Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
mega w porządku sie wydaje ten alick, duża zajawka na rzeczy, mam nadzieję że kiedyś spalim jakiegoś wonsa na kazimierzu czy tam gdzieś w krk
- przedszkolanek
początek niezły materiał do tematu ukrytych bananowców
- gods bidness
Słucham sobie do snu różnych słuuchowisk na jutub czy to poranki Zero, czy Wini, ale kurwa nie dzierżę jak ktoś ma włączony mikrofon i szepcze (szept do mikrofonu jest strasznie wkurwiający) albo wpierdala i mlaska (mlaskanie do mikrofonu, w ogóle wszystkie odgłosy wydawane aparatem gębowym, a nie strunami głosowymi, potęgowane mikforonem są nie do zdzierżenia). Summa summarum, puściłem do snu i wyłączyłem po 10 minutach jak zaczęli wpierdalać lody.
W ogóle wini, jako autor radiowego wokalu, to jakby świnię mikrofonem nagrywać albo jeść gówno.
W ogóle wini, jako autor radiowego wokalu, to jakby świnię mikrofonem nagrywać albo jeść gówno.
Mnie to wkurwia humor winiego, gość nic nie potrafi śmiesznego powiedzieć, brnie w te swoje suche żarty a potem śmieje się z tego tak głośno i ordynarnie, gość siedzi obok i z kurtuazji zaciesza do tego żartu a w głowie pewnie "ja pierdoleee". Przykład z tego ostatniego wywiadu jak opowiada żeby nagrać z Zenkiem Martyniukiem numer o nazwie "boombap" i wgl wjebać go na najbardziej boombapowy bit i wgl <tu się ślini> wpierdolić całą zwrotkę na screw. Wow, wizjoner
Popi.jaku
tu chyba był jeden moment gdzie alick nie zacieszał i wini posmutniał XD no ale tragiczne to jest, z drugiej strony props bo to chyba jeden z nielicznych wywiadów gdzie wyszli z pierdolonego auta, te wywiady w samochodzie nie mają żadnych plusów a tylko zabierają winiemu cenne zasoby pamięci podręcznej
mógł w ogóle konego last densa i młodego last densa zgarnąć tak jak kiedyś z dronem był wywiad
mógł w ogóle konego last densa i młodego last densa zgarnąć tak jak kiedyś z dronem był wywiad
Wini widać, że był podjarany momentami tą rozmową i jest jakimś tam fanem CŚ, ale jednocześnie to że nie skumał rozmowy o Last Dance od początku 
-
peterkurten
Ten kawałek o Krakowie co gra go alick na gitarze, jest gdzieś dostępny ?
peterkurten pisze: ↑11 paź 2025, 14:48 Ten kawałek o Krakowie co gra go alick na gitarze, jest gdzieś dostępny ?
Spoiler
-
peterkurten
Dziękuję ślicznie 
-
masz_szluge_
bez kitu, na tym samym momencie mialem te same przemyslenia xdPopi pisze: ↑11 paź 2025, 9:49 Mnie to wkurwia humor winiego, gość nic nie potrafi śmiesznego powiedzieć, brnie w te swoje suche żarty a potem śmieje się z tego tak głośno i ordynarnie, gość siedzi obok i z kurtuazji zaciesza do tego żartu a w głowie pewnie "ja pierdoleee". Przykład z tego ostatniego wywiadu jak opowiada żeby nagrać z Zenkiem Martyniukiem numer o nazwie "boombap" i wgl wjebać go na najbardziej boombapowy bit i wgl <tu się ślini> wpierdolić całą zwrotkę na screw. Wow, wizjoner
świetna rozmowa z panem Pawłowskim o krajach Maghrebu, fajny gość i Wini nie irytował
grubol w najnowszym odcinku zdradził, że szykuje się do walki battle rapowej. przegapiłem coś, czy jeszcze nie ma o tym info? jezu ale to będzie żenujące wydarzenie. chyba se bieżnie zamówię żeby to rozchodzić
dziwki basen i machanie kutasem
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
masz_szluge_
spoko rozmowa, robercik dobry ziomek
Ja skończyłem rozmowę z Alickiem - spoko, widać zajawkę muzyczną, podobało mi się