Bonson - Królu Złoty (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
loco

Re: Bonson - Królu Złoty (27.03.2020) [Zapowiedź]

Post autor: loco »

@chujson128 piękny wjazd na forum :lol:

jestem trochę sajko bonsa, no ale mocno średnie te wszystkie single
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

daveyo

Post autor: daveyo »

daveyo pisze: 09 mar 2020, 16:40 No to szykuje się hicior. <zaciera ręce>
świetnie się dopełnili, każdy na równi w tracku

:oops: i ta końcóweczka :oops:
moxxi

Post autor: moxxi »

Świetny kawałek, każdy kozaczek :joint: Deys kocham Cie
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

Deys :bowdown: zajebisty track
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

daveyo Stary jest jakaś rzecz która Ci się nie podoba? Bo mam wrażenie, że można nasrać na tracku, a ty i tak to spropsujesz. To czysta ciekawość bo nie ważne gdzie wchodzę to widzę Twój komentarz, że jest git.
daveyo

Post autor: daveyo »

Oczywiście, że są takie rzeczy, a kiedy czasami napiszę, że jakiś track jest dobry to nie znaczy, że go katuję miesiąc i się nim podniecam, ot dobry kawałek, nic specjalnego.

a tutaj już odpowiadałem na podobny komentarz :lol:
daveyo pisze: 17 mar 2020, 15:06
ogkush pisze: 17 mar 2020, 14:39
daveyo pisze: 16 mar 2020, 0:47 damn, dobre, i ciekawe, że na ten kanał wleciało
Tak z ciekawosci zapytam, nie bede postow przegladac, czy wyszlo ostatnio cos co Ci sie nie spodobalo? ;)
Nowy Ostry zbytnio nie przypadł mi do gustu, Kacperczyk, Jan - Rapowanie i pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale pisze w pośpiechu. Pozdro.
Pozdro.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

W ciągu ostatniego miesiąca widziałem co najmniej kilka postów [mention]daveyo[/mention], które nie były propsami, a neutralną, bądź negatywną opinią, więc o ile sam długo tak uważałem, to obecnie nie sądzę, że jest się o co czepiać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Mko21

Post autor: Mko21 »

nie wiem jak można to propsować, dla mnie tragiczne, ,każdy równie chujowo
frontkick pisze: 19 mar 2020, 2:27 Dobra Bonson spierdalaj już, co za żenująca zwrotka o niczym, w ogóle przez cały numer chłopaki się chyba ścigają kto wypadnie bardziej smutno i pretensjonalnie, no fizycznie mnie boli jak słucham tych zwrotek, co to kurwa jest
podbijam, przecież pretensjonalność tutaj wykurwia poza skalę
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Bonson to jest idealny przykład, jak propsy od przyjebów niszczą kurwa poziom. ta oszczana grupka na fejsie typów wrzucających zdjęcia browarów i robiący kurwa napis ALMOST FAMOUS z literkowego makaronu wypuszczająca propsy pod każdym znakiem życia i dajaca propsy za kazdy fit u jakiegos kurwa niedorozwoja zamknela Bonsa w jakims krzywym swiecie, burzac mu calkowicie percepcje, jakby kurwa chcial robic plyte o izolacji i nienawisci do ludzi, bedac caly czas nimi otoczony i bijący pione, nagrywjacy tak tylko, bo mu sie wydaje, ze jest w tym zaszufladkowany i serio uwierzyl innym w to, ze on sam jest smutny i bajroniczny jakis kurwa. Rownie dobrze moglby probwac pierdolnac obraz, dotykajac plotna nosem i ani razu nie odchodzac, a pedzla to nawet zapomnial zamoczyc. Doskonale widac roznice miedzy podziemiem z wyboru a nie. No i beka z Laika, razem z Bialasem pod tym wzgledem najwieksza metamorfoza w polskim rapie, no ja bym nie mogl juz sie w lustrze przegladac a co dopiero w nim pić
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Bedoes co tu robisz. Deys przeciętnie, a Szpaku asłuchalny - nic nowego. :wall: Gdybym nie lubił Bonsa to bym tutaj pocisnął więcej literek, ale jest to dla mnie smutne. :dunno:
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Mko21 pisze: 19 mar 2020, 21:50 nie wiem jak można to propsować, dla mnie tragiczne, ,każdy równie chujowo
frontkick pisze: 19 mar 2020, 2:27 Dobra Bonson spierdalaj już, co za żenująca zwrotka o niczym, w ogóle przez cały numer chłopaki się chyba ścigają kto wypadnie bardziej smutno i pretensjonalnie, no fizycznie mnie boli jak słucham tych zwrotek, co to kurwa jest
podbijam, przecież pretensjonalność tutaj wykurwia poza skalę
te gitary w bicie pięknie to podkreślają xd
w całości chyba raz ten numer dałem radę przesłuchać, zwrotę deysa z kolei odpaliłem z 3 razy, bo Ksywa propsował i imo jeszcze w miarę, wracać do utworu raczej nie zamierzam więcej weryfikować swoją opinię xd
Obrazek
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Jasek pisze: 19 mar 2020, 23:11 Bonson to jest idealny przykład, jak propsy od przyjebów niszczą kurwa poziom. ta oszczana grupka na fejsie typów wrzucających zdjęcia browarów i robiący kurwa napis ALMOST FAMOUS z literkowego makaronu wypuszczająca propsy pod każdym znakiem życia i dajaca propsy za kazdy fit u jakiegos kurwa niedorozwoja zamknela Bonsa w jakims krzywym swiecie, burzac mu calkowicie percepcje, jakby kurwa chcial robic plyte o izolacji i nienawisci do ludzi, bedac caly czas nimi otoczony i bijący pione, nagrywjacy tak tylko, bo mu sie wydaje, ze jest w tym zaszufladkowany i serio uwierzyl innym w to, ze on sam jest smutny i bajroniczny jakis kurwa. Rownie dobrze moglby probwac pierdolnac obraz, dotykajac plotna nosem i ani razu nie odchodzac, a pedzla to nawet zapomnial zamoczyc. Doskonale widac roznice miedzy podziemiem z wyboru a nie. No i beka z Laika, razem z Bialasem pod tym wzgledem najwieksza metamorfoza w polskim rapie, no ja bym nie mogl juz sie w lustrze przegladac a co dopiero w nim pić
+1. Po wczorajszym wysrywie dalej zjeby na grupce propsują ten kawałek
miciun

Post autor: miciun »

Napisz im, żeby nie propsowali już.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Ale beznadziejna będzie ta płyta, póki co wszystkie single do pieca :nonono:
Ten refren to jedna z najgorszych rzeczy jakie słyszałem w ostatnich dwóch-trzech tygodniach :bag:
Szapku oczywiście nędznie, Bons zupełnie już charakter stracił, Deys niestety dopasował się do reszty poziomem
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Refren jak reto z quebo

Czy tylko mi się tak wydaje?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Bonson tak mocno przeciętnie jak na siebie, zabrakło jaj w jego numerze, nie mogę uwierzyć, że Bonson brzmi jak Bedoes, ale...tak brzmi. Deys nieźle, i w sumie dość wyraziście, ale bardzo krótko, to na pewno minus. Szpaku nic wielkiego, nudna i pretensjonalna zwrotka. W dodatku bit Ramzesa tez nic specjalnego. No jestem zawiedzony max, bo spodziewałem się czegoś dobrego, a trochę kupa wyszła.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

te single ostatnie brzmią jakby na jakimś melanżu na backstage'u naćpany Filipek wypalił, że jest najgorszym polskim raperem, a Bonson, usłyszawszy tę mało kontrowersyjną tezę, odburknął - "że co? ty jesteś najgorszym polskim raperem? ziomek, posłuchaj tego
dziendobry

Post autor: dziendobry »

Jestem zdziwiony az takimi zlymi opiniami, nie jest to na pewno takie chujowe, chujowy to tekstowo byl tu szpaku, 2 rymy na cala zwrotke? 😂
pociejyo

Post autor: pociejyo »

Deys dogrywający zwrotkę na album Bonsona w której nawija o tym, że nagrywa zwrotkę na album Bonsona, co za inwencja. Niemal jak fristajlowe KIEDY TU WJEŻDŻAM TO ZJADAM TE MAJKI, no tylko że to frjstajl xD
ODPOWIEDZ