[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Sujbitron w studiu u Micha? Salutens Gocław wraca na salony
- przedszkolanek
ty śmiałeś się z biednego sota, zjebie
wspaniałego człowieka, formatu niedostępnego dla ciebie
to dla sota zniszczę cię na beatboxie
-
VerminatorX
Ten format memu ma potencjał 
EDIT: Skoro Tede bierze Millera na feat do dissu, to niech Mes weźmie Rycha i niech zrobia beef nieskończoności.
EDIT: Skoro Tede bierze Millera na feat do dissu, to niech Mes weźmie Rycha i niech zrobia beef nieskończoności.
-
arystokrata91
Jeszcze wrócę do wcześniejszych Waszych wywodów, ja za chwilę 35 na karku, a słucham praktycznie każdego, Mata, Bedoes, Chivas (Death Note i Nauczyłem się przeklinać przeruchałem po dzieścia razy), Białas, Solar, Mes, Tede, Żabson itd., co więcej, rozumiem o co im zazwyczaj chodzi, więc aż takim boomerem nie jestem, sentymentalnym skurwielem też nie, ale wciąż jara mnie rap "dinozaurów".
Z tym Millerem to na serio czy to jakiś screen z tego live'a suki Jacka?
A, jeszcze mi się przypomniało. Sentino dobre robi refreny, dobre w sensie wpadające w ucho, melodyjne, nawet nie wiem czy nie ciekawsze niż Mes.
Z tym Millerem to na serio czy to jakiś screen z tego live'a suki Jacka?
A, jeszcze mi się przypomniało. Sentino dobre robi refreny, dobre w sensie wpadające w ucho, melodyjne, nawet nie wiem czy nie ciekawsze niż Mes.
Ahahahah fragment z Tedenoweli jak się Graniecki odpalił, potem jeszcze mu wjechał na rozpad związku ze mały Rysiu będzie słuchał Hello Baby że stary z matką się przed jego narodzinami nie dogadali, a tak planował całą rodzinę xd"TO TA RURA MI WYPOMINA ZE MAM RESORAKI NA SZAFCE, YSZTY KURWO, ZE JEŹDZIMY FAJNIE UBRANJ ROWERAMI, ZA TE ROWERY CIE UPOKORZE NAJBARDZIEJ, JAKIS MENEL JAKIS ZUL CI KURWA BEDZIE MOWIL ZE NA ROWERZE JEZDZISZ A SAM CHODZI W JAKIEJS JESIONCE W PANTOFLACH I ON CI BEDZIE MOWIL ZE JEST LEPSZY OD CIEBIE BO WSPOLPRACOWAL Z WIRTUOZAMI, JAZZMANAMI, PANIE IDZ PAN W CHUJ, ZROBIL SE KAWALEK Z TRABKA, PRZEDMUCHAJ SE TRABKE"
Tede wszystkie wywiady Mesa obejrzał z ostatnich 10 lat mówił
- gods bidness
Potem przez pół godziny się podniecał wywiadem z Peją, w którym Peja chwalił się z dumą, że pobił kobietę i, jak stwierdził Tede, "bicie kobiet wyniósł z domu".
Nie no przyznam że ubawilem się dobrze
Szkoda że ten Stachu wbił, jakiś bezbek podchujaszczy Jacy. Sot za to dobry wystep, wszedł, zgarnął opierdol liryczny od szefa i spierdolil jak pionek xddd
Szkoda że ten Stachu wbił, jakiś bezbek podchujaszczy Jacy. Sot za to dobry wystep, wszedł, zgarnął opierdol liryczny od szefa i spierdolil jak pionek xddd
Ale serio kogoś obchodzą te resoraki? Jako tło wygląda fajnie, tak luźno. Wolę to niż joe rogan type shit z vibe'em studia w piwnicy. Sam się nie uważam za młodego(rocznik '98), a sobie z narzeczoną ostatnio kupiliśmy beyblade'y i napierdalaliśmy nimi w jakiejś żeliwnej misce. Co ma wiek do zabawy
to kurwa forum rap, nie wizaż
Ja jestem też 98 i się uważam za młodego, Bedoes też nasz rocznik i nazywa siebie i 2115 małolatami na scenie xD
No a kogo to obchodzi, Mesa widocznie który wbija Jacy szpile że jest infantylny. Dla mnie przyjebka o jazde na rowerze miałaby sens jakby Mes przypomniał wywiad Tede o suplementacji gdzie naćpany totalnie Tede mówił prowadzącemu wywiad że kupił rower do jazdy ale też z powodu który nie powie przed kamerami, tylko osobiście poza kamerami - wiadomo że chodziło o jakiś przewóz dragow.
1:15 wspomniany fragment
W kontekście zwykłej jazdy i integracji z fanami ten zarzut nie ma sensu
No a kogo to obchodzi, Mesa widocznie który wbija Jacy szpile że jest infantylny. Dla mnie przyjebka o jazde na rowerze miałaby sens jakby Mes przypomniał wywiad Tede o suplementacji gdzie naćpany totalnie Tede mówił prowadzącemu wywiad że kupił rower do jazdy ale też z powodu który nie powie przed kamerami, tylko osobiście poza kamerami - wiadomo że chodziło o jakiś przewóz dragow.
1:15 wspomniany fragment
W kontekście zwykłej jazdy i integracji z fanami ten zarzut nie ma sensu
- FruitOffTheWall
ciekawy komentarz na yt w kwestii rapera tede. Imo z magikiem przesadzona ale chłop dalej ma ból dupy o kalibra i paktofoniczke
Tede mający całe życie kompleks na punkcie Magika i Kalibra. Ja jebie, 50 letni chłop a nadal ma ból dupy o to, że Magik przeszedł do muzyki w Polsce jako legenda. Pamiętam jak na vivie w kolejno odlicz siedziałeś obrażony kiedy trzeba było ocenić Kaliber 44Ten moment w którym wjeżdżasz na Sota i każesz mu tłumaczyć niespójności w filmie wygląda tragicznie. Ciekawe co chłopaki z PFK by na to powiedzieli jakby sobie to zobaczyli. Żenada w chuj. Tymi lajwami potwierdzasz trochę słowa Mesa, że to wokół Ciebie się tam wszystko musi kręcić, a cała reszta robi za statystów.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
raczej nie bol dupy, tylko mowi otwarcie ze to bylo slabe
bo uwaga
bylo slabe, w chuj slabe
bo uwaga
bylo slabe, w chuj slabe
Czasem trudno się połapać, mówią czasy dziwne
Klasyk mówi - dziś są takie, kiedyś były inne
Teraz trzeba robić papier, trzeba kręcić firmę
Dzieci oglądają Netflix, kiedyś oglądały Filmnet
Kiedyś miały MTV Raps! Teraz mają YouTube
Nie jarają się Kalibrem, to nie śmiga w uchu
Nie to żebym miał pretensje, nawet ani trochę
Nie jarałem się Kalibrem nawet w 98...
To nie diss, nigga please, czarnuchu proszę
Mi też śmiga w uchu aktualny rap, robię flow check
Co dzień myślę, że nie zdążę, co dzień nowy krążek
Na słuchawki twój ostatni bez zajawki i nie podszedł
Bijesz witę z koszem, nie jesteś Witem Stwoszem
Złota ciżma nie ratuje, inny Air Max 98
Jak ma być charyzma w głosie, skoro jesteś pizda w lajfie
Może się nabiorą łosie, wybacz - to nie dla mnie!
-
bobsonbejbi
Jade bajkiem znów po jamajke ze snówSivestro pisze: ↑25 sie 2025, 17:52 Dla mnie przyjebka o jazde na rowerze miałaby sens jakby Mes przypomniał wywiad Tede o suplementacji gdzie naćpany totalnie Tede mówił prowadzącemu wywiad że kupił rower do jazdy ale też z powodu który nie powie przed kamerami, tylko osobiście poza kamerami - wiadomo że chodziło o jakiś przewóz dragow.
Gówno prawda. No po prostu trzeba być jakimś totalnym muzycznym i lirycznym ignorantem, żeby nie docenić kunsztu Księgi Tajemniczej czy W 63 minuty dookoła świata.
Tede nawet w swoim najlepszym tekście nie zbliżył się lirycznie do Mojej obawy Joki. I okej, może to nie było hiphopowe, ale rapowane. Może się Tedemu czy tobie stylistyka nie podobać, ale lirycznie to to była poezja i to najwyższych lotów. Chuj w jakieś podwójne i potrójne Granieckiego. Tede nigdy nie potrafił pisać głębszych tekstów, umiał rapować o wszystkim i o dupie marynie i bardzo lubi deprecjonować wszystko, co niesie jakiś większy... Uwaga, ulubione słowo Tedego... PRZEKAZ.
A przypierdalanie sie przez Ten Typ Mez do resoraczków czy jazdy na rowerze to jest po prostu najwyższy level bucowatości i zjebania
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- przedszkolanek
Ciekawe jakie biciwo wysmaży Mes, g-funk już był, hmm, może dubstep? 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Kurwa jakby nagrał coś na bicie jak Afterparty Fokusa to bym się zesrał ze smiechu
z tym sotem to też bez przesady, jest live tedego, za ileś tam minut premiera dissu i jednocześnie planują oglądanie festiwalu, w międzyczasie pojawia się temat filmiku o paktofonice, więc zapraszają sota żeby wyjaśnił jakie ma co do tego filmu obiekcje, a ciumciok zaczyna rzewnie lać wodę chuj wie o czym, no to go tede ustawia do pionu, bo to nie rozmowa przy piwku, tylko live, w którym ma się dziać
jeszcze tede sam jakiś zarzut sota musiał przypominać bo tamten zapomniał xD sam bym nie chciał trzymać z człowiekiem, który reaguje tak jak tede, ale nie dziwię się że go lamus zirytował
jeszcze tede sam jakiś zarzut sota musiał przypominać bo tamten zapomniał xD sam bym nie chciał trzymać z człowiekiem, który reaguje tak jak tede, ale nie dziwię się że go lamus zirytował
Mes chyba skasował relacje gdzie Tede się o nim wypowiadał