Rap MATTers podcast
- FruitOffTheWall
Re: Rap MATTers podcast
w razie wu możesz nagrać cos w styluwie młodego dziadka 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jadłem sygnowaną przez niego pickę w Trzech Kaparach na Jarochowskiego, bardzo spoko
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
O, ciekawe co u Jeżozwierza. Nie zapomnij się go spytać czym aktualnie się jara z rapsów (stawiam na Griselde).
A kiedy nowy odcinek z serii route 66?
A kiedy nowy odcinek z serii route 66?
Zapytaj jezozwierz jak często sra pozdro yo świnie
Spoko właśnie słucham tego i klawy wywiad naprawdę dobra robota Jose
he ja również tera, bardzo spoko podbijam
Fajnie wyszło, tak jak nie przepadam za rapem YoŚwiń tak sympatyczny z niego ziomek, no i nie spodziewałbym się nigdy propsów dla Psychedryny '97 
PS. Jak czytałem "Osiedle swoboda" to mi się z postacią Niedźwiedzia srogo utożsamiał
PS2. "Sokół dla ubogich"
PS. Jak czytałem "Osiedle swoboda" to mi się z postacią Niedźwiedzia srogo utożsamiał
PS2. "Sokół dla ubogich"
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Dzisiaj obejrzałem wywiad z Jeżozwierzem. Fajna sprawa, pamiętam jak wyszło Jebać Tytuł i byłem w szoku, taki brudny styl, slang, bardzo oryginalnie. Muszę wrócić bo Pan Kolczasty też było kozackie LP, jak nie lepsze. Brakuje typa w grze.
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Filipem Majerowskim (We Call It A Sound, Warszawsko-Lubelska Orkiestra Dęta, Orkiestra Taneczna Bonanza), a tematem rozmowy są związki niezbyt udane romanse rapu z muzyką tradycyjną, mówimy też o m. in. o "truskulowym" podejściu do muzyki ludowej oraz o tym, którzy raperzy daliby radę unieść takie kooperacje.
Trochę obejrzałem wczoraj, muszę całość ogarnąć, bo gościu fajnie opowiada o muzyce pradziadów. Propsy Jose
Kurde szczerze to sam już nie wiem czy powiadomienie na YouTube mi wyskoczyło samo czy chciałem sprawdzić jeszcze raz ten o rapie francuskim i normalnie było na kanale XD
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
Subskrybent v.i.p