najlepszy jest szot ze streama lsa, gdzie siedzi taki znudzony dobra gg danny musiałby tu zajebać barona i pentę a dalej...wszyscy wiemy co się stało
Spoiler
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
NA jest w tym roku zajebiście obsadzone i nieważne czy na msi pojechało by team liquid czy c9 czy 100thieves zamiast eg to g2 powinno się obawiać, bo mogą w pape dostać
Te samo pierdolenie i NA lepiej niż EU sie zaprezentowalo na ostatnich worldsach. W tym roku moją niesamowicie składy wystackowane i na luzie sobie poradzą *tak myślę przynajmniej*
Już nie mogę się doczekać, aż zobaczymy jojo grającego na prawdziwych midlanerów. Ma chłopak potencjał i to na pewno będzie świetne learning experience dla niego, ale oczekiwanie, że ktokolwiek się ich powinien obawiać to za wysoki lot.
benzoabuser pisze: ↑25 kwie 2022, 0:25
NA jest w tym roku zajebiście obsadzone i nieważne czy na msi pojechało by team liquid czy c9 czy 100thieves zamiast eg to g2 powinno się obawiać, bo mogą w pape dostać
xDDD ta
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
No właśnie, jakby nie przedłużyli mógłby odejść za darmo, wtedy dla nich to żaden biznes. Przedłużenie z nim kontraktu umożliwia im dostanie za niego pieniędzy.
benzoabuser pisze: ↑25 kwie 2022, 0:25