Sentino
Re: Sentino
nie wiem, czemu w ogole dissuje nieznanego mu goscia, wykonanie tez marne, trzbe powiedziec, ze same linijki calkiem trafne
Ale jakie argumenty, skoro Sentino tego chłopa nawet na oczy nie widział. To jest żebranie o atencje i to w najgorszym wydaniu. Wyciera sobie mordę Maskulinami, Flerami i innymi nazwiskami, które absolutnie nie wiedzą o jego istnieniu, typ chce się bić w nie swojej solówce 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale sluchales dissu czy dzielimy skóre na niedźwiedziu?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
jak walą w powietrze to się prujecie że mają jechac po ksywach, jak jadą po ksywach to się prujecie że żebrają o atencję
jak laik disował gurala, zeusa, miłosza, tedego, peję to nie pamiętam płakuwy że przecież nawet wódki z nimi nie pił a disuje
jedziesz z nim kurwa kałasznikow
jak laik disował gurala, zeusa, miłosza, tedego, peję to nie pamiętam płakuwy że przecież nawet wódki z nimi nie pił a disuje
jedziesz z nim kurwa kałasznikow
ktokolwiek by nie wszedł w beef z sentino to wygra z nim na argumenty, tak samo to wygląda z pozycji tego kałacha, nie nawinął nic błyskotliwego tylko powielił to co wie każdy, sytuacja z halo policja, pocięcie małolatki, hajs od queby, zbiórka hajsu na płyte czy inne przypałowe akcje sentino. to wie kurwa kazdy bo sentino to chodzacy lep na przypał i poskładać to w całość to nic trudnego ale najgorsze w tym wszystkim, że robią to goście którzy są randomami albo jakis tony jazzu ktory na chuj sie nadaje, a sam numer kałacha mógłby znajdować się na disstape slizgu piec lat temu i nie byloby zadnej roznicy.
zeby beef z sentino miał jakikolwiek sens to sentino musiałby odpowiedzieć dissem na zaczepki kaza bałagane czy nawrzucać na malika i reszte za wystawienie dupy ale to się nie stanie bo oni są już na tyle spopularyzowani, że patrzą na muzyke przez pryzmat polityczny i nic na beefie z gościem co ma bipolara nic im nie wniesie do kariery. a sam sentino tego nie zrobi bo dobrze wie, ze jak kiedys wroci do polski to znowu dostanie klapsa w dziaslo wiec woli siedziec cicho na pizdzie na ich temat.
zeby beef z sentino miał jakikolwiek sens to sentino musiałby odpowiedzieć dissem na zaczepki kaza bałagane czy nawrzucać na malika i reszte za wystawienie dupy ale to się nie stanie bo oni są już na tyle spopularyzowani, że patrzą na muzyke przez pryzmat polityczny i nic na beefie z gościem co ma bipolara nic im nie wniesie do kariery. a sam sentino tego nie zrobi bo dobrze wie, ze jak kiedys wroci do polski to znowu dostanie klapsa w dziaslo wiec woli siedziec cicho na pizdzie na ich temat.
@oyche porównujesz Level upy i laika do jakiegoś kalacha znanego z wrzucania filmików z wbw i zjebania umysłowego? Serio?
#free2rzyn
No słuchałem i co? Typ powtórzył garść rzeczy krążących w internecie o Sentino - część prawdziwa jak konflikty z Flerem albo słynny filmik z policją, część totalnie z czapy typu dziecinne zaczepki o ciuchach Gucci, tylko powiedz mi kim on jest żeby wpierdalać się w cudze konflikty?
Przecież on kolokwialnie mówiąc wyciera mordę całym szeregiem ksywek i recytowanie linijek w stylu "NIECH CI KAZ BAŁAGAN POWIE" "ALBO MALIK CO WTEDY POWIEDZIAŁ" "POWIEDZ LEPIEJ SOBOCIE" to chuj a nie punchliny. Przecież równie dobrze w 2009 jakiś, nie wiem, Pjentak mógł nagrać diss na Tedasa i rzucać tam "zobaczysz jak cię Peja wyjaśni" "ooo ale od Rycha dostaniesz wpierdol"
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ebismolarek
Props oyche, takie proste a skalpy wpadają
Ale jakie argumenty? Przecież gdyby sentino miał taki kaprys, to mógłby rozkochać w sobie, wyruchac i porzucić każdą dziewczynę która się kiedykolwiek podobała temu gimbusowi, i pewnie zajęłoby mu to mniej niż 24h
A chyba każdy się zgodzi, że ruchanie jest najwyższa wartością w tym zyciu
A chyba każdy się zgodzi, że ruchanie jest najwyższa wartością w tym zyciu
sentino ma typowe oczy incela, tzw. prey eyes, także tego
no albo te zdolnosci do regeneracji niczym u megawonsza9 istoty boskiej że najpierw cięli mu mordę brzytwą a teraz nie ma po tym śladu
Atencja musi się zgadzać - nic nowego w repertuarze Kałaszka.
Nic nowego i przełomowego w tym kawałku, ale patrząc na ostatnie dissy, jakie wyszły w polskim rapie (mówię tu o Komilu, Flamma Flame, Sobocie i Jongmenie) to ten jest najlepszy.
Za słowa na Ślizgerów (#ślizgawkagamoniu) oczywiście jebać.
Nic nowego i przełomowego w tym kawałku, ale patrząc na ostatnie dissy, jakie wyszły w polskim rapie (mówię tu o Komilu, Flamma Flame, Sobocie i Jongmenie) to ten jest najlepszy.
Za słowa na Ślizgerów (#ślizgawkagamoniu) oczywiście jebać.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

cale forum tworzycie zeby pokazac jaki slizg zly, biedny Kalach wspiera walke z Kadlubem i forum slizg.eu a teraz na niego hejt 
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Ale to z tym strzelaniem po ksywach to też nie chodzi o to żeby ktokolwiek nawijał byle co na byle kogo, co wiedzą wszyscy, co sie choć trochę interesują. takie gówno jak to czy na przykład Filipek i Bedoes są nudne, bo kurwa nic ich nie łączy, jeden jest gruby i zjebany a drugi drewniany i zjebanym Fajne beefy to na przykład właśnie Pejas i Tede, który był na szczycie czy jak Oxon jak zdissował Mioisha i sporo nomen omen gówna wyszło, nie chodzi o zlepki generatora panczy wydukane przez jakąś atencyjną parówe, tylko żeby nie było PDK KMWTW, a niech gówno wylewa z tego szamba zwanego polskim rapem.
Ja ogólnie im jestem starszy tym mniejszy sens w jakichkolwiek bifach widzę, jeśli patrząc na argumenty to Sentino jak wyżej wspomniał ktoś przepierdoli z każdym, to po huj komu takie coś, puściłby sobie jeden z drugim Rozwód w Sedesie Paraszczuka i to był kox, a nie te popłuczyny
Ja ogólnie im jestem starszy tym mniejszy sens w jakichkolwiek bifach widzę, jeśli patrząc na argumenty to Sentino jak wyżej wspomniał ktoś przepierdoli z każdym, to po huj komu takie coś, puściłby sobie jeden z drugim Rozwód w Sedesie Paraszczuka i to był kox, a nie te popłuczyny
cztery żubry i dwie kurwy
„Paluch nie mógł wytrzymać tego, że mam ładniejszą mordę i lepszy głos”
Podczas jednego z ostatnich streamów, Sentino wrócił pamięcią do konfliktu z Paluchem i Hemp Gru. Raper stwierdził, że to on zapoczątkował na polskiej scenie współprace międzynarodowe, za co spotkała go krytyka m.in ze strony Poznaniaka.
– Jestem wynikiem różnych kultur i to powinno wzbogacać wasz naród, a nie, że wy próbujecie tępić każdą tendencję, która jest odmienna od tego, co jest waszym status quo. To jest ch*jowe. Pierwszym, który się do tego przyczynił, był ten cały Paluch, który nie mógł wytrzymać tego, że mam ładniejszą mordę od niego i lepszy głos i że mamy tego samego idola, czyli Boobę. – mówi raper.
– Potem chcieli się ze mną spotykać. Gadali coś z Hemp Gru o swoim terenie. Potem ja dzwonię do takiego typa, który naprawdę mógłby nazwać Mokotów swoim terenem i on mówi: co on pi*rdoli o swoim terenie, możemy im młotkiem ręce łamać jak kiedyś. – dodaje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji