Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
Muszę przyznać, że ten sposób ogłaszania pojedynczych pilkarzy kadry Niemiec przez różne postaci czy wydarzenia czy banery jest bardzo spoko, jutro już chyba będzie komplet, ale no też nie jestem na bieżąco jak tam ten Pavlović jest pewniakiem, a dowiedziałem się o jego istnieniu przed rewanżem z Realem.
No i brak Hummelsa po tym co on gra w LM też mnie zaskoczył.
No i brak Hummelsa po tym co on gra w LM też mnie zaskoczył.
Z Hummelsem to mówiło się od dawna, że Nagelsmann nie widzi go w pierwszym składzie przy wysoko grającej obronie, a to nie jest gość żeby siedzieć na ławce. Szkoda mimo wszystko.
Z innych dużych nazwisk nie ma też Goretzki. Ma słaby sezon, ale był ważna postacią za Nagelsmanna w Bayernie. Ogólnie Goretzka ciekawy przypadek. Dojebał masy w 2020 I wyglądał kozacko jak wygrywali LM, ale od tamtej pory zjazd mocny. Może kwestia suplementacji
Z innych dużych nazwisk nie ma też Goretzki. Ma słaby sezon, ale był ważna postacią za Nagelsmanna w Bayernie. Ogólnie Goretzka ciekawy przypadek. Dojebał masy w 2020 I wyglądał kozacko jak wygrywali LM, ale od tamtej pory zjazd mocny. Może kwestia suplementacji
Goretzka to był Pan piłkarz w tym prime, niesamowity zjazd
To co, które miejsce gospodarza?
jakie pierwsze, tam już dawno nie ma tego wkurwiającego tyle lat niemieckiego genu zwyciężania po przepychaniu meczów w ostatnich minutach
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
für deutschland
podium na bank
Dodano po 3 minutach 17 sekundach:
Dodano po 3 minutach 17 sekundach:
kadra Nagelsmanna jest mega odświeżona, do tego w tym temacie masz 3 piłkarzy Leverkusensztyc pisze:jakie pierwsze, tam już dawno nie ma tego wkurwiającego tyle lat niemieckiego genu zwyciężania po przepychaniu meczów w ostatnich minutach
- ConeyIsland
co to za argument że to piłkarze bayeru? czabi alonzo to nie nagelsman, szwab ma swoją filozofię piłeczki i nie dostosuje jej pod trzech miszczów deutschlandii
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
o kurwa niezłe przetasowanie u szkopów względem kadry wąchacza jaką zapamiętałem, nawet nazwiska jakieś takie niemieckie
Myślę, że pójdzie im zaskakująco dobrze, czyli półfinał przynajmniej. Nazwiska może nie powalają na kolana, ale chuj z tym w sumie. Jakby grały nazwiska to Argentyna by nie wygrała raczej Mundialu, nie mówiąc o Chorwacji i Maroko w półfinale.
Anglicy na papierze kurewsko mocni ale z Southgatem to marnują strasznie to pokolenie. Trzeba mu było podziękować po mundialu. Nie wiem w sumie za co on tam dalej siedzi, bo fakty są takie że na trzech turniejach wyniki mieli niby dobre, ale tak naprawdę to pokonali tylko jednego rywala z szeroko pojętej czołówki, chociaż nie wiem nawet czy mozna tak traktować Niemców na Euro 21. Tak to tylko zwycięstwa z Kolumbia, Szwecją, Ukrainą, Danią po kontrowersjach, Senegalem i porażki z Chorwacją, Belgia, Włochami i Francja.
Anglicy na papierze kurewsko mocni ale z Southgatem to marnują strasznie to pokolenie. Trzeba mu było podziękować po mundialu. Nie wiem w sumie za co on tam dalej siedzi, bo fakty są takie że na trzech turniejach wyniki mieli niby dobre, ale tak naprawdę to pokonali tylko jednego rywala z szeroko pojętej czołówki, chociaż nie wiem nawet czy mozna tak traktować Niemców na Euro 21. Tak to tylko zwycięstwa z Kolumbia, Szwecją, Ukrainą, Danią po kontrowersjach, Senegalem i porażki z Chorwacją, Belgia, Włochami i Francja.
Tylko czy to będzie takie zaskoczenie? Ostatnie dwa mecze jak Kroos wrócił to już super wyglądali z naszymi grupowymi rywalami, grają u siebie, trener to nie jest jakiś flet, widocznie potrzebował czasu, dla mnie to mimo ostatnich lat poniżej top4 to będzie rozczarowanie.
Ngolo Kante wraca do kadry Francji
.
Ale gdzie Michael Olise i Malo Gusto?!
Nie no kužwa przecież Nkunku po całym sezonie na L4 zjada takiego Kolo Muaniego, Deschamps co ty robisz
Ngolo Kante wraca do kadry Francji
Ale gdzie Michael Olise i Malo Gusto?!
Nie no kužwa przecież Nkunku po całym sezonie na L4 zjada takiego Kolo Muaniego, Deschamps co ty robisz
jakieś info kogo na budzie wystawi nagelsman?
Neuer będzie bronił na 100%
mówił to jakiś miesiąc temu
mówił to jakiś miesiąc temu
-
tacocabana
totalnie widze jak niemcy wygrywaja to euro, jestem wielkim fanem Nagelsmanna odkad wyswietlil sie w Hoffenheim, bardzo ciekawi mnie co przygotowal na te impreze Julek
j6k
Ten Kolo Muani xD
A Kante to myślałem, że on już kolan nie ma
A Kante to myślałem, że on już kolan nie ma
- ConeyIsland
Francuzi nadal mają pakę jak skurwysyn, nie lekceważyłbym ich