Sentino - King Sento (2021)
Re: Sentino - King Sento (15.07.2021) [Zapowiedź]
Sentino niby sie uwolnll od Step a nadal wszystko na opak, juz w poniedzialek pownien jakis teledysk smigac promujacy album a tu najpier audio godzine pozniej video lirycs ,pozniej mashup
Zeby wyplynac szerzej tylko z jakas wielka wuytwornia ktorato wszystko za niego ogarnie ale kto z tym pojebem sie da rade dogadac 
- qualite_de_schizoide
Sento we wczorajszym lajcie mówił ze jak na razie nie ma szmalu z robienia muzy i robi to bardziej for fun dla wiernych słuchaczy, dlatego często jest to takie niedbale a ruchy wydają się niezrozumiałe itp.
ja tam się cieszę i tak że chłop daje polską muzę bo takie czary mary, fenix i najprawdopodobniej King sento długo zagoszczą na moich słuchawkach
ja tam się cieszę i tak że chłop daje polską muzę bo takie czary mary, fenix i najprawdopodobniej King sento długo zagoszczą na moich słuchawkach
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Trudno zeby mial szmal skoro wszystko robi na odpierdol i skloca sie z wszytskimi dookola,wystarczy wytwornia z zasiegami odpowiednia promocja a muzycznie idealnie by sie odnalazal na polskim rynku
Dokladnie.
Najpierw trzeba cos dac od siebie zeby moc wyjac z tego pieniadze.
Najpierw trzeba cos dac od siebie zeby moc wyjac z tego pieniadze.
Przeciez cały czas ci muzykę daje co chcesz wiecej? Chcesz żeby do ciebie dzwonił jeszcze czy ci się podoba? Jebnac ci?
Ile kurwo kupiles plyt? Do lekcji.
Czekam na zdjecie.
Buziaczki, do pozniej ; *
Choc trzeba przyznac ze w czasach gdzie wiekszosc dziala pod publiczke i dla lajkow taka niepoprawnosc komercyjna Sebka ma swoj urok 
Nawet artysta dzialajacy na improwizacji, bez planu czasami jest w stanie wrzucic Track do sieci, ktory nagle diametralnie zmienia jego kariere i z niewiadomych przyczyn staje sie ogromnym hitem.
Byc moze wlasnie takowy znajduje sie na Album, o ktorym jest ten temat? Tego Sebastianowi i nam wszystkim zycze : )
Byc moze wlasnie takowy znajduje sie na Album, o ktorym jest ten temat? Tego Sebastianowi i nam wszystkim zycze : )
- qualite_de_schizoide
ale nawet jeśli sentino by się postarał to z polskiej muzy tyle siana by mu wpływało, że może jedynie koszt papierosów w ciągu miesiąca by mu pokryło
chłop ma inne źródło dochodu i po prostu to jest przepaść pomiędzy kasą tam u niego a sianem możliwym z polskiej muzy
chłop ma inne źródło dochodu i po prostu to jest przepaść pomiędzy kasą tam u niego a sianem możliwym z polskiej muzy
Z tym, ze zarobki z muzyki sa w miare transparentne, tu sie sprzedalo, tu sie wyswietlilo. Oszacowanie pozostalych zarobkow, niezaleznie czy legalnych czy mniej moze byc oparte jedynie na luznych gadkach Sebka na Instalive.
Poza tym nikt mu nie zabrania zarabiac jak Que, majac poboczne kontrakty i umowy reklamowe opierajace sie na dzialalnosci muzycznej.
Poza tym nikt mu nie zabrania zarabiac jak Que, majac poboczne kontrakty i umowy reklamowe opierajace sie na dzialalnosci muzycznej.
- qualite_de_schizoide
stary przecież Sentino w życiu nie zgarnąłby aktualnie w PL takiego fejmu jak Que czy nawet inny mniejszy raper
38 lat, w wielu kręgach nieciekawa reputacja
ale najważniejsze jest to że super rapowe gwiazdy w Polsce trafiają do grupy odbiorców do której Sento nie będzie trafiać (a na pewno nie w takim sposób i cała w tym rzecz)
38 lat, w wielu kręgach nieciekawa reputacja
ale najważniejsze jest to że super rapowe gwiazdy w Polsce trafiają do grupy odbiorców do której Sento nie będzie trafiać (a na pewno nie w takim sposób i cała w tym rzecz)
Ogarniety Profi Manager, solidna wytwornia i jeden Hit, ktory napedza calosc. Takich warunkow nigdy wokol siebie nie stworzyl wiec reszta pozostaje gdybaniem. Wiek jest tu malo istotny bo nie musi przeciez na sile uderzac w maloletniego odbiorce rapu, mozna spojrzec na to ogolniej. Po prostu muzyka.
Brayan ma rację, przecież teraz polski słuchacz to jebana chorągiewka jest. Robisz hit i cała twoja przeszłość odchodzi w niepamięć. 
- qualite_de_schizoide
no właśnie jest bardzo istotny
a bez małoletniej grupy słuchaczy (ale takiej konkretnej jak quebo, bedoes) nie staniesz się top gwiazdą polskiego rapu, jedynie mniejszy format ci zostaje i tyle
@Bryan to moja kolekcja, mozesz przeprosic na pw 
Spoiler