Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Już mu ludzie co nieco zaczynają w komentarzach pisać, że chujowa akcja, więc pewnie wieczorem właśnie tak zrobi i powie "hehe oczywiście, ze hajs z koszulek będzie na zbiórkę"
Kocham, pozdrawiam
- widzeszalenstwo
jaco alc napisal, ze przyjmuje nominacje, ale moze sie spoznic
DAWAJ JAC
DAWAJ JAC
kurwa, 5 postów na insta, nowa prófilówka i limitowane czasowo koszulki, co za tryhard xD
- gods bidness
Swoją drogą Solar też nie zrozumiał tekstu, że się przyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m.in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.
Nie pierwszy raz jestem pod wrażeniem Twojego RiGCzu e-kolegogods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 16:44 Swoją drogą Solar też nie zrozumiał teksty, że się przeyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m. in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.

Jasne, że taka okazja to również promo dla sporej części raperów, ale jeśli nie odróżniasz wpłaty Solara na 16k czy kogokolwiek innego, nawet 2zł od robienia sobie biznesu na akcji charytatywnej w postaci sprzedaży koszulek to powiem tylko tyle: wyjmuj chuja tdfa z dupygods bidness pisze: ↑06 maja 2020, 16:44 Swoją drogą Solar też nie zrozumiał tekstu, że się przyczepił, bo przecież we zwrotce Tede wyjaśnia, że nie po to się płaci państwu podatki, żeby ci kazali siedzieć w kupionej za swoje maseczce w domu i nie wychodzić do lasu, tylko po to, żeby m. in. wyposażać służbę zdrowia i nie jest w tym myśleniu odosobniony (nawet wśród swoich oponentów, vide: Flint). I też nie róbmy z uczestników takich miłościwych rycerzyków, bo przecież wiadomo, że ten milion, i to tylko o ile go dobrze spożytkują, to starczy na płyn do dezynfekcji z orlenu na tydzień dla kilkunastu szpitali i chodzi głównie o autopromocję, poczynając od samego Solara, na Norbim skończywszy.
Kocham, pozdrawiam
- JoeyJoeJoe
>propsowanie solara który daje prace łakom
fuj
i przypierdalanie się do tego że ktoś nie chcę oddawać hajsu ze sprzedaży swoich teesów na cele charytatywne to już jakieś głębokie upośledzenie ale czego się można kurwa spodziewać po wydawcy maty i bedopsa xDDD
fuj
i przypierdalanie się do tego że ktoś nie chcę oddawać hajsu ze sprzedaży swoich teesów na cele charytatywne to już jakieś głębokie upośledzenie ale czego się można kurwa spodziewać po wydawcy maty i bedopsa xDDD
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 16:49 przez JoeyJoeJoe, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
o jezusie jak wyję, przecież raper Tede spierdolił wszystko co się dało
- wielkie czekanie na YT bo fame musi się zgadzać;
- jak fame się zgadza to trzeba go spieniężyć więc koszulki;
- jednocześnie jednak nie oczekuj od Jacy wpłaty bo on co miesiąc podatki płaci jak jakiś Suchodolski;
- pierdolenie o podwyższaniu poziomu zagłuszone przez autotune;
- jebać dzielenie sceny ale jebać Norbiego i Fabijańskiego;
- w ogóle stawianie siebie w roli wyroczni i ocenianie że to poszło w złą stronę jakby to był jakiś 2009 xD;
- nominowanie samego siebie;
- wrzucenie luźnego kawałka jako "utworu promującego nadchodzący album"
nie wiem czy o czymś zapomniałem, ale w dwie minuty z hakiem Tede spierdolił dosłownie wszystko co się dało xD
na miejscu Ryszarda z Poznania w ogóle bym się do tego nie odnosił bo to byłaby zabawa w trupi synod
- wielkie czekanie na YT bo fame musi się zgadzać;
- jak fame się zgadza to trzeba go spieniężyć więc koszulki;
- jednocześnie jednak nie oczekuj od Jacy wpłaty bo on co miesiąc podatki płaci jak jakiś Suchodolski;
- pierdolenie o podwyższaniu poziomu zagłuszone przez autotune;
- jebać dzielenie sceny ale jebać Norbiego i Fabijańskiego;
- w ogóle stawianie siebie w roli wyroczni i ocenianie że to poszło w złą stronę jakby to był jakiś 2009 xD;
- nominowanie samego siebie;
- wrzucenie luźnego kawałka jako "utworu promującego nadchodzący album"
nie wiem czy o czymś zapomniałem, ale w dwie minuty z hakiem Tede spierdolił dosłownie wszystko co się dało xD
na miejscu Ryszarda z Poznania w ogóle bym się do tego nie odnosił bo to byłaby zabawa w trupi synod
- afterlight
jak mozna tak pisac wypierdalac stad
ogolnie wiekszosc 16tek hujowa o wiele gorsza ta edycja, slon z ostatnich tylko sie wyroznia pozytywnie
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Igor Herbut co za klimacik zapodał 
- JoeyJoeJoe
no tak bo od 2010 włącznie nie można już mieć opinii na żaden temat xD
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
jak można propsować słonia, sklej pizdę

Solar, props za piękne wyjaśnienie.
Rychu właśnie dostał piękną szpilę do wbicia
Rychu właśnie dostał piękną szpilę do wbicia
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Ale te hot16challenge2 to jest akcja charytatywna a on się podpina ze swoim koszulkowym bazarem jak gdyby nigdy nicJoeyJoeJoe pisze: ↑06 maja 2020, 16:48 >propsowanie solara który daje prace łakom
fuj
to tak jakby na wośpie artysta po koncercie krzyknął TYLKO PRZEZ GODZINE MOZECIE KUPIC TU PRZY SCENIE KOSZULECZKI BIALE Z NAPISEM WOSP ZA 100 ZŁ gdy obok stoi Jurek z pucha
- JoeyJoeJoe
no dobra ale on zapłacił komuś żeby to zaprojektował jednak, a hot16challenge nie jest jakimś opatentowanym znakiem więc