Sentino
Re: Sentino
Ale on jest pocieszny. Najbardziej mnie rozjebało jak chciał zrobić screenshota na pamiątkę 1000 oglądających i kilkanaście osób szybko uciekło, żeby mu się nie udało xD pzdr dla wariatów blazfm i horrypaz
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
mam nadzieję, że ktoś nagrał tą sytuację z walizkami i saszetkami co zaczął wyliczać za ile kupił każdą rzecz
Śnieg Garbatym Nosom
Mnie najbardziej rozsmieszylo jak wydal list gonczy na hejterow, mowiac zeby isc ich napierdalac i wysylac mu fotki, za kazda placi 2000zl a jak sie jakiegos rapera najebie to 10k za fotke 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
https://m.youtube.com/watch?v=OuKuqxdOre4
Owoców morza nigdy nie widzieliście , co wy kurwa o hip hopie wiecie
Owoców morza nigdy nie widzieliście , co wy kurwa o hip hopie wiecie
Jak czyta się ten temat i to co sebastian odpierdala to odechciewa się go słuchać. Chłop zachowuje się jak typowy wsiur/patus z polski co wyjechał na zachód zbierać truskawki czy inne szparagi przy okazji liznął trochę świata i wrócił na swoją wieś jako wielki boss kartelu co ma tysiące sicarios. On pewnie mówiąc o schabowym miał na myśli kotlet drobiowy w panierce. No i owoce morza to rzeczywiście luksus dostępny tylko na zachodzie XD

Najlepsze w tym wszystkim jest fakt, że wielkiego bossa kartelu można zniszczyć w miesiąc zwykłym trollingiem i hejtem w internecie.
Najlepsze w tym wszystkim jest fakt, że wielkiego bossa kartelu można zniszczyć w miesiąc zwykłym trollingiem i hejtem w internecie.
kon rafal pisze: ↑14 mar 2021, 13:46 Ale on jest pocieszny. Najbardziej mnie rozjebało jak chciał zrobić screenshota na pamiątkę 1000 oglądających i kilkanaście osób szybko uciekło, żeby mu się nie udało xD pzdr dla wariatów blazfm i horrypaz
Wielkie 5 dla Was
- FruitOffTheWall
oglądanie przemowy sentino o tym ze będzie ciał brzytwą mordy za halo policja i robił z tego lajwa o 4 nad ranem na bombie w ogródku przy ognisku to jest bardzo ciekawe przeżycie polecam
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
No tak jest. Pisałem kiedyś w jakimś temacie taką mini analizę psychiki Kaza Bałagane i to doskonale pasuje również do Sebka. Obaj musieli zostać mocno skrzywdzeni chłonąc wzory z pozerskiego środowiska, przez co teraz trawieni małoletnimi kompleksami mało nie zesrają się podczas załzawionego krzyczenia "zobacz kurwa za ile to kupiłem zobacz patrz ale wydałem pieniędzy bo je mam a ty nie masz haha", kiedy wszyscy naokoło mówią "ale to ty dzwonisz". Podstawowym celem zakupów takich ludzi nie jest cieszenie się z nabytego dobra, tylko przede wszystkim upewnienie się, że zobaczą je osoby, które kiedyś je upokorzyły/odrzuciły/przewyższały. Sentino do tego stopnia zatracił się w epatowaniu mniejszym lub większym majątkiem, że teraz, podczas (jak się domyślam) chudszych lat prędzej zacznie dodrukowywać banknoty potworem firmy Brother albo pożyczać ciuchy do klipów, niż odpowiedzialnie spojrzy w lustro rzeczywistości, bo oznaczałoby to krok w dół do poziomu zwykłych śmiertelników, z których napierdalał się pewnie nie raz z udawanymi kolegami.PSZ pisze: ↑14 mar 2021, 15:17 Jak czyta się ten temat i to co sebastian odpierdala to odechciewa się go słuchać. Chłop zachowuje się jak typowy wsiur/patus z polski co wyjechał na zachód zbierać truskawki czy inne szparagi przy okazji liznął trochę świata i wrócił na swoją wieś jako wielki boss kartelu co ma tysiące sicarios.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- filipthekiddo
nie mogę się doczekać dalszej części tego serialu
Spoiler

nowy motor szczegolnie warty uwagi
czemu on nosi torebki jak jakieś pedalisko? przecież to co tam leży na tych walizkach można zobaczyć na dupeczkach w każdym mieście
kurwa tinky winky
kurwa tinky winky
- qualite_de_schizoide
Ty lepiej 2rzyn obejrzyj ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=BgFFlAB ... nel=Szarpi zamiast pisać nieprawdę.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- ebismolarek
Wyjdzie jeden jako zlepka tych 4 za 3 lata xD
nie pierdol smolarek bo pewnie nie masz zadnej plyt krola, nigdy nie zamawiales i chuja wiesz o rapie i o zyciu na krawedzi
- ebismolarek
Weź idź do sypialni, bo kurwa Sentino na ciebie czeka z kutasem kurwa