Tylko na kogo będzie ten milion wrzutek szedł? W sumie Havertz głową lepiej niż nogami gra
A tak serio to nie wiem co ma dać ta zmiana, w LM nie wierzę a liga już o nic, chyba że to rzeczywiście przeczekanie na Niemca kosztem Enrique to wtedy ok.
Od razu na konferencji: Mason Mount is a huge player for Chelsea
Burnley już oficjalnie wraca po roku, no nie tęskniłem, ale ponoć za Kompanego bardzo ładnie grają i czelsiok Maatsen dobrze sobie tam radzi więc wielkie 5 dla nich!
Ach strach pomyśleć jakie ten facet będzie miał liczby na koniec kariery
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Mietek pisze: ↑10 kwie 2023, 9:19
Gorszy jest i niż Messi i niż Ronaldo i nigdy nie będzie lepszy.
Guardiola po meczu z Southampton powiedział właśnie że Erling to poziom Ronaldo i Messiego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Piękne dziś sceny w meczu V ligi angielskiej gdzie w meczu na szczycie Wrexham grało z Notts County. Oba zespoły po 100 punktów miały, a awansuje tylko jeden z nich. I w 97 min powracający z emerytury Ben Foster robi to:
Chociaż prawdę mówiąc cofnęli by tego karnego gdyby był VAR, bo wyskoczył przed linie obiema nogami, no ale Ryan Reynolds może świętować.
pojebane że dwie drużyny mają ponad 100 pkt
Wrexham już odpierdoliło lipe w zeszłych playoffach po zajęciu 2 miejsca w regularze
teraz już raczej nie odpuszczą 1 z meczem i 3 pktami zapasu
nie wiedziałem też że Foster jest takim dużym jutuberem