jestem trochę sajko bonsa, no ale mocno średnie te wszystkie single
Bonson - Królu Złoty (2020)
Re: Bonson - Królu Złoty (27.03.2020) [Zapowiedź]
@chujson128 piękny wjazd na forum
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Dolarydolary
Świetny kawałek, każdy kozaczek
Deys kocham Cie
- ToMojaStaraKsywka
Deys
zajebisty track
daveyo Stary jest jakaś rzecz która Ci się nie podoba? Bo mam wrażenie, że można nasrać na tracku, a ty i tak to spropsujesz. To czysta ciekawość bo nie ważne gdzie wchodzę to widzę Twój komentarz, że jest git.
Oczywiście, że są takie rzeczy, a kiedy czasami napiszę, że jakiś track jest dobry to nie znaczy, że go katuję miesiąc i się nim podniecam, ot dobry kawałek, nic specjalnego.
a tutaj już odpowiadałem na podobny komentarz
a tutaj już odpowiadałem na podobny komentarz
Pozdro.
W ciągu ostatniego miesiąca widziałem co najmniej kilka postów [mention]daveyo[/mention], które nie były propsami, a neutralną, bądź negatywną opinią, więc o ile sam długo tak uważałem, to obecnie nie sądzę, że jest się o co czepiać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nie wiem jak można to propsować, dla mnie tragiczne, ,każdy równie chujowo
podbijam, przecież pretensjonalność tutaj wykurwia poza skalę
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Bonson to jest idealny przykład, jak propsy od przyjebów niszczą kurwa poziom. ta oszczana grupka na fejsie typów wrzucających zdjęcia browarów i robiący kurwa napis ALMOST FAMOUS z literkowego makaronu wypuszczająca propsy pod każdym znakiem życia i dajaca propsy za kazdy fit u jakiegos kurwa niedorozwoja zamknela Bonsa w jakims krzywym swiecie, burzac mu calkowicie percepcje, jakby kurwa chcial robic plyte o izolacji i nienawisci do ludzi, bedac caly czas nimi otoczony i bijący pione, nagrywjacy tak tylko, bo mu sie wydaje, ze jest w tym zaszufladkowany i serio uwierzyl innym w to, ze on sam jest smutny i bajroniczny jakis kurwa. Rownie dobrze moglby probwac pierdolnac obraz, dotykajac plotna nosem i ani razu nie odchodzac, a pedzla to nawet zapomnial zamoczyc. Doskonale widac roznice miedzy podziemiem z wyboru a nie. No i beka z Laika, razem z Bialasem pod tym wzgledem najwieksza metamorfoza w polskim rapie, no ja bym nie mogl juz sie w lustrze przegladac a co dopiero w nim pić
cztery żubry i dwie kurwy
Bedoes co tu robisz. Deys przeciętnie, a Szpaku asłuchalny - nic nowego.
Gdybym nie lubił Bonsa to bym tutaj pocisnął więcej literek, ale jest to dla mnie smutne. 
te gitary w bicie pięknie to podkreślają xd
w całości chyba raz ten numer dałem radę przesłuchać, zwrotę deysa z kolei odpaliłem z 3 razy, bo Ksywa propsował i imo jeszcze w miarę, wracać do utworu raczej nie zamierzam więcej weryfikować swoją opinię xd

-
MalinowyJogurt
+1. Po wczorajszym wysrywie dalej zjeby na grupce propsują ten kawałekJasek pisze: ↑19 mar 2020, 23:11 Bonson to jest idealny przykład, jak propsy od przyjebów niszczą kurwa poziom. ta oszczana grupka na fejsie typów wrzucających zdjęcia browarów i robiący kurwa napis ALMOST FAMOUS z literkowego makaronu wypuszczająca propsy pod każdym znakiem życia i dajaca propsy za kazdy fit u jakiegos kurwa niedorozwoja zamknela Bonsa w jakims krzywym swiecie, burzac mu calkowicie percepcje, jakby kurwa chcial robic plyte o izolacji i nienawisci do ludzi, bedac caly czas nimi otoczony i bijący pione, nagrywjacy tak tylko, bo mu sie wydaje, ze jest w tym zaszufladkowany i serio uwierzyl innym w to, ze on sam jest smutny i bajroniczny jakis kurwa. Rownie dobrze moglby probwac pierdolnac obraz, dotykajac plotna nosem i ani razu nie odchodzac, a pedzla to nawet zapomnial zamoczyc. Doskonale widac roznice miedzy podziemiem z wyboru a nie. No i beka z Laika, razem z Bialasem pod tym wzgledem najwieksza metamorfoza w polskim rapie, no ja bym nie mogl juz sie w lustrze przegladac a co dopiero w nim pić
Napisz im, żeby nie propsowali już.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Ale beznadziejna będzie ta płyta, póki co wszystkie single do pieca
Ten refren to jedna z najgorszych rzeczy jakie słyszałem w ostatnich dwóch-trzech tygodniach
Szapku oczywiście nędznie, Bons zupełnie już charakter stracił, Deys niestety dopasował się do reszty poziomem
Ten refren to jedna z najgorszych rzeczy jakie słyszałem w ostatnich dwóch-trzech tygodniach
Szapku oczywiście nędznie, Bons zupełnie już charakter stracił, Deys niestety dopasował się do reszty poziomem
Refren jak reto z quebo
Czy tylko mi się tak wydaje?
Czy tylko mi się tak wydaje?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Bryx Fenrir
Bonson tak mocno przeciętnie jak na siebie, zabrakło jaj w jego numerze, nie mogę uwierzyć, że Bonson brzmi jak Bedoes, ale...tak brzmi. Deys nieźle, i w sumie dość wyraziście, ale bardzo krótko, to na pewno minus. Szpaku nic wielkiego, nudna i pretensjonalna zwrotka. W dodatku bit Ramzesa tez nic specjalnego. No jestem zawiedzony max, bo spodziewałem się czegoś dobrego, a trochę kupa wyszła.
- przedszkolanek
te single ostatnie brzmią jakby na jakimś melanżu na backstage'u naćpany Filipek wypalił, że jest najgorszym polskim raperem, a Bonson, usłyszawszy tę mało kontrowersyjną tezę, odburknął - "że co? ty jesteś najgorszym polskim raperem? ziomek, posłuchaj tego
-
dziendobry
Jestem zdziwiony az takimi zlymi opiniami, nie jest to na pewno takie chujowe, chujowy to tekstowo byl tu szpaku, 2 rymy na cala zwrotke? 
Deys dogrywający zwrotkę na album Bonsona w której nawija o tym, że nagrywa zwrotkę na album Bonsona, co za inwencja. Niemal jak fristajlowe KIEDY TU WJEŻDŻAM TO ZJADAM TE MAJKI, no tylko że to frjstajl xD