Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Racja, źle to nazwałem.
Poprawiam zatem swój oficjalny statement: jebać fazę ligową, 18 meczów w każdym tygodniu nudnej piłki nożnej. LM tylko od 1/4, reszta pucharów to śmietniki.
Poprawiam zatem swój oficjalny statement: jebać fazę ligową, 18 meczów w każdym tygodniu nudnej piłki nożnej. LM tylko od 1/4, reszta pucharów to śmietniki.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ja mam pakiet z c+ gdzie jest cały ich sport, Eleveny, Viaplay, Polsat z LE/LKE i płacę 65złinsane pisze:ale hujnia że le i lke nie są już w viaplay tylko w tym skurwialym polsacie. i ogólnie hujnia, że trzeba bulic z 200zl miesięcznie, żeby mieć dostęp do lig, które kiedys były w c+ z eleven
Jeśli chodzi o Legię/Jagę to chyba nie zmieniło się nic i transmisja tylko w Polsacie.
San Siro nie ugości najlepszych klubowych drużyn Starego Kontynentu w sezonie 2026/2027. UEFA zdecydowała się odebrać status gospodarza temu obiektowi i rozpocząć proces wyłonienia nowego.
Podjęcie tak radykalnej decyzji ma związek z brakiem klarownej deklaracji ze stron władz Mediolanu w sprawie dostępności obiektu poddawanego renowacjom pod kątem Zimowych Igrzysk Olimpijskich 2026 oraz Mistrzostw Europy w 2032 roku.
Dembele się pokłócił z Louisem Enrique i ten go wyjebał z kadry na mecz z Arsenalem.
A Griezmann kończy karierę w kadrze (nie wiem gdzie to napisać, ale dość niespodziewana decyzja)
Dodano po 23 godzinach 44 minutach 29 sekundach:
Łe, Chelsea niby faworyt LKE a w 1 kolejce Polsat nie zdecydował się pokazać meczu z Gę na żadnym z sześciu kanałów Premium l
A Griezmann kończy karierę w kadrze (nie wiem gdzie to napisać, ale dość niespodziewana decyzja)
Dodano po 23 godzinach 44 minutach 29 sekundach:
Łe, Chelsea niby faworyt LKE a w 1 kolejce Polsat nie zdecydował się pokazać meczu z Gę na żadnym z sześciu kanałów Premium l
No fajnie, na pewno starcie Łudogorca z Pilznem zapewni im wyższą oglądalność .
I jak oceniamy nową formułę LM w połowie fazy ligowej? Chyba już nikt nie ma wątpliwości, że dobry to był pomysł? Oczywiście kto miał być słaby to jest, ale jednak co kolejkę mamy fajne meczyki i widzimy już kłopoty Realu, PSG, Bayernu, Atletico itd, gdzie po losowaniu starej grupowej to w ciemno 14/16 tych, którzy wyjdą to każdy debil potrafił wytypować.
- zemsta1camzata
nudy
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Lepiej niż faza grupowa
Dużo lepiej tak jak było do przewidzenia
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dużo ciekawiej. Więcej niespodzianek. Faza grupowa była dopiero nudna.
Nudy, ale mniejsze niż wczesniej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
mi sie podoba
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jakichś ogromnych emocji nie ma, bo i tak pewnie awansują ci co mieli awansować ale jest ciekawiej niż było, głównie za sprawą tego że mecze się nie powtarzają. Wolę oglądać Barcelonę grającą z 8 różnymi rywalami niż znowu 2x Bayern itd. Taki Real ma mecze z BVB, Milanem, Liverpoolem i Atalantą, czyli 4 ciekawych rywali zamiast jednego czy dwóch jak było zazwyczaj. Psg też Arsenal, Atletico, Bayern, City.
- scam_sakawa
Nudy oczywiście, pierdyliard meczów i średnio sprawiedliwy system, gdzie nie ma rewanżów. Sam pomysł fazy ligowej, w której nie gra się przeciwko wszystkim uczestnikom to spore XD, jedna drużyna zagra 8 meczów z drużynami bez formy, inna będzie 8 meczów miała pod górkę i to ma być równoważne 8 meczów dla jednej i drugiej. XD
A sama piłka nożna oczywiście nudny sport we wszelakich fazach grupowych/ligowych, nadaje się jedynie do oglądania od playoffs.
A sama piłka nożna oczywiście nudny sport we wszelakich fazach grupowych/ligowych, nadaje się jedynie do oglądania od playoffs.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mega props ta nowa formuła
- ConeyIsland
brak rewanżów -> większa zmienność -> premiuje potencjalnie słabsze drużyny
dla mnie super, nie oglądałem z 3 lata już LM, a w tym roku spoglądam z przyjemnością
dla mnie super, nie oglądałem z 3 lata już LM, a w tym roku spoglądam z przyjemnością
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
o przypomniałeś mi o tym jednym wariacie z 90minut.pl/grupek facebookowych, który forsował teorie, że ligę wygrywa nie najlepsza drużyna lecz ta, która gra z zespołami w najgorszej formie. przedstawiał to w formie drużyn WEAK i STRONG i jakiegoś współczynnika punktów, kurwa to było dobre.scam_sakawa pisze: ↑07 lis 2024, 7:42 jedna drużyna zagra 8 meczów z drużynami bez formy, inna będzie 8 meczów miała pod górkę i to ma być równoważne 8 meczów dla jednej i drugiej. XD
no sam format pewnie nie jest idealny, ale ciężko wyobrazić sobie żeby w 36 ligowej tabeli każdy grał z każdym. kurwa to dopiero byłoby nudne