Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: Quebonafide

Post autor: aleksy »

Też o tym nie słyszałem i trudno mi w to uwierzyć, bo te dwa gogusie są łase na pieniądze, więc co szkodzi wypuścić już zrobiony projekt, który na pewno dobrze się sprzeda. Nawet mogliby trasy nie organizować ani teledysków nie nagrywać, tylko wymyśliliby, że to taka konwencja czy tam inne pierdolenie dla idiotów, do tego to oni już głowę mają.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

pierwsze słyszę o taconafide 2
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Mówiono o tym projekcie przy okazji ich wspólnego hot16, ale że to było skończone, to pierwsze słyszę.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Okej, zaczynam myśleć że łyknąłem prowo :lol:
wujot
ave

Post autor: wujot »

SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ale jaja, przebrał się za dziadka, jaki to jest wariat :bowdown:

Obstawiam że powrót będzie wyglądał tak samo, czyt. "Hehe to Quebonafide kończył karierę, a ja teraz nie jestem Quebonafide tylko xyz hehe".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Trolluje wszystkich jak zwykle, jebnie nową płytę znienacka jako któreś alter ego
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

ja pierdolę, ale zdystansowany bożek fajnopolactwa, ostatnio tak się uśmiałem jak na LinkedIn dodał info o pracy w Ż
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

aleksy pisze: 26 lip 2026, 13:57 Też o tym nie słyszałem i trudno mi w to uwierzyć, bo te dwa gogusie są łase na pieniądze, więc co szkodzi wypuścić już zrobiony projekt, który na pewno dobrze się sprzeda. Nawet mogliby trasy nie organizować ani teledysków nie nagrywać, tylko wymyśliliby, że to taka konwencja czy tam inne pierdolenie dla idiotów, do tego to oni już głowę mają.
Jeszcze tylko zmiana profilowych na IG i ukrycie postów, to bardzo wazne
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

No nieźle, Quebonafide jak Król Sento, pilnowany przez dziesięciu dwumetrowych ochroniarzy z legii cudzoziemskiej
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Karkovsky pisze: 26 lip 2026, 13:55 Szczerze to nie pamiętam, chyba na jakimś peju/grupie na fb albo insta o tym czytałem i chyba nawet screenshot z playlistą z kompa był, więc info raczej legitne
Ja też to pamiętam i to miało wyjść w 2019 roku i z tego co rozumiem zrobił się za duży sukces - przedłużali promocję pierwszej płyty w nieskończoność, potem przyszedł covid i uznali, że już za późno to wydawać w tej formie :dunno:
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

xxxkawo pisze: 26 lip 2026, 18:53Trolluje
haha wyborny trolling milordzie :D
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

PRZESZEDŁ GRĘ a teraz robi side questy :bowdown:

Dodano po 50 sekundach:
xxxkawo pisze: 26 lip 2026, 19:21 No nieźle, Quebonafide jak Król Sento, pilnowany przez dziesięciu dwumetrowych ochroniarzy z legii cudzoziemskiej
A próbowałeś chodzić w łodzi albo na wrzecionie bez ochrony? No wlasnie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Probowalem i od tej pory to Piotrkowska i Limanka mają punkty z ochroną na każdym kroku :dunno:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Fakty są takie, że na tym poziomie sławy przez tyle lat nie da rady ot tak od tego odejść. Sława uzależnia, za każdym razem pojawiają się endorfiny. Dlatego robi teraz jakieś dziwne rzeczy. Jak narkoman na głodzie, który nie może sobie z tym poradzić. Bierze ale chowa się przed rodziną.
edenmar

Post autor: edenmar »

odpierdala jakiś szajs, żeby być w centrum uwagi. Tylko dlaczego nie może jak każdy artysta w peaku popularności po prostu przez kolejnych 40 lat odcinać kupony od wcześniejszego dorobku? Naprawdę uznał, że przebieranie się za misia z krupówek jest tą bardziej kreatywną ścieżką?
wujot
ave

Post autor: wujot »

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Pewnie własne lody.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Kręci lody na państwie polskim i znowu będą jakieś oszustwa podatkowe jak na Taconafide które było sprzedawane jako książka?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
kurator

Post autor: kurator »

Jak widzę nowy wpis w tym temacie to zawsze nasuwa mi się parafraza klasyka z tematu o ostatniej płycie Taco
Spoiler
ja pierdole znowu ten wytatuowany nudny pedał
ODPOWIEDZ