Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
Przecież tam powinno być pewne 2: jajo
gdzie ten spalony
-
genocidegeneral
no po tej powtórce jestem jakiś taki
kurwa taka brama dojebana, podanie i wykończenie i oczywiście ten hiszpański nieudacznik nie uznał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ten lahoz już nie odjebał czegoś podobnego na tych mistrzostwach z tym varowaniem?
To powinna być bramka imo. Dziwię się czemu nie dali znać sędziemu na słuchawce i tego nie sprawdzali dokładnie.
ta obwinianie głównego, że boczny pokazał/var zasygnalizował spalonego to już niezły odlot
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Iran jakis taki bezplciowy, musza sie okreslic inaczej przegraja awans
pokazali przecież

Spoiler

a kto powiedział, że mam na myśli głównego
o ciekawe, z pierwszego ujęcia tak to nie wygladało, jakoś w huj mnie rażą takie spalone, że ktoś miał wyciągnięte ramię albo kutasa przed ostatnim obrońcą, branie pod uwagę ulożenia stóp byłoby bardziej z duchem gry dla mnie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Niech Ci będzie
Bale out, totalny emeryt to już jest, na tym turnieju to bardzo wyszło
Pulisic też rozjebany
Bale out, totalny emeryt to już jest, na tym turnieju to bardzo wyszło
Pulisic też rozjebany
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Bez kitu te kurwa spalone sprawdzane varem i grafiki pokazujące ludzika z nosem wystajacym poza linie to niszczenie piłki nożnej. Bzdura jak chuj
Kto by się spodziewał