Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Pięknie zakład wchodzi, ale aż takiego czegoś się nie spodziewałem.
Chelsea celuje w ligę Europy, klasycznie po wygraniu LM
Ale co się dziwić, dlaczego chłopaki z Benfici mają się bać jak widzą że na żądle biega pierdolony Luuk de Jong 34 mecze 4 gole w poprzednim sezonie La Liga, Koeman pakuj się
Kurwa Kai chociaż jedną z tych musisz trafić
- Cz4rny1337
- Moderator
Najgorsze w dwóch ostatnich meczach jest to ze absolutnie nic nie kreują i chujowizna z przodu - bo jakby przegrali ale coś pokazali to pół biedy
Przyjście Lukaku zmieniło styl gry i z lepszymi drużynami to się nie sprawdza
Przyjście Lukaku zmieniło styl gry i z lepszymi drużynami to się nie sprawdza

W tamtym sezonie było sporo szans i Werner pierdolił to kupili napastnika za 100 mln i nie kreują sytuacji, wspaniały jest to klub
- Cz4rny1337
- Moderator
No ale gdzie ma biegać jak rywal stoi we własnym polu karnym dupą? Przecież główny zarzut był że Werner wybiega za pola karne i nie ma nikogo z przodu tak naprawdę bo to nie jest typowy napastnik, a teraz jedynie co to próbują nabić Lukaku na łeb. Nie miałbym problemu do Lukaku jak do Kaia czy Ziyecha czy tego typu kreatywnych, dawać Mounta i Pulisica to może chociaż jakiś ruch będzie i dynamika, chociaż Mason też bez formy.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2021, 23:01 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
Ronaldo Ty seksowny gnojku 
żadna druzyna nie wkurwia mnie w tym sezonie tak jak juventus, takie gowno graja i tak laduja na cztery lapy bez porazki po tym jak przejebali z napoli, zaorać
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Katanaczio
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Da ktoś link do bramki CR7?
Nie mamy skrzydłowych.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- checollada
Mysle, ze Ronaldo uratuje jeszcze kilka meczów United w tym sezonie, ale to nie zmienia faktu, ze na dłuższa metę w tym sezonie nie wygrają ani ligi ani ligi mistrzów z taka grą
Rudy sabotażysta do wyjebania z Barcelony w trybie natychmiastowym, dwa mecze w LM, 0 celnych strzałów
Fajnie jakby Juve na stałe wróciło do wygrywania chujowych meczów, brakowało mi tego. Mam nadzieje, ze po tym meczu z Chelsea nastąpi kurs na punktowanie przeciwników po bardzo średnich widowiskach
Rudy sabotażysta do wyjebania z Barcelony w trybie natychmiastowym, dwa mecze w LM, 0 celnych strzałów
Fajnie jakby Juve na stałe wróciło do wygrywania chujowych meczów, brakowało mi tego. Mam nadzieje, ze po tym meczu z Chelsea nastąpi kurs na punktowanie przeciwników po bardzo średnich widowiskach
zawsze serduszko mięknie jak widzę pociesznie klaszczącego Fergusona w takich momentach