Quebonafide
Re: Quebonafide
Też o tym nie słyszałem i trudno mi w to uwierzyć, bo te dwa gogusie są łase na pieniądze, więc co szkodzi wypuścić już zrobiony projekt, który na pewno dobrze się sprzeda. Nawet mogliby trasy nie organizować ani teledysków nie nagrywać, tylko wymyśliliby, że to taka konwencja czy tam inne pierdolenie dla idiotów, do tego to oni już głowę mają.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- piernikowyskoczek
pierwsze słyszę o taconafide 2
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- marmolad_k2
Mówiono o tym projekcie przy okazji ich wspólnego hot16, ale że to było skończone, to pierwsze słyszę.
Ale jaja, przebrał się za dziadka, jaki to jest wariat
Obstawiam że powrót będzie wyglądał tak samo, czyt. "Hehe to Quebonafide kończył karierę, a ja teraz nie jestem Quebonafide tylko xyz hehe".
Obstawiam że powrót będzie wyglądał tak samo, czyt. "Hehe to Quebonafide kończył karierę, a ja teraz nie jestem Quebonafide tylko xyz hehe".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Trolluje wszystkich jak zwykle, jebnie nową płytę znienacka jako któreś alter ego
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- scam_sakawa
ja pierdolę, ale zdystansowany bożek fajnopolactwa, ostatnio tak się uśmiałem jak na LinkedIn dodał info o pracy w Ż
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
WesolyJozek
Jeszcze tylko zmiana profilowych na IG i ukrycie postów, to bardzo waznealeksy pisze: ↑26 lip 2026, 13:57 Też o tym nie słyszałem i trudno mi w to uwierzyć, bo te dwa gogusie są łase na pieniądze, więc co szkodzi wypuścić już zrobiony projekt, który na pewno dobrze się sprzeda. Nawet mogliby trasy nie organizować ani teledysków nie nagrywać, tylko wymyśliliby, że to taka konwencja czy tam inne pierdolenie dla idiotów, do tego to oni już głowę mają.
No nieźle, Quebonafide jak Król Sento, pilnowany przez dziesięciu dwumetrowych ochroniarzy z legii cudzoziemskiej
Światem kręcą pieniądze
Ja też to pamiętam i to miało wyjść w 2019 roku i z tego co rozumiem zrobił się za duży sukces - przedłużali promocję pierwszej płyty w nieskończoność, potem przyszedł covid i uznali, że już za późno to wydawać w tej formie
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
PRZESZEDŁ GRĘ a teraz robi side questy 
Dodano po 50 sekundach:
Dodano po 50 sekundach:
A próbowałeś chodzić w łodzi albo na wrzecionie bez ochrony? No wlasnie
Probowalem i od tej pory to Piotrkowska i Limanka mają punkty z ochroną na każdym kroku 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- georgefloyd
Fakty są takie, że na tym poziomie sławy przez tyle lat nie da rady ot tak od tego odejść. Sława uzależnia, za każdym razem pojawiają się endorfiny. Dlatego robi teraz jakieś dziwne rzeczy. Jak narkoman na głodzie, który nie może sobie z tym poradzić. Bierze ale chowa się przed rodziną.
odpierdala jakiś szajs, żeby być w centrum uwagi. Tylko dlaczego nie może jak każdy artysta w peaku popularności po prostu przez kolejnych 40 lat odcinać kupony od wcześniejszego dorobku? Naprawdę uznał, że przebieranie się za misia z krupówek jest tą bardziej kreatywną ścieżką?
- marmolad_k2
Pewnie własne lody.
Kręci lody na państwie polskim i znowu będą jakieś oszustwa podatkowe jak na Taconafide które było sprzedawane jako książka?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Jak widzę nowy wpis w tym temacie to zawsze nasuwa mi się parafraza klasyka z tematu o ostatniej płycie Taco
Spoiler
ja pierdole znowu ten wytatuowany nudny pedał