Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
KamilNO

Re: Wini - rozmowy

Post autor: KamilNO »

mega w porządku sie wydaje ten alick, duża zajawka na rzeczy, mam nadzieję że kiedyś spalim jakiegoś wonsa na kazimierzu czy tam gdzieś w krk
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

początek niezły materiał do tematu ukrytych bananowców
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Słucham sobie do snu różnych słuuchowisk na jutub czy to poranki Zero, czy Wini, ale kurwa nie dzierżę jak ktoś ma włączony mikrofon i szepcze (szept do mikrofonu jest strasznie wkurwiający) albo wpierdala i mlaska (mlaskanie do mikrofonu, w ogóle wszystkie odgłosy wydawane aparatem gębowym, a nie strunami głosowymi, potęgowane mikforonem są nie do zdzierżenia). Summa summarum, puściłem do snu i wyłączyłem po 10 minutach jak zaczęli wpierdalać lody.

W ogóle wini, jako autor radiowego wokalu, to jakby świnię mikrofonem nagrywać albo jeść gówno.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

WOGLE
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Mnie to wkurwia humor winiego, gość nic nie potrafi śmiesznego powiedzieć, brnie w te swoje suche żarty a potem śmieje się z tego tak głośno i ordynarnie, gość siedzi obok i z kurtuazji zaciesza do tego żartu a w głowie pewnie "ja pierdoleee". Przykład z tego ostatniego wywiadu jak opowiada żeby nagrać z Zenkiem Martyniukiem numer o nazwie "boombap" i wgl wjebać go na najbardziej boombapowy bit i wgl <tu się ślini> wpierdolić całą zwrotkę na screw. Wow, wizjoner
Popi.jaku
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Popi pisze: 11 paź 2025, 9:49 gość siedzi obok i z kurtuazji zaciesza do tego żartu
I musi zacieszac bo wini to regularnie sprawdza
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

tu chyba był jeden moment gdzie alick nie zacieszał i wini posmutniał XD no ale tragiczne to jest, z drugiej strony props bo to chyba jeden z nielicznych wywiadów gdzie wyszli z pierdolonego auta, te wywiady w samochodzie nie mają żadnych plusów a tylko zabierają winiemu cenne zasoby pamięci podręcznej
mógł w ogóle konego last densa i młodego last densa zgarnąć tak jak kiedyś z dronem był wywiad
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Wini widać, że był podjarany momentami tą rozmową i jest jakimś tam fanem CŚ, ale jednocześnie to że nie skumał rozmowy o Last Dance od początku :confused:
moody

Post autor: moody »

Czak pisze: 11 paź 2025, 10:32 mógł w ogóle konego last densa i młodego last densa zgarnąć tak jak kiedyś z dronem był wywiad
przecie mowi w wywiadzie ze jeden nie odpisuje od roku, a drugi u matki w irlandii

spoko ten cool p, czuc zajawke
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Ten kawałek o Krakowie co gra go alick na gitarze, jest gdzieś dostępny ?
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Tylko w oryginale :eek:
Spoiler
Popi.jaku
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

Joachim Fiut spoko gość, nie to co pedały pokroju oskar problem
ZAKAZ
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

peterkurten pisze: 11 paź 2025, 14:48 Ten kawałek o Krakowie co gra go alick na gitarze, jest gdzieś dostępny ?
Spoiler
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Dziękuję ślicznie :oops:
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

Popi pisze: 11 paź 2025, 9:49 Mnie to wkurwia humor winiego, gość nic nie potrafi śmiesznego powiedzieć, brnie w te swoje suche żarty a potem śmieje się z tego tak głośno i ordynarnie, gość siedzi obok i z kurtuazji zaciesza do tego żartu a w głowie pewnie "ja pierdoleee". Przykład z tego ostatniego wywiadu jak opowiada żeby nagrać z Zenkiem Martyniukiem numer o nazwie "boombap" i wgl wjebać go na najbardziej boombapowy bit i wgl <tu się ślini> wpierdolić całą zwrotkę na screw. Wow, wizjoner
bez kitu, na tym samym momencie mialem te same przemyslenia xd
Awatar użytkownika
killah

Post autor: killah »

świetna rozmowa z panem Pawłowskim o krajach Maghrebu, fajny gość i Wini nie irytował
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

grubol w najnowszym odcinku zdradził, że szykuje się do walki battle rapowej. przegapiłem coś, czy jeszcze nie ma o tym info? jezu ale to będzie żenujące wydarzenie. chyba se bieżnie zamówię żeby to rozchodzić
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Obrazek
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

spoko rozmowa, robercik dobry ziomek
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Ja skończyłem rozmowę z Alickiem - spoko, widać zajawkę muzyczną, podobało mi się
ODPOWIEDZ