NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
a cymbały z indiany nie chciały przedłużyć turnera, bo musieliby podatek płacić 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Zaskoczenie troche chyba co??
Wiadomo że w finałach była beka z dziurawych rąk i meczów po 2 zbiórki będąc wysokim, ale z drugiej strony całkiem przyjemny w regularze i co ważniejsze - dla Pacers IMO sytuacja w stylu jesteś za słaby żeby zrobić z tobą krok w przód, ale jednocześnie kogo niby ogarniemy na twoje miejsce, więc zakładałem że wyciśnie z nich ile dadzą i zostanie
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
No i Giannis raczej będzie przenosił talenty, skoro z szacunku dla orgi dał im czas i wzmocnienia jakie przygotowali to Turner i dopłacanie do zwłok Lillarda
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Biorąc pod uwagę pierścień to i tak osiągnął tam 110% i może odejść z czystym sumieniem, przed mistrzostwem byłem przekonany że powtórzy historie Garnetta
Wiadomo że w finałach była beka z dziurawych rąk i meczów po 2 zbiórki będąc wysokim, ale z drugiej strony całkiem przyjemny w regularze i co ważniejsze - dla Pacers IMO sytuacja w stylu jesteś za słaby żeby zrobić z tobą krok w przód, ale jednocześnie kogo niby ogarniemy na twoje miejsce, więc zakładałem że wyciśnie z nich ile dadzą i zostanie
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
No i Giannis raczej będzie przenosił talenty, skoro z szacunku dla orgi dał im czas i wzmocnienia jakie przygotowali to Turner i dopłacanie do zwłok Lillarda
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Biorąc pod uwagę pierścień to i tak osiągnął tam 110% i może odejść z czystym sumieniem, przed mistrzostwem byłem przekonany że powtórzy historie Garnetta
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
przecież turner to duży upgrade nad 40 letnim brookiem
z takim składem luźno można wschód wygrać
No zapomniałem w sumie o tym argumencie wschodu, a sam wczoraj go użyłem
Chciałbym greka w przyszłości w Spurs, ale na wschodzie serio byłby już kurwa lej po bombie
Chciałbym greka w przyszłości w Spurs, ale na wschodzie serio byłby już kurwa lej po bombie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
- zemsta1camzata
jeszcze hardawaya teraz dorzucili na rocznym kontrakcie, props nuggets za offseason
Szams szarania przed draftem zapowiadał że parafrazując NOO BEDZIE KURWA GRUBO BĘDĄ GRUBE NAZWISKA LATAŁY i póki co oprócz tego Duranta to same białasy na dorobku 
- zemsta1camzata
- zemsta1camzata
Shai 285/4
Holmgren 250/5
Jalen 287/5
czyli zostaje sterta picków aż do chyba 2029 żeby ich obudowywać, ale to by było na tyle z budżetową drużyną i romantycznymi paycutami
Holmgren 250/5
Jalen 287/5
czyli zostaje sterta picków aż do chyba 2029 żeby ich obudowywać, ale to by było na tyle z budżetową drużyną i romantycznymi paycutami
- zemsta1camzata
paycuty to możesz robić jak masz 35 lat i brakuje ci pierścienia, a nie jak masz 23 lata i możesz ustawić kilka pokoleń w przód