tu dzieci mają typ już od drzwi wejściówki
Sokół
- gods bidness
Re: Sokół
Czuć z reklamy ten warszawski uliczny sznyt, mordo, aż chce się puścić kupon, mordo, z bramy kamienicy wychodzi Bogdan z flaszką, mordo, a w tle dzieci uprawiają uliczny crossfit.
Dodano po 7 minutach 38 sekundach:
Niepotrzebne mi studia mordula, bo ja swój dyplom robiłem na podwórkach tych warszawskich kamienic.
Dodano po 7 minutach 38 sekundach:
Niepotrzebne mi studia mordula, bo ja swój dyplom robiłem na podwórkach tych warszawskich kamienic.
- scam_sakawa
Mordo, tu niegramotny nie ogarnie se co trzeba
A ja tak, Sokuł z powszedniego chleba
A ja tak, Sokuł z powszedniego chleba
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
Było o kawie w "Przecinam znowu Warszawę, wódką popijam kawę", teraz jest hazard zatem czekam na propagowanie masturbacji. Mógłby przynajmniej wykorzystać swoje
R E N C E
R E N C E
Chyba nie ma numeru który zgromadził by trzech większych samców alfa na scenie:
Taką mam w ogóle rozkminę, że (może Popek to akurat odrębna historia), Sokół czy Paluch to goście z którymi takie chłopki roztropki wychowane na Smarku czy innym Wenie nie mogą się identyfikować. Bo to nie jakieś śmieszne wychudzone chłopaczki popijające piwo z jakimiś 3-ligowymi duperkami przy rzeczce. Oni żyją życiem niedostępnym dla przeciętnego człowieka, nie mają nic wspólnego z tzw. ciumcioctwem. Ich życie charakteryzuje konkret od początku kariery i ruchy, na które nie odważyłby się taki przeciętny Gracjanek. Dlatego też gdy pojawiła się pierwsza lepsza okazja i już nie było przypałem się buntować, to większość takich niewydarzonych Michałków ostro hejtuje te dwie legendy i w ogóle nie rozumie ich przelotki. Ale to już pretensja do rodziców jaki ci zapewnili kapitał kulturowy. Pij sobie dalej piwko puść Smarki Piosenka o jakiejś pannie i żyj życiem miernoty.
Wyobraźcie sobie takiego 2rzyna że puszcza te nutkę - on by nie wiedział co tutaj się w ogóle odjebało. Nerwowo by rozglądał się na boki i czekał aż przełączą w końcu na jakiegoś Bonsona i Matka.
Taką mam w ogóle rozkminę, że (może Popek to akurat odrębna historia), Sokół czy Paluch to goście z którymi takie chłopki roztropki wychowane na Smarku czy innym Wenie nie mogą się identyfikować. Bo to nie jakieś śmieszne wychudzone chłopaczki popijające piwo z jakimiś 3-ligowymi duperkami przy rzeczce. Oni żyją życiem niedostępnym dla przeciętnego człowieka, nie mają nic wspólnego z tzw. ciumcioctwem. Ich życie charakteryzuje konkret od początku kariery i ruchy, na które nie odważyłby się taki przeciętny Gracjanek. Dlatego też gdy pojawiła się pierwsza lepsza okazja i już nie było przypałem się buntować, to większość takich niewydarzonych Michałków ostro hejtuje te dwie legendy i w ogóle nie rozumie ich przelotki. Ale to już pretensja do rodziców jaki ci zapewnili kapitał kulturowy. Pij sobie dalej piwko puść Smarki Piosenka o jakiejś pannie i żyj życiem miernoty.
Wyobraźcie sobie takiego 2rzyna że puszcza te nutkę - on by nie wiedział co tutaj się w ogóle odjebało. Nerwowo by rozglądał się na boki i czekał aż przełączą w końcu na jakiegoś Bonsona i Matka.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
dobrz prawisz, ale zamiast sokoła to tam podstawić jakiegoś piha by trzeba było i jesteśmy w domujotwupe pisze: ↑29 sie 2025, 17:27 Taką mam w ogóle rozkminę, że (może Popek to akurat odrębna historia), Sokół czy Paluch to goście z którymi takie chłopki roztropki wychowane na Smarku czy innym Wenie nie mogą się identyfikować. Bo to nie jakieś śmieszne wychudzone chłopaczki popijające piwo z jakimiś 3-ligowymi duperkami przy rzeczce. Oni żyją życiem niedostępnym dla przeciętnego człowieka, nie mają nic wspólnego z tzw. ciumcioctwem. Ich życie charakteryzuje konkret od początku kariery i ruchy, na które nie odważyłby się taki przeciętny Gracjanek. Dlatego też gdy pojawiła się pierwsza lepsza okazja i już nie było przypałem się buntować, to większość takich niewydarzonych Michałków ostro hejtuje te dwie legendy i w ogóle nie rozumie ich przelotki. Ale to już pretensja do rodziców jaki ci zapewnili kapitał kulturowy. Pij sobie dalej piwko puść Smarki Piosenka o jakiejś pannie i żyj życiem miernoty.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Dobra chuj Laika od razu ja jebie ofiary hip hopu
Mój styl życia to Piątkowo
https://glamrap.pl/sokol-wyjawil-jakie- ... ych-zdjec/

Sokół wyjawił, jakie jest jedno z jego ulubionych zdjęć
Raper podąża inną ścieżką niż np. Peja i wcielił się w rolę instaboya.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
to jak on to je najlepiej pokazuje skąd się wywodzi. zamoczył piernika a potem go ściągnął w dół - przecież to mleko czy co to jest, może skapać z piernika na podłogę. druga kwestia to to, że nawet się nie nachylił nad ręką, tylko je tak, że ewidentnie okruchy spadną na ziemię. no wzdryga mnie to.
Dodano po 47 sekundach:
obejrzałem jeszcze raz, ewidentnie tam kropla skapuje na ziemię.
Dodano po 47 sekundach:
obejrzałem jeszcze raz, ewidentnie tam kropla skapuje na ziemię.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Chuj go to obchodzi, przeciez służba pozamiata i pozmywa
Dodano po 30 sekundach:
Dodano po 30 sekundach:
Raczej prawdziwą glupote