Kizo
Re: Kizo
mamy juz 100mln pod teledyskiem do Disney i lecimy po nastepne
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Bryx Fenrir
@oyama za to akurat props, jakby mi ktoś za czasów Troya powiedział, że on kiedyś tyle uzyska, to bym się śmiechem udusił
- OmarStooleyman
Nie dziwne, jak to nawet w klubach z klientelą 40+ leci, nie pytajcie skąd wiem, kolega mówił
- oKulTywowany
ja też jednak koleś to jest największy śmieszny nieśmieszny mem że ze swoim całokształtem taką pengę zrobił na rapie
This page is no longer available.
- Jasny
- Zbanowany
No ja się uśmiechnąłem, pomysł nienajgorszy, póki się nie odezwał to było naprawdę, ale naprawdę dobrze. Dialog to jednak ostry spadek jakości, no i sama końcówka w tym uśmiechniętym Kizem dobra, no a część trzecia na zewnątrz to znów nieźle.
Generalnie jako reklama to raczej na plus
Generalnie jako reklama to raczej na plus
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kizo chyba będzie bawił się w wytwórnie.
Podobno podpisał Polskiego Bandytę do siebie.
Źli byli już kumple z wytwórni dali cynka o tym
Podobno podpisał Polskiego Bandytę do siebie.
Źli byli już kumple z wytwórni dali cynka o tym
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde"