Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Fregata u Winiego?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
nie wiem w ogóle po co rozważania nt tego czy wini jest głupi czy nie jest. Oceniajcie show, bo przecież po to jest watek.
Osobiście uważam, ze cały koncept tego jest dopierdolony. Wini, który nie jest dziennikarzem, tylko ex właścicielem wytworni zaprasza różnych ludzi z różnych branż żeby gadać o różnych dziwnych tematach, a te tematy są konfrontowane z chłopskim rozumem i rozważaniami z dupy, a także ignorancja Winiego na pewne rzeczy. Jasne, ze są cringowe momenty i grubasek czasami odlatuje, no ale podkreślam - nie jest dziennikarzem. Strasznie mi się ten koncept podoba i dlatego słucham rozmów od 5 lat. Odkąd ma urządzenia z dji to juz w ogóle super, bo jakośc dźwięku jest ok (co nie było oczywiste). Szkoda tylko, ze tak mało raperów nowej fali ostatnio.
Osobiście uważam, ze cały koncept tego jest dopierdolony. Wini, który nie jest dziennikarzem, tylko ex właścicielem wytworni zaprasza różnych ludzi z różnych branż żeby gadać o różnych dziwnych tematach, a te tematy są konfrontowane z chłopskim rozumem i rozważaniami z dupy, a także ignorancja Winiego na pewne rzeczy. Jasne, ze są cringowe momenty i grubasek czasami odlatuje, no ale podkreślam - nie jest dziennikarzem. Strasznie mi się ten koncept podoba i dlatego słucham rozmów od 5 lat. Odkąd ma urządzenia z dji to juz w ogóle super, bo jakośc dźwięku jest ok (co nie było oczywiste). Szkoda tylko, ze tak mało raperów nowej fali ostatnio.
Jednak Viki Gabor
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
nescafeklasyg
A ja właśnie przestałem oglądać bo chuj mnie interesuje zdanie grubego na dany temat wtrącone w 15 sekundzie wypowiedzi zaproszonego przez niego gościa.No nie jest dziennikarzem ale burakiem jebanym już być nie musi, ten jego wojujący ateizm który jest dokładnym odbiciem fanatycznego katolicyzmu spod znaku buziewidzewtymtenczu, pseudofilozoficzne rozkminy z pizdy, żarty które śmieszą tylko jego i totalny brak umiejętności prowadzenia dialogu z kimś z przeciwnej strony barykady vide rozmowa z braunem (po chuj zapraszać kogoś z kim nie chcesz gadać).aplew pisze: ↑25 lis 2025, 20:11 nie wiem w ogóle po co rozważania nt tego czy wini jest głupi czy nie jest. Oceniajcie show, bo przecież po to jest watek.
-
masz_szluge_
no i spoko, dlatego go nie ogladasz. innym sie to podoba
nie poczyniłbym takiej analogii, bo wiara w wydaniu buziewidzewtymtenczu to jest po prostu postawa czysto fideistyczna, która nie rości sobie żadnych praw do prymatu racjonalnego oglądu ponad tym emocjonalnym - w przeciwieństwie do stanowisk twardego ateizmu, domyślnie wychodzącego z pozycji scjentystycznej. babcia co widzi buzię jest spójna i konsekwentna, wini nie. problemem u grubaska jest przede wszystkim nie jego zacietrzewiony radykalizm, co zwykła ignorancja. powtarza zasłyszane slogany, pozuje na wielkiego freethinkera, a kiedy przychodzi co do czego, to potrafi bez zająknięcia majaczyć o jakimś odłamie chrześcijaństwa, który nie uznaje nowego testamentu, (rozmowa z łysolem jwp) co jest takim kuriozum jak mówienie o odłamie weganizmu, który aprobuje spożywanie mięsa. i tego typu wynurzeń u pociesznego pulpeta jest cała masa. wini po prostu nie zdążył jeszcze natrafić na rozmówcę, który dostatecznie uświadomiłby mu, że jest wesołym gawędziarzem, a nie myślicielem.nescafeklasyg pisze: ↑25 lis 2025, 22:24 ten jego wojujący ateizm który jest dokładnym odbiciem fanatycznego katolicyzmu spod znaku buziewidzewtymtenczu
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
No i właśnie ten dobrze ujęty komizm tak mnie ujmuje w tych wywiadach.chuj pisze: ↑26 lis 2025, 19:03 problemem u winiego jest przede wszystkim nie jego zacietrzewiony radykalizm, co zwykła ignorancja. powtarza zasłyszane slogany, pozuje na wielkiego freethinkera, a kiedy przychodzi co do czego to potrafi powiedzieć o jakimś odłamie chrześcijaństwa, który nie uznaje nowego testamentu, co jest takim kuriozum jak mówienie o odłamie weganizmu, który aprobuje spożywanie mięsa. i tego typu wynurzeń u pociesznego pulpeta jest cała masa.
Kurwa, pomyślcie co to będzie za złota era filozofii jak się Wini w końcu dowie, że komórki w mózgu mają stany kwantowe 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- yungXpaproch
kurwa, wini oszaleje

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Grubas oficjalnie został zfinowany
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mam nadzieję że nie ma jakiegoś gówna na nich 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
po wstępie i fristajlu olgi można stwierdzić, że jest bardziej rapowa niż rapery w tym kraju
dziwki basen i machanie kutasem
Posłuchane w tle wieczorem, pozytywna dziewucha. Anegdotka o zębach zajebista
Edit: film prywatny, co do kurwy?
Edit: film prywatny, co do kurwy?
poratuj linkiem bo na kanale grubego tego nie widze
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
No właśnie wyżej było, film spadł i po historii wyszukiwania też się nie odpala, zdjął grubas chudeusz jeden
Ale dobra, póki co o tych zębach może:
Jeśli co przekręciłem to popraw mnie tam który.
Ale dobra, póki co o tych zębach może:
Spoiler
Opowiadała że nienawidzi różowego bo to chujowy kolor jebany najgorszy, więc gdy się kiedyś pochorowała to jej tato chciał zapodać różowy bezrękawnik. No to ona że nie, on że "Oluś ale ubierz bardzo Cię proszę no..", ale ona twardo że nie i chuj. No to jak leżała sobie rzucił jej go delikatnie zrezygnowany, ale tak nieszczęśliwie trafiło że metalowym zapięciem ujebał jej dwa siekacze ("No i... i ujebało..")
dzieki
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
A z kim był ten wywiad, który spadł?
z kotolgą
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Ehh raperzy cofający akredytacje bo źle wypadli na wywiadzie odcinek 2049294