Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Jose kontra United, fajno
O tak, to by było mocne. Ale kurcze przy dobrej formie to w tej LKE można i do półfinału dojść, jak patrzę na "losowanki" z LE to tam same mocne zespoły, takie, że żeby je pokonać trzebaby być w top formie jak Wisła z Schalke. LE wydaje się poza naszym zasięgiem obecnie no chyba, że będzie bardzo mocny mistrz.
Za to LKE - radosna liga, nawet Ormianie maają swój zespół, Giblartar był blisko ale Irlandczycy odrobili stratę. Ogólnie mówiąc trzeba tam w opór punktować biorąc pod uwagę, że kraje w rankingu UEFA które są za nami lub tuż przed nami mają swoich w LM to za sam udział zainkasują po 6 pkt do rankingu krajowego. Jak nie chcemy spaść musimy ostro grać
Za to LKE - radosna liga, nawet Ormianie maają swój zespół, Giblartar był blisko ale Irlandczycy odrobili stratę. Ogólnie mówiąc trzeba tam w opór punktować biorąc pod uwagę, że kraje w rankingu UEFA które są za nami lub tuż przed nami mają swoich w LM to za sam udział zainkasują po 6 pkt do rankingu krajowego. Jak nie chcemy spaść musimy ostro grać
chciałem tylko obligatoryjnie napisać, że bardzo fajne losowanie Legii. w strachu: Hiszpanie, jak spotkają się z niechęcią wobec Kowalczyka, UEFA przed domowym meczem z Mińskiem
Jaga też jak najbardziej do wyjścia, spokojnie powinniśmy mieć te dwie drużyny na wiosnę
Jaga też jak najbardziej do wyjścia, spokojnie powinniśmy mieć te dwie drużyny na wiosnę
trójkąt bermudzki wola mokotów
Club Brugge v Borussia Dortmund będzie pokazywany przez TVP w pierwszej kolejce. Tzw. polski mecz z dwójką naszych na ławkach
Z innej beczki to ciekawe są te przepisy, że np kadrę na LM trzeba zarejestrować do dziś a w niektórych ligach jeszcze okienko otwarte. Albo takie, że te co grają wiosna-jesień to nie będą mogli na styczniowe dwie kolejki zarejestrować nowych zawodników, którzy by przyszli w styczniu.
Z innej beczki to ciekawe są te przepisy, że np kadrę na LM trzeba zarejestrować do dziś a w niektórych ligach jeszcze okienko otwarte. Albo takie, że te co grają wiosna-jesień to nie będą mogli na styczniowe dwie kolejki zarejestrować nowych zawodników, którzy by przyszli w styczniu.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2024, 0:14 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
W tym samym terminie jest na przykład MC - Inter czyli powtórka z niedawnego finału Ligi Mistrzów no ale wiadomo Michał Skóraś bardziej elektryzuje polskiego kibica
TVP kupiło sublicencje bez hitów, tylko drugiego wyboru. W pierwszej kolejce tvp miało wybór tylko z spotkań typy PSG Girona czy Celtic vs Slovan. Canal ma prawo zbanować najlepsze mecze.
-
Bisclavret
Jak tak to rozgrzeszam.
Chociaż gdyby nie Zieliński w Interze to istnieje ryzyko że i tak wybraliby polski mecz
Chociaż gdyby nie Zieliński w Interze to istnieje ryzyko że i tak wybraliby polski mecz
Fofana, Lavia i Palmer skreśleni przez Chelsea z listy na fazę grupową LKE
boje sie o kochany LVP. moze po wtopie u siebie ostatnio w lidze dzis cos pyknie...
Drodzy Kibice,
wczorajsze spotkania UEFA Champions League po raz pierwszy były poprzedzone reklamą. Niestety jej emisja zakłóciła ważne dla Was momenty i wydarzenia przed pierwszym gwizdkiem - hymn Ligi Mistrzów UEFA czy prezentacje składów drużyn. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca i najmocniej za nią przepraszamy. Blok z reklamą przesuniemy odpowiednio wcześniej, tak aby nie ingerował w to co dzieje się na boisku zaraz przed startem spotkania.
Zespół CANAL+ Polska
wczorajsze spotkania UEFA Champions League po raz pierwszy były poprzedzone reklamą. Niestety jej emisja zakłóciła ważne dla Was momenty i wydarzenia przed pierwszym gwizdkiem - hymn Ligi Mistrzów UEFA czy prezentacje składów drużyn. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca i najmocniej za nią przepraszamy. Blok z reklamą przesuniemy odpowiednio wcześniej, tak aby nie ingerował w to co dzieje się na boisku zaraz przed startem spotkania.
Zespół CANAL+ Polska
Gdzieś skróty LM zobaczyć będzie można (jakieś TVP), czy C+ się nie dzieli z nikim?
C+ normalnie wrzuca na bieżąco skróty na swój kanał YT, mają po 8-10 minut.
I to się szanuje
ale hujnia że le i lke nie są już w viaplay tylko w tym skurwialym polsacie. i ogólnie hujnia, że trzeba bulic z 200zl miesięcznie, żeby mieć dostęp do lig, które kiedys były w c+ z eleven 
- ConeyIsland
Word. Ja na tę chwilę tylko Viaplay i Eleveny mam i trudno, LM nie oglądam (tylko skróty + to co w TVP) i LE (skróty tylko i to niektóre jedynie).
- scam_sakawa
Ja mam wyjebane na puchary w fazie grupowej, zacznę oglądać na streamach od ćwierfinałów i ten styl życia polecam.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Zwłaszcza że nie ma już fazy grupowej więc i ja mam wyjebane.
Polskie zespoły w LKE pokaże TVP Sport czy nie?
Polskie zespoły w LKE pokaże TVP Sport czy nie?