nie mówię o dyrektorze-dresie, to pewnie ma niezły ból głowy.SWN pisze: ↑14 paź 2020, 13:34 Jakie odszkodowania, jakie opłacanie opieki zdrowotnej, jakie wspieranie