Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Jak Wankz nagra

Link do kupienia koszulek masz w opisie. Co do reszty to nie mam co dyskutować, jeśli Ci się jego rap podoba to Twoje zdanie i spoko, szanuję.gods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 17:04Ja nie specjalnie popieram całą otoczkę Tedego, jaką wytworzył wokół jednej szesnastki i szczerze mówiąc, wszystko mnie to zresztą ominęło, bo go specjalnie nie śledzę i bynajmniej nie czekał z wywalonym jęzorem na 16:00, żeby usłyszeć, co nawinął. Jak wypuszcza z tej okazji koszulki, żeby zarobić, to jest to chujowe (ale serio wypuszcza? Czy po prostu se założył taką, co też jest chujowe, ale mniej?)Krynew pisze: ↑06 maja 2020, 16:47Jasne, że taka okazja to również promo dla sporej części raperów, ale jeśli nie odróżniasz wpłaty Solara na 16k czy kogokolwiek innego, nawet 2zł od robienia sobie biznesu na akcji charytatywnej w postaci sprzedaży koszulek to powiem tylko tyle: wyjmuj chuja tdfa z dupygods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 16:44 Swoją drogą Solar też nie zrozumiał tekstu, że się przyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m. in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.
Ale jednego byłem pewny, że mimo wielu chujowych akcji, wielu chujowych płyt, to jednak jest raperem z krwi i kości i nawet jak coś powie niepopularnego, wbrew trendom i nawet jak to płynięcie pod prąd będzie na siłę, to jednak nagra zwrotkę na temat i odnajdzie się w stricte raperskiej formule, polegającej na nagraniu jednej szesnastki "w związku z" i wyrażeniu opinii, przemyśleń na temat. I w tym sensie się nie zawiodłem.
Nie pojmuję np. wielu innych raperów, którzy nagrywają zamiast klasycznej szesnastki po kilkadziesiąt wersów jak gdyby nie rozumieli co znaczy sixteen w tym wszystkim, inni wrzucają sobie jakieś swoje kawałki, które zamierzali (lub nie) wypuścić w ogóle bez związku z akcją, jeszcze inni dają jakieś z dupy bragga.
Dlatego tak, twierdzę, że Tede mimo wszystko swoją zwrotką broni formuły tej akcji. Obok Łony, Taconafide i kilku innych.
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
Kurwa jednak Tede to idiota
Ze mu syn czy tez kruger nie wybili tego z głowy
Ze mu syn czy tez kruger nie wybili tego z głowy

serio wankz, miał tt pierwszy w Polsce
- ebismolarek
Tede mega chujowa zwrotka i jeszcze gorsza akcja, ale czego więcej można było się spodziewać po tym bucu. Stawiam flachę, że do wieczora będzie próbował chajzerować. Rychu musisz!
- Cz4rny1337
- Moderator
No ma do wyboru opcje PISowska czyli komunikat ze w wyniku pkmylki w opisie produktu brak ifomacji o przekazaniu na szczytny cel
Chyba ze będzie to w zwrotce buhha ale to chujowa kolejności
Chyba ze będzie to w zwrotce buhha ale to chujowa kolejności

tede jak zwykle zrobi z siebie ofiarę i tyle
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Pyskatego moglby ktos nominowac
na ten moment to czekam najbardziej na Wankza, Pivota i Oxona, który może nominować Golina, więc z automatu też na niego
- gods bidness
W ogóle widzę, że nikt chyba nie nominował ekipy górnośląskiej pod tytułem Dab, Joka, Fokus, Rahim i reszty tej zgrai. Gural dalej nie nominowany?
całe szczęściegods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 17:22 W ogóle widzę, że nikt chyba nie nominował ekipy górnośląskiej pod tytułem Dab, Joka, Fokus, Rahim i reszty tej zgrai. Gural dalej nie nominowany?
-
ksxn
Abradab został nominowany przez Igora Herbuta, Gural przez Skrubola
-
czyngis_chan
Solar czyta slizgawkę chyba, wnioskując po tych stories ostatnich
Dziwi mnie że niektóre nominacje się dublują, ale nikt nie nominował jeszcze solowo QUEBO...
Tutaj wrzuty Solara, który apeluje do Tedego.

Tymczasem Tede przeżywa, że CGM znowu o nim napisał.
Spoiler

Spoiler

Mnie dziwią ludzie którzy płaczą że ktoś nagrał więcej niż 16 wersów A TO JEST HOT16 A NIE HOT32 ALBO HOT48.
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Augustyn wjechał, nominacja dla MGK nawet jest xd
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:39 przez Ablazir, łącznie zmieniany 1 raz.