Major SPZ

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

WesolyJozek

Re: Major SPZ

Post autor: WesolyJozek »

Mowiac każdy masz na myśli "każdy debil"?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

nie no debile, to wtedy woleli bedoesa słuchać, a majora inżynierzy i dilerzy
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

przeciez dal swiatu kozackie plyty a potem sie dopiero rozwodnil i nie rzucal niczym ciekawym. co do wywiadow to leb ma konkretnie sprany, ale to nie jest tez tak ze pojekuje na wywiadach albo mowi ze zamach na światowych dniach mlodziezy jest spoko
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

nie no nie przesadzajmy z tymi plytami ale duzo fajnych kawalkow dal to prawda
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
resurrection

Post autor: resurrection »

Tylko wtedy oczywiście nikt nie wiedział, że major to farmazon, identyczna sytuacja jak z sentino
Konkretnie z czym farmazon? Chłop przesiedział łącznie prawie 10 lat w puszce, swoje się naćpał, nalatał i narozrabiał, a teraz ma ponad 4 dychy, syna 14 lat i pierdoli świrowanie dalej na ulicy.

Tutaj masz jego freestyle z 2008, po wyjściu z puchy, nagrany amatorsko jakąś chujową kamerką na melinie w Szczecinie. Z ciekawości, ile miałeś lat w 2008?

Minęło 18 lat (!!) od tego filmiku, porównywanie go do Sentino to w ogóle żart w chuj, co ty pierdolisz
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

ciekawy gosc z rozmowy, po tych festyniarskich hitach co nagrywa nie spodziewalem sie, ze jednak ma tyle autorefleksji w sobie
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

bcn pisze: 13 lip 2026, 16:37 nie no nie przesadzajmy z tymi plytami
wedlug mnie pierwsze kilka plyt mial bardzo dobrych, nielegale 1 i 2, lustro, nitro z matheo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

+1 uż @resurrection
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Ema pisze: 13 lip 2026, 14:54 A pamiętacie jak te 7 czy tam 8 lat temu czy ile, major razem z rogalem adhd byli objawieniem sceny ? Każdy wtedy się tasował przy majorku. Były czasy c’nie. Tylko wtedy oczywiście nikt nie wiedział, że major to farmazon, identyczna sytuacja jak z sentino
:lol:
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Ema pisze: 13 lip 2026, 14:54 A pamiętacie jak te 7 czy tam 8 lat temu czy ile, major razem z rogalem adhd byli objawieniem sceny ? Każdy wtedy się tasował przy majorku. Były czasy c’nie. Tylko wtedy oczywiście nikt nie wiedział, że major to farmazon, identyczna sytuacja jak z sentino
Nie no, ostatnie co mi można zarzucić to sympatyzowanie z tym kwadratem podlanym chujowizna tekstowa, ale nigdy bym go nie nazwał farmazoniarzem i daleki jestem od takich stwierdzeń, a porównywanie go do chorego psychicznie śmiecia, który nawet nie potrafił na hot16 podpiąć mikrofonu do laptopa to już herezja.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

resurrection pisze: 13 lip 2026, 18:35
Tylko wtedy oczywiście nikt nie wiedział, że major to farmazon, identyczna sytuacja jak z sentino
Konkretnie z czym farmazon? Chłop przesiedział łącznie prawie 10 lat w puszce, swoje się naćpał, nalatał i narozrabiał, a teraz ma ponad 4 dychy, syna 14 lat i pierdoli świrowanie dalej na ulicy.

Tutaj masz jego freestyle z 2008, po wyjściu z puchy, nagrany amatorsko jakąś chujową kamerką na melinie w Szczecinie. Z ciekawości, ile miałeś lat w 2008?
Chuj cię to obchodzi, ale spytać możesz więc ci odpowiem, 20. Co do farmazona, chodziło mi o kreowanie się na jakiegoś capo, gangusa co latał dla mafii w Szczecinie, a major to przecież zwykły szczurek był jak kali z firmy. Poza tym wydaje mi się, że gdzieś na necie latało na niego białko, a w kryminale miał ksywę Majka, ale chuj z tym. Przed chwilą mignęła mi rolka u tego dzbana żurnalisty, gdzie major gada, że jednorazowo z muzyki wpadło mu 1,5 bańki, szkoda ze nie 10. Dla mnie chłop nie jest wiarygodny pierdolac takie bzdury, za co mu te 1,5 bani dali ?
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

a w kryminale miał ksywę Majka
Serio??
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
resurrection

Post autor: resurrection »

Gdzie on się kreuje "na jakiegoś capo, gangusa co latał dla mafii w Szczecinie"? Mocno oblatany miejsko chłop, odklepane swoje lata na puszce, chyba największy rock&rollowy świr na polskiej scenie jarający cracka i mocny degenerat, o tym wszystkim nawija i to jest fakt. Majka to on miał ksywę na podwórku od dzieciństwa, bo ma na nazwisko Majewski, zresztą mówi o tym w wywiadzie. Białka żadnego nie było, dopowiedziałeś se coś i hejtujesz.

A te 1.5 bańki mógł dostać dookoła projektu z Kalim, bo ten projekt wyjebał ze 100mln wyświetleń na samym YouTubie.

Powtarzam, porównywanie go do Sentino to jakiś kurwa żart, co ty pierdolisz. Hejtujesz na siłę
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Major dożywotni props za nielegale, ale im dalej w karierę tym gorzej chociaż są przebłyski. Nielegale natomiast niedocenione diamenty narko-pato-imprezowo-ulicznego rapu, polecam odsłuch jak masz otwartą głowę. Props dla producenta Ślimaka który to trzymał w ryzach, jak zaczął brać bity od innych producentów to się zaczynało robić średnio.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

komuś też przypomina Major z gadki Tomka Chica? wczoraj sobie chwilę posłuchałem tego podcastu u Żurnalisty na 1,5x prędkości i takie skojarzenie mi się nasunęło
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Major SPZ props za starsze rzeczy, wspólny kawałek z Rogalem czy największy banger o przyjmowaniu kokainy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@LWD mi kojarzy się z kilkoma osobami których po czasie nos zmiótł z planszy - może to punkt wspólny z tomaszem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

słabość mam do tego kawałka, głównie ze względu na zwrotkę Kabe, no ale mimo wszystko

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

po co sie cofac do 2017 skoro w wielkim 2026 wydal to?
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Przy okazji warto dodać, że Major solo rozjebał na miazgę 4 albo 5 chłopaków, którzy zaczepiali jakieś dziewczyny.

człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
ODPOWIEDZ