Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
czasami mi sie kurwa wydaje ze wy zyjecie w jakiejs bance co z piany jak sie kapalem za brzdaca byla w wannie albo takiej pojebanej bance co sie z mydla puszczalo przez slomke i przez to ta powloka pojebana banki wam przyslania oczy na to zeby widziec swiat prawdziwy a ja sie czuje tu jak pojebany neo w matrixie a wy sie ryjecie jak zostajecie odlaczeni od robota i widzicie kurwa prawde swoimi oczami. szok otwarta japa ze stare chamy maja swoj wykrecony swiat od wpierdalania materialu latami a potem grube paranoje jak foster na glowie i pierdola od rzeczy. to jest wlasnie prawidziwy rap, muzyka ulicy, napedzana uzywkami i narkotycznymi spendami starej gwardii a nie jebany mistyczny idealny swiat klubu przyjaciol myszki miki pany troche wiecej krytycznego spojrzenia
- KillerCroc
Nadrobiłem dziś Wini vs Słoń i naprawdę zajebista, chyba topka rozmów Winiego a Słoń też u mnie dużo zyskał wizerunkowo
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
gdzie ty widziałeś gram wykręty w tym jebanym wywiadzie? odpowiadasz se na argumenty, które sam żeś se wydumał
znam kilku typa co ich życie wyniszczyło tak że bardziej się nie da, a melanż toczą już któryś rok z kolei i są to najbardziej odrealnione i zarazem intrygujące persony jakie znam
foster widać był zmęczony i nie w klimacie na jakieś pogaduchy, Dron wypadł bardzo w porządku i na luzie, no a sami taki typowy przygłup
i tyle
nie wiem gdzie ty tam się doszukujesz jakiejś hardkorowej wykręty o której wspominasz w swoim pierdolecie, bengi
Jeny, po 10 minutach jestem mega zmęczony. Mordo, ty no wiesz, nie no, żartowałem, co ty, no ja ci nie powiem, kurwa, wiesz.
Trzeba będzie się przygotować przed wywiadem z Kazem (o którym mówiły obie strony, ale w sumie czy to na pewno powstało?), bo jestem przekonany, że tam skala mordo wiesz o co chodzi-zmu i wszelkich "kuurwa była kiedyś taka akcja ale w sumie to ten hehe" będzie jeszcze większa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
rozmowa kiepska i usnąłem na niej przez co jeszcze będąc w takim pół śnie słyszałem ciagle gadającego dronika, co zaowocowało tym że w moim śnie miał drewniana chate w lesie po której mnie oprowadzał, ale ciagle przyjeżdżali jacyś jego hewra-znajomi i musieliśmy iść ich przywitać
rzucał ciagle wszystkim papierosy z paczki pod nogi a na swojej kobiecie zostawiał nitki ze swetra żeby dać jej cyne że idziemy zapalić
a tuzza przyjechali i mieli nagrany kawałek z pezetem i jakaś dupa
rzucał ciagle wszystkim papierosy z paczki pod nogi a na swojej kobiecie zostawiał nitki ze swetra żeby dać jej cyne że idziemy zapalić
-
MalinowyJogurt
Dla mnie kiepska rozmowa, widać, że Wini na początku zażenowany takim lekceważącym podejściem Drona, jakby sam nie wiedział po co jest u Winiego w furze, bez szacunku do gospodarza. Męczące to jest, już lepiej oglądało się wywiad z Admą
w końcu cała ta śmieszna otoczka wokół hewry została rozjebana, tak jak pan bengal powiedział
Jak Foster zaczął gadać o tym IP na yt i dronik beke ciśnie 
E: I z ta płyta hewry to prowo? Z Gucci na featcie ale nigdy nie wiadomo
E: I z ta płyta hewry to prowo? Z Gucci na featcie ale nigdy nie wiadomo
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2019, 19:36 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nie napisal, że akurat na tym wywiadzie był tylko temat jaki przerobił przez całe życie podziałał tak że stał sie paranoikiem. Wchodzi od razu kamerę wyłącz mimo że był poinformowany że właśnie tak będzie przeprowadzany wywiad, jakieś gadki o IP jakby coś tam w ogóle powiedział żeby blokowac. Zresztą ja tam go rozumiem z tymi kamerami wsZedzie wszyscy i wszystsko chca wiedziec i to wkurwia opor ale zdecydował się tam wejść z drugiej strony na tą rozmowe nagrywana. Śmieszki drona jak wchodzi do auta teksciki że coś słabo wygląda przepracowany to tak z przymrużeniem oka można coś sie domyślać ale nie ma co głośno gadać. Zbyt duże oczekiwania macie, nie każdy jest wylewny zresztą wini w tym wywiadzie się nie popisał mógł bardziej pociągnąć rozmowę o grafice o filmach, o podrozach. Moim zdaniem jest to na zasadzie co se pogadali poza to ich a ludzie chcieli drona to ma odhaczone i parę subow viewsow od specyficznego fanbasu hewrowskiego wejdzie i spokój będzie bo powtarzała się hewra w komentarzach opór.baqlashan pisze: ↑29 wrz 2019, 18:18gdzie ty widziałeś gram wykręty w tym jebanym wywiadzie? odpowiadasz se na argumenty, które sam żeś se wydumał
znam kilku typa co ich życie wyniszczyło tak że bardziej się nie da, a melanż toczą już któryś rok z kolei i są to najbardziej odrealnione i zarazem intrygujące persony jakie znam
foster widać był zmęczony i nie w klimacie na jakieś pogaduchy, Dron wypadł bardzo w porządku i na luzie, no a sami taki typowy przygłup
i tyle
nie wiem gdzie ty tam się doszukujesz jakiejś hardkorowej wykręty o której wspominasz w swoim pierdolecie, bengi
Czy tylko mi się wydaje ze mieli grubo wyjebane na ten wywiad i Winiego? czy to tylko takie przyjacielskie szpileczki wbijane xD Wini widać ze zmieszany w niektórych momentach nie wiedział czy mówią na serio czy se jaja robią.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
W sumie obejrzałem 2 raz od połowy no chciałem jeszcze raz przesłuchać nowe kawałki hewry i nawet momentami beka.
@negro oczywiście że beka jak ziomeczki bez żadnej złośliwości np. Dronik gdy wini mu mówi że gra sobie w pingla a dron że by go rozjebal
A pod koniec se zajebali z tyłu kreskę i luz i do tego wszyscy zmęczeni oprócz samiego
@negro oczywiście że beka jak ziomeczki bez żadnej złośliwości np. Dronik gdy wini mu mówi że gra sobie w pingla a dron że by go rozjebal
A pod koniec se zajebali z tyłu kreskę i luz i do tego wszyscy zmęczeni oprócz samiego
Wszystko jest kawałem oraz żartem
norfnorf pisze: ↑29 wrz 2019, 18:47 rozmowa kiepska i usnąłem na niej przez co jeszcze będąc w takim pół śnie słyszałem ciagle gadającego dronika, co zaowocowało tym że w moim śnie miał drewniana chate w lesie po której mnie oprowadzał, ale ciagle przyjeżdżali jacyś jego hewra-znajomi i musieliśmy iść ich przywitać
Chuj nie gadka zmarnowanowalem 1h życia, dron świruje pawiana a amen to jakiś neandertal
Łeee, tak straszyliście, że chujowa rozmowa, a mi tam się fajnie słuchało. Jedynie końcówka do wyjebania, jak Wini zapuścił ćpaj stajl.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
niech ćpaj stajl ściągnie ten wywiad po copyrightach i wszyscy udamy że nigdy się nie odbył
-
fuckthepolicje
zajebista rozmowa
dla mnie tez kozak
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
- Moltisanti
Po fali hejtów fala propsów. Ja się nie wypowiadam bo wieśniacki styl bycia tego sebiksa sprawia że nie jestem w stanie skupić się na treści i wyłączyłem
nie wiem czego oczekiwaliście, ale ja tam oglądam i śmieje mi się micha xD tylko końcówka ze słuchaniem ćpajstajlu i innych do wycięcia
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz