Hot 16 Challenge #2 (2020)
- ebismolarek
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Jak z tego wyjdzie beef Solar vs Tede to szanuje raper Solar
- KillerCroc
No I jaki to niby ma cel? Zasięgu takim pierdoleniem akcji nie zwiększy, spalić mostów nie może bo juz chyba żadnych nie ma, to chyba żeby sobie ego połechtać a potem klepać się po plecach i mówić - hehe, łykają jak pelikany, ale będzie im głupio, ale będzie im głupio, mam was. Niech wypierdala bo moda na tłumaczeniem się prowo zniknęła kilka lat temu a pewnie jakby nikt się nie spruł to kasę by przytulił bez słowo aż miło i wtedy oczywiście żadnego prowo by nie było w planach
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
ty ostry wiecej jaraj, to pewnie ci sie zmniejsza te dziury w bani
- przedszkolanek
ohoho, ostr na kwarantannie, jak on to przeżyje z jednym płucem, jak coś jest na rzeczy
chociaż w sumie ja już nie wiem co on tam pierdoli
pazzy ładnie poleciał
chociaż w sumie ja już nie wiem co on tam pierdoli
pazzy ładnie poleciał
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 18:02 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mlodyperkez
afronty nominowane
no i adam nie polecial tak tragicznie jak sie spodziewalem ze bedzie, chociaz oczywiscie do poporzedniej 16stki bez podjazdu
no i adam nie polecial tak tragicznie jak sie spodziewalem ze bedzie, chociaz oczywiscie do poporzedniej 16stki bez podjazdu
-
czyngis_chan
....
Ostatnio zmieniony 28 sty 2022, 20:02 przez czyngis_chan, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie niech od razu wjedzie jako Charlie Pe to pokrzyżuje niecne plany Pedego
- przedszkolanek
uwaga - nominowana grupa operacyjna
coraz ciekawiej
coraz ciekawiej
[mention]oldschool[/mention], podobne skrajne osądy leciały jak Białas i Bedoes równo w 72h nie wyrobili się ze zwrotkami, a kiedy sprawa się wyjaśniła to nagle pikachu face. Zamiast lecieć ze skrajnościami w stylu "jak nie jesteś z nami to na pewno przeciwko nam" polecam podejść do tematu na chłodno.
[mention]KillerCroc[/mention], nie wiem jaki może tu być inny cel poza prowokacją dla samej prowokacji, ale takie modus operandi do niego pasuje i zakładam, że Buhh wywołany do tablicy nie bez przyczyny.
[mention]KillerCroc[/mention], nie wiem jaki może tu być inny cel poza prowokacją dla samej prowokacji, ale takie modus operandi do niego pasuje i zakładam, że Buhh wywołany do tablicy nie bez przyczyny.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 18:14 przez Archie, łącznie zmieniany 1 raz.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Ostry zajebisty
lekki offtop, ale czy pamięta ktoś może z pierwszej edycji zwrotkę, gdzie typek przewinął wszystko na aliteracji, a w tle było puszczone na rzutniku jakieś anime (chyba akira)? Nie daje mi to spokoju
Tede lekko przyjebana akcja, na razie najbardziej propsuję grubego, kozak
Tede lekko przyjebana akcja, na razie najbardziej propsuję grubego, kozak
Prawilnie przypominam kto miał rację wtedy-Archie pisze: ↑06 maja 2020, 18:13 [mention]oldschool[/mention], podobne skrajne osądy leciały jak Białas i Bedoes równo w 72h nie wyrobili się ze zwrotkami, a kiedy sprawa się wyjaśniła to nagle pikachu face. Zamiast lecieć ze skrajnościami w stylu "jak nie jesteś z nami to na pewno przeciwko nam" polecam podejść do tematu na chłodno.
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
na rozluźnienie zajadę klasykiem, jeżeli to celowe prowo z tymi koszulkami to:

miałem nie słuchać ale puściłem ostrego - ani jedno słowo mi nie zostało w pamięci, mózg mi się wyłączył jak tylko go usłyszałem

miałem nie słuchać ale puściłem ostrego - ani jedno słowo mi nie zostało w pamięci, mózg mi się wyłączył jak tylko go usłyszałem