Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
No ciekawe, czy uznano ze z tym trenerem nie bedzie juz progresu wiec trzeba wypierdolic go w trakcie rundy bo maja nagranego zajebistego nastepce ktory wyciśnie więcej ze skladu węgla i papy, czy tez moze zwolniono go w panicznym ruchu, a w zamian wskoczy jan żurek i efekt nowej miotly
tego nie wiem, ale z tym składem to nikt więcej nie wyczaruje, jak tam Sadlok liderem defensywy jest. Chłop by zrobił siódme miejsce rok temu w 1.lidze i nadal by pracował, taki Sobolewski nie wszedł z Wisłą a byli faworytem i nadal pracuję, nie opłaca się odnosić sukcesów.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- FruitOffTheWall
Podobno Stano dogaduje definitywne rozwiązanie kontaktu z Wisla i ma byc trenerem Stali, no kozacko a kieres niech usiądzie na dupie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Do sympatyków Lecha. Jak Mrozek? Oglądam ostatnio z braku czasu tylko skróty spotkań i ciężko ocenić tak na podstawie kilku minutowego wycinka ale IMO to duży progres względem średniego Bednarka
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
nie jestem sympatykiem Lecha ale Mrozek mnie totalnie nie przekonuje, tym bardziej jak weźmie się pod uwagę statystyki spodziewanych bramek które mignęły mi ostatnio na X. nie jestem fanem Bednarka ale po tej rundzie widziałbym go z powrotem między słupkami
- FruitOffTheWall
Jan Woś trenerem ruchu
chyba go bałagane wybierał
chyba go bałagane wybierał
rip zioloziolo
Swoją drogą ta laska Mateusza Żukowskiego (Śląsk Wrocław) co wyjada kamień z czajnika to coś czego brakowało w uniwersum polskiej piłki.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Mrozek spore rozczarowanie, nijaka prezencja i praktyczny brak wartości dodanej w bramce (co eskaluje, chłop konsekwentnie tworzy sobie portfolio w xGA, które będzie zdecydowanie z tych imponujących), do tego tragiczna gra nogami XD no ale do wyboru jest Bedi, któremu nie fam z zasady oraz Krzysiu Bąkowski, który się odbił nawet od Radomiaka, życie już tak sobie leci w poznańskiej bramce, lepiej nie bedzie
- FruitOffTheWall
ogólnie w tej stali to łatwo sie wybić jako bramkarz tak propo mrozka, podobny case będzie mieć teraz Kochalski. Jak pójdzie do lepszego klubu, to stawiam że obniży loty. Szkoda mi tego bednarka, popularny bedi to całkiem spoko bramkarz na lige
ale co dziś wyjął kochalski od nascimento
rip zioloziolo
nie było gorszego "hitowego" meczu w tym sezonie ekstraklasy, fatalne widowisko
trójkąt bermudzki wola mokotów
a to co się odjebalo przed i po hymnie było mega żenujące
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
no ubliżali sobie przez kilka minut do samego hymnu, a zaraz po skończeniu ostatniej zwrotki poleciało jazda z kurwami i dalej ubliżanie z obu stron xd
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
„Przegląd Sportowy Onet” donosi, że TVP doszło do stosownej współpracy z Canal+ Sport. Umowa będzie warta 30 milionów złotych, czyli ponad dwukrotnie mniej niż poprzednio.
Kacper Sosnowski z portalu Sport.pl ujawnił, że współpraca ma obowiązywać do końca sezonu. Łącznie na otwartej antenie mają pojawić się 34 spotkania. Niewykluczone zatem, że podczas jednego weekendu będą transmisje z dwóch meczów.
Transmisja pierwszego spotkania powinna odbyć się już w ten weekend.
Elegancko, no chyba, że nowa koalicja uchwałą rozwiąże TVP, ale na ten moment props, ekstraklasa wraca pod strzechy
Salamon wraca w grudniu, dostał 8 miesięcy kary zaledwie, czyli musiał mieć mocne argumenty. Trochę dziwna kapa, takie dopingowe sprawy zwykle mi się wydają jednak zerojedynkowe, nie wiem na jakiej zasadzie się wybraniają i udowadniają jakieś nieumyślne spożycie koksu
Salamon wraca w grudniu, dostał 8 miesięcy kary zaledwie, czyli musiał mieć mocne argumenty. Trochę dziwna kapa, takie dopingowe sprawy zwykle mi się wydają jednak zerojedynkowe, nie wiem na jakiej zasadzie się wybraniają i udowadniają jakieś nieumyślne spożycie koksu
Myślę, że to kwestia ceny.
Moja ukochana Warcinka znalazła sponsora głównego - FOGO, bardzo fajna firma inwestująca w sport. Fajnie gdyby tam parę milionów Warcie sypnęli, co by od dołu się odbiła, ale nie sądzę aby za pół sezonu reklamy na koszulkach zapłacili więcej niż 500 tys. W ogóle te stawki w polskim sporcie to żart Lech od Superbetu dostaje bodajże 3/4mln rocznie. Co to jest? Mówimy o 38mln kraju i jednej z dwóch drużyn o największym zapleczu kibicowskim. Słabo, bez większego hajsu w ten sport ciężko będzie o wyniki. Jeszcze większa szkoda, że te pieniądze nie są inwestowane w mlodych polskich piłkarzy tak jak powinny, chociaż tutaj Lechowi ciężko coś zarzucić, ale innym klubom już można. Przepis o młodzieżowcu uważałem za super.
Moja ukochana Warcinka znalazła sponsora głównego - FOGO, bardzo fajna firma inwestująca w sport. Fajnie gdyby tam parę milionów Warcie sypnęli, co by od dołu się odbiła, ale nie sądzę aby za pół sezonu reklamy na koszulkach zapłacili więcej niż 500 tys. W ogóle te stawki w polskim sporcie to żart Lech od Superbetu dostaje bodajże 3/4mln rocznie. Co to jest? Mówimy o 38mln kraju i jednej z dwóch drużyn o największym zapleczu kibicowskim. Słabo, bez większego hajsu w ten sport ciężko będzie o wyniki. Jeszcze większa szkoda, że te pieniądze nie są inwestowane w mlodych polskich piłkarzy tak jak powinny, chociaż tutaj Lechowi ciężko coś zarzucić, ale innym klubom już można. Przepis o młodzieżowcu uważałem za super.
Raz wódzina, raz na witaminach
hahah Fogo odwieczna reklama na dupach piłkarzy Lecha, props i niech się Warcie wiedzie